asik007 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='jamor']no co wy, mam sie pozbyc tak szybko dobrego klienta ? to moze inaczej : pies jest dziki, toczy mu sie piana w paszczy. ot kilku dni z domu nie wychodzimy bo on biega po podwórku, kontakt meilowy, jemy puszki i wypijamy kompoty ze słoików. zagryzł inkasenta zakładu enegetycznego , zgwałcił listonoszke ( eee, moze tego nie powinienem pisac bo branie bedzie miał) kopie doły, dusi kury, przegryza drzewka, silka na okna , robi ciagle kupy na schodach, ogryza lakier na samochodzie itd itd[/QUOTE] Ja od początku wiedziałam, że coś z nim nie tak :evil_lol:. A tak na poważnie to naprawdę myślę, że Toffino trafił do najlepszego psiego miejsca na ziemi. Dziękujemy Jamor. Quote
jamor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='asik007']Ja od początku wiedziałam, że coś z nim nie tak :evil_lol:. A tak na poważnie to naprawdę myślę, że Toffino trafił do najlepszego psiego miejsca na ziemi. Dziękujemy Jamor.[/QUOTE] hehe, dobrze przybiera na wadze, jeszcze troche i do gara :evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zrobie malego offa:cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. [SIZE=4][B]Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index37.html[/url] Quote
asik007 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [IMG]http://img137.imageshack.us/img137/8357/dsc0697q.jpg[/IMG] Nie wiem jak ja to zrobiłam ale zdjęcie zobaczyłam dopiero teraz. Jaki piękny ten nasz Tofino. I minka taka szczęśliwa. Tylko dlaczego on zamknął oczy? Jamor czyżby to na Ciebie nie mógł patrzeć? Quote
jamor Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='asik007'][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/8357/dsc0697q.jpg[/IMG] Nie wiem jak ja to zrobiłam ale zdjęcie zobaczyłam dopiero teraz. Jaki piękny ten nasz Tofino. I minka taka szczęśliwa. Tylko dlaczego on zamknął oczy? Jamor czyżby to na Ciebie nie mógł patrzeć?[/QUOTE] przyjzyj sie lepiej, on puszcza Ci " Oczko" Quote
jamor Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='ocelot']Choroba? Czyli wakat na poczcie macie?:evil_lol: To ja chętnie...., chętnie...:loveu: A poważnie super pies z niego jest.[/QUOTE] no co Ty , jaka choroba. Po tym zdarzeniu ciągle stoi przed bramą , choc korespondencji nie ma. Kolejka kobieto , kolejka, lista społeczna. Quote
asik007 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Jak tam nasz Toffino? Jeszcze nikogo nie pożarł? Quote
Szarotka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='asik007']Jak tam nasz Toffino? Jeszcze nikogo nie pożarł?[/QUOTE] A on ma tak w zwyczaju ?????????????? Quote
ocelot Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='jamor']no co Ty , jaka choroba. Po tym zdarzeniu ciągle stoi przed bramą , choc korespondencji nie ma. Kolejka kobieto , kolejka, lista społeczna.[/QUOTE] Jak za czasów galopującej komuny?:):):)z ogniskiem, kiełbaskami i termosem ta kolejeczka?:) Quote
agnest Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Chciałam prosić o jakieś rozliczenie, bo jak na moje oko to kasa która była już się skończyła. Toffik był był miesiąc i 12 dni u Asi a teraz zbliża się pełen miesiąc u Jamora. I pytanie mam czy są jakiś ogłoszenia? Quote
jamor Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='asik007']Jak tam nasz Toffino? Jeszcze nikogo nie pożarł?[/QUOTE] nie przejawia zadnej agresji. jest ulubiony pies na spacer mojej zonki. Nie reaguje negatywnie na ludzi w trakcie spaceru, jest spokojny. Zonki twierdzi, że nawet nie czuje ze prowadzi psa, idzie idealnie, nie ciagnie , nie zostaje z tyłu, lux. W biały dzien mozna smiało z nim wchodzic w tłumy, miedzy ludzi. Po zmierzchu włańcza mu sie kontrolka ochronna, czyli jak ktos pojawi sie nagle lub jego zachowanie odbiega od nromy ( chwieje sie i spiewa " legia legia " ) pies staje sie czujny. No same plusy Quote
asik007 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Dobrze Jamor, że chociaż ty jesteś na wątku. Jak tam nasz malutki niuniuś? A tak z innej beczki. Znalazłam Husky co zrobić żeby nie uciekła? Bo ona tylko patrzy jak dyla dać. Masz Jamor jakiś pomysł? Czy może u Husky to norma. Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Z tego co wiem to lubia uciekac w przeciwienstwie do OP. Quote
ZUZANNA11 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2659785_wychowany_grzeczny_mix_owczarka_szuka.html[/URL] pineska.pl petsy.pl e-zwierzak.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl warszawa.gumtree.pl offer.pl petworld.pl kokosy.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl aukcjezwierzat.pl Na tych portalach jest ogłoszony Toffino. Żeby to wreszcie przywiało nowy dom. Quote
ZUZANNA11 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 C.D. ogłoszeń: szerlok.pl, vetmozga.com, rozglos.net, morusek.pl, psy.pl Quote
asik007 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Dzięki Zuziu oby znalazł ten jedyny domek. Quote
Madziek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Na koncie Toffina jest tak: wpłynęło 100 zł od ketuni za bazarek oraz 60 zł z dopiskiem na Skrytka, więc przenaczam tą sumę na Toffina jest więc [B]1300 zł[/B], ale jest do zapłacenia hotelik u Jamora za [B]664,35[/B] zł, muszę tylko datę na fakturze wyjaśnić Tak więc Toffinek ma na swoim koncie : [B][COLOR="#9932cc"]635,65[/COLOR][/B] Quote
asik007 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Madziu ta faktura nie jest za hotelik u Jamora tylko za wcześniejszy hotelik Ranczo Natura w Rogóźnie. Jamor niedługo powinien wystawić fakturę. Quote
Madziek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='asik007']Madziu ta faktura nie jest za hotelik u Jamora tylko za wcześniejszy hotelik Ranczo Natura w Rogóźnie. Jamor niedługo powinien wystawić fakturę.[/QUOTE] Oj aha. To przepraszam za pomyłkę! Quote
asik007 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 A tu nasz kochany Tofiś. [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7bbe716b1cdfc07c.html[/URL] Jamor napisz co tam u niego? Quote
asik007 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Jak się teraz zdjęcia wstawia? Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='asik007']Jak się teraz zdjęcia wstawia?[/QUOTE] Dziwnie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to chyba robie w opcjach zaawansowanych lub z cytatem. Ide do imageshack tam wstawiam zdjecie, biore kod do opcji lub cytatu, potem cytat chyba wymazuje i sie przewaznie udaje. W kazdym razie trzeba kombinowac. :roll::roll::roll: Quote
ocelot Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='jamor']nie jest dobrze, wręcz tragicznie :-([/QUOTE] Tzn? Mógłbyś jaśniej? Quote
Recommended Posts