Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamor']no co wy, mam sie pozbyc tak szybko dobrego klienta ?
to moze inaczej : pies jest dziki, toczy mu sie piana w paszczy. ot kilku dni z domu nie wychodzimy bo on biega po podwórku, kontakt meilowy, jemy puszki i wypijamy kompoty ze słoików. zagryzł inkasenta zakładu enegetycznego , zgwałcił listonoszke ( eee, moze tego nie powinienem pisac bo branie bedzie miał) kopie doły, dusi kury, przegryza drzewka, silka na okna , robi ciagle kupy na schodach, ogryza lakier na samochodzie itd itd[/QUOTE]

Ja od początku wiedziałam, że coś z nim nie tak :evil_lol:.

A tak na poważnie to naprawdę myślę, że Toffino trafił do najlepszego psiego miejsca na ziemi. Dziękujemy Jamor.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asik007']Ja od początku wiedziałam, że coś z nim nie tak :evil_lol:.

A tak na poważnie to naprawdę myślę, że Toffino trafił do najlepszego psiego miejsca na ziemi. Dziękujemy Jamor.[/QUOTE]
hehe, dobrze przybiera na wadze, jeszcze troche i do gara :evil_lol:

Posted

Zrobie malego offa:cool3::cool3:
Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne.
Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. [SIZE=4][B]Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index37.html[/url]

Posted

[IMG]http://img137.imageshack.us/img137/8357/dsc0697q.jpg[/IMG]

Nie wiem jak ja to zrobiłam ale zdjęcie zobaczyłam dopiero teraz.
Jaki piękny ten nasz Tofino. I minka taka szczęśliwa.
Tylko dlaczego on zamknął oczy?
Jamor czyżby to na Ciebie nie mógł patrzeć?

Posted

[quote name='asik007'][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/8357/dsc0697q.jpg[/IMG]

Nie wiem jak ja to zrobiłam ale zdjęcie zobaczyłam dopiero teraz.
Jaki piękny ten nasz Tofino. I minka taka szczęśliwa.
Tylko dlaczego on zamknął oczy?
Jamor czyżby to na Ciebie nie mógł patrzeć?[/QUOTE]
przyjzyj sie lepiej, on puszcza Ci " Oczko"

Posted

[quote name='ocelot']Choroba? Czyli wakat na poczcie macie?:evil_lol:
To ja chętnie...., chętnie...:loveu:

A poważnie super pies z niego jest.[/QUOTE]
no co Ty , jaka choroba. Po tym zdarzeniu ciągle stoi przed bramą , choc korespondencji nie ma. Kolejka kobieto , kolejka, lista społeczna.

Posted

[quote name='jamor']no co Ty , jaka choroba. Po tym zdarzeniu ciągle stoi przed bramą , choc korespondencji nie ma. Kolejka kobieto , kolejka, lista społeczna.[/QUOTE]
Jak za czasów galopującej komuny?:):):)z ogniskiem, kiełbaskami i termosem ta kolejeczka?:)

Posted

Chciałam prosić o jakieś rozliczenie, bo jak na moje oko to kasa która była już się skończyła. Toffik był był miesiąc i 12 dni u Asi a teraz zbliża się pełen miesiąc u Jamora. I pytanie mam czy są jakiś ogłoszenia?

Posted

[quote name='asik007']Jak tam nasz Toffino? Jeszcze nikogo nie pożarł?[/QUOTE]

nie przejawia zadnej agresji. jest ulubiony pies na spacer mojej zonki. Nie reaguje negatywnie na ludzi w trakcie spaceru, jest spokojny. Zonki twierdzi, że nawet nie czuje ze prowadzi psa, idzie idealnie, nie ciagnie , nie zostaje z tyłu, lux. W biały dzien mozna smiało z nim wchodzic w tłumy, miedzy ludzi. Po zmierzchu włańcza mu sie kontrolka ochronna, czyli jak ktos pojawi sie nagle lub jego zachowanie odbiega od nromy ( chwieje sie i spiewa " legia legia " ) pies staje sie czujny. No same plusy

Posted

Dobrze Jamor, że chociaż ty jesteś na wątku.
Jak tam nasz malutki niuniuś?

A tak z innej beczki. Znalazłam Husky co zrobić żeby nie uciekła? Bo ona tylko patrzy jak dyla dać. Masz Jamor jakiś pomysł? Czy może u Husky to norma.

Posted

[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2659785_wychowany_grzeczny_mix_owczarka_szuka.html[/URL]
pineska.pl
petsy.pl
e-zwierzak.pl
kupsprzedaj.pl
cafeanimal.pl
warszawa.gumtree.pl
offer.pl
petworld.pl
kokosy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
aukcjezwierzat.pl

Na tych portalach jest ogłoszony Toffino. Żeby to wreszcie przywiało nowy dom.

Posted

Na koncie Toffina jest tak:

wpłynęło 100 zł od ketuni za bazarek
oraz 60 zł z dopiskiem na Skrytka, więc przenaczam tą sumę na Toffina

jest więc [B]1300 zł[/B], ale jest do zapłacenia hotelik u Jamora za [B]664,35[/B] zł, muszę tylko datę na fakturze wyjaśnić

Tak więc Toffinek ma na swoim koncie :
[B][COLOR="#9932cc"]635,65[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='asik007']Madziu ta faktura nie jest za hotelik u Jamora tylko za wcześniejszy hotelik Ranczo Natura w Rogóźnie.
Jamor niedługo powinien wystawić fakturę.[/QUOTE]

Oj aha. To przepraszam za pomyłkę!

Posted

[quote name='asik007']Jak się teraz zdjęcia wstawia?[/QUOTE]

Dziwnie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja to chyba robie w opcjach zaawansowanych lub z cytatem. Ide do imageshack tam wstawiam zdjecie, biore kod do opcji lub cytatu, potem cytat chyba wymazuje i sie przewaznie udaje.
W kazdym razie trzeba kombinowac. :roll::roll::roll:

• 2 weeks later...