Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Zuzka z poderznietym gardłem - potrzebna pomoc w leczeniu MA DOM

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podejrzewam, że ludzie zaniżają swoje możliwości;-)
Może boją się, że taki piękny pies dużo kosztuje? Każdy, kto dzwoni z ogłoszeń pyta o cenę psa! Nie o koszty, ale o cenę! A przecież my psów NIE SPRZEDAJEMY!!!

Posted

Doszlysmy z Zuzia do tego, ze fajniejsze jest towarzystwo ludzi niz psow :multi: :multi: :multi:

ulubione zajecie zuzi to wpychanie glowki pod moja pache, zeby byc przytulona jak najwieksza powierzchnia dobermaniego cialka :)

Posted

Jedna Pani w rozmowie o psach jakie mamy i sa do adopcji, na propozycję przygarnięcia Zuzy stwierdziła: " o nie, żadnego psiego mordecy nie chcę..." Koszmar.

Posted

luka1 napisał(a):
Jedna Pani w rozmowie o psach jakie mamy i sa do adopcji, na propozycję przygarnięcia Zuzy stwierdziła: " o nie, żadnego psiego mordecy nie chcę..." Koszmar.

:o :o :o :o no tak, ludzkie stereotypy.... ehhhhhhhhh

Posted

Zuzka, nie martw się. Jesteś śliczną, mądrą psinką. Nic ci nie grozi. A domek? Domek gdzieś jest. Siedzi sobie jakiś człowiek nocą i myśli: Tęsknię za psem, ale chyba nie mam czasu, nie mam warunków... Bzdura, proszę Państwa! Proszę się dłużej nie męczyć, proszę spojrzeć na Zuzię:) I gotowe!

Posted

Słuchajcie, Zuzka ma propozycję z Dobermann Nothilfe. Tutaj, w Polsce jeszcze nikt o nią nie zapytał, ani razu! Dlaczego? Nie wiem:( Ja kocham dobermany i tego nie rozumiem, ale widać "trynd" teraz inny.

Posted

Ciencienia napisał(a):
Obiecalam ostatnimi czasy, ze cosik sie dorzuce, a ona wyjeżdza :) jak stoicie z kaską?

Z kasą nie stoimy, z kalą lezymy. Totalna czarna dziura (choć jeden pan ostatnio wydzierał się ze tyle kasy mamy a jego siedmiu psów, po zmarłym szwagrze, zabrac nie chcemy. ) Za to w kwestii długów nie trzeba nam pomagać - same się robią.

Posted

UWAGA !!!!

Fundacja Nero poszukuje miejsc w płatnych i bezpłatnych Domach Tymczasowych, zarówno domowych, jak i kojcowych.
Bardzo prosimy o kontakt każdego, kto może nam takie miejsce zaoferować.
Najchętniej w pobliżu Warszawy, Sochaczewa, Błonia.
www.nero.egonet.pl
Kontakt również na PW: Ziutka, Luka1, malibo57.