jamor Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='asik007']Ketunia sytuacja wygląda tak, że Toffinek po pierwsze jest niesamowicie chudy. A po drugie on już był w 100 procentach gotowy na adopcję ale pokazał zęby. A ponieważ do mnie i mojej siostry jest potulny i nigdy się to nie zdarzyło postanowiłyśmy razem z Anja2201 na miesiąc, dwa dać go do Jamora żeby zdjagnozował Tofinka. To jest super pies żył na pewno rok może dłużej na dworze w Lubochni. Był przyjacielski do wszystkich: dzieci, innych psów. I naprawdę nie wiem co mu się stało. Musimy poczekać i zobaczymy co Jamor powie.[/QUOTE] Dobra, moja pierwsza propozycja. Skoro zęby były przyczyna to moze mu je wyrwać ? Dostane nobla ? Quote
ketunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Przelałam Toffinkowi 100 zł z bazarku Sunie chcą uśpić bo nie rokują..:-( Quote
agnest Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nikt nie CZYTA? Jamor chce Tofikowi zęby wyrwać:mad: Quote
Tymonka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 własnie czytam , nie wiem co powiedzieć , pierwszy raz słyszę taką propozycję :evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='agnest']Nikt nie CZYTA? Jamor chce Tofikowi zęby wyrwać:mad:[/QUOTE] Czytam tyle watkow gdzie Jamor proponuje rozne rzeczy, wiec to jeszcze nie jest takie najgorsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnest Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dzięki Szarotka że tu jesteś ;) a poczucie humoru chłop ma, nawet mój mąż oglądał głowę Taffika na dogo :modla: co mu się zdarzyło drugi raz w życiu :diabloti: Quote
ocelot Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A ja się zastanawiam Nobel w jakiej kategorii?:p Pokojowej czyżby?:evil_lol: Quote
jamor Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pierwszą stronę wskazane zmienic, nieaktualna. jak tylko wyjdzie słonce porobie mu zdjecia, choc widze ze ma ładne w swoim wątku. Quote
Szarotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [B]Ratunku ![/B] Ten piesek ma tylko czas do soboty: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/piekny-porzucony-rudzik-potrzebuje-domu-lodz-173007/index3.html[/url] Quote
jamor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/4223/dsc0688.jpg[/IMG] Quote
ocelot Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jeteśmy, jesteśmy, ale na zdjęcia czekamy:p Quote
jamor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [IMG]http://img137.imageshack.us/img137/8357/dsc0697q.jpg[/IMG] i jeszcze kilka wrzuce do jego albumu , tam szukac Quote
ocelot Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='jamor'] i jeszcze kilka wrzuce do jego albumu , tam szukac[/QUOTE] To jeszcze napisz, jak ten album znaleźć...:p Niektórzy niekumaci:) Quote
jamor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-jamor-138231/"]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-jamor-138231/[/URL] a tam jest link do albumów zdjec, tam poszukac swojego Quote
ZUZANNA11 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Może kilka słów na temat zachowania naszego Przystojniaka? :razz: Quote
jamor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 na tyle co sie z nim poznałem, moge powiedziec tyle : pies z normalna głową. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem. potrzebuje człowieka i chce dla niego słuzyc. szybko nawiazuje przyjaźń. chetny do zabawy. czysty, zdrowy ( troche ma jakies pozostałosci po kontzji łapy) O powierzony mu sprzet dba. Opanowany, zrównoważony. Nawet w chwli silnego napięcia jest bardzo karny i nie popuszcza wodzy. Do innych psów nastawiony olewczo , sam zaczepek nie szuka. Pies na bardzo silne poczucie ochrony przewodnika. W takiej sytuacji za cel swego bytowania kieruje sie pilnowaniem bezpieczenstwa swego opiekuna. Obrazuje sie to reakcją wobec innych psów które bez ostrzezenia chcą spoufalac sie z jego panem. Podobnie w stosunku do ludzi obcych, na spacerze, np. w godzinach wieczorowych. jest ostrzeżenie, szczekanie i zasłanianie przewodnika swoim ciałem. Nie wiem czy czy potrafił ugryść czy tylko straszy. ewentualnie z czasem sprawdze. Uwazam , że te zachowania nie sa zadną wada psa, a wrecz przeciez pies ma takie funkcje spełniać. Najważniejsze , że te zachowania nie są przyczyna niepewności, bo w wiekszkosci przypadków to jest przyczyna pogryzien . krótko mowiac, bardzo fajny pies Quote
ZUZANNA11 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Powoli zacząć sklejać jakiś tekst do ogłoszeń, czy jeszcze poczekać, aż Toffina zostanie w 100% sprawdzony? Quote
Basia1968 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [B]jamor[/B] jesteś niesamowity. Twoje opis po prostu genialne. Co fachowiec to fachowiec. WIelki szacun [B]jamor - naprawdę wielki[/B].:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 sorry za offa [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzona-chora-bernardynka-z-wyrokiem-potrzebne-deklaracje-leczenie-hotel-173682/#post13511056[/URL] Quote
jamor Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='ZUZANNA11']Powoli zacząć sklejać jakiś tekst do ogłoszeń, czy jeszcze poczekać, aż Toffina zostanie w 100% sprawdzony?[/QUOTE] no co wy, mam sie pozbyc tak szybko dobrego klienta ? to moze inaczej : pies jest dziki, toczy mu sie piana w paszczy. ot kilku dni z domu nie wychodzimy bo on biega po podwórku, kontakt meilowy, jemy puszki i wypijamy kompoty ze słoików. zagryzł inkasenta zakładu enegetycznego , zgwałcił listonoszke ( eee, moze tego nie powinienem pisac bo branie bedzie miał) kopie doły, dusi kury, przegryza drzewka, silka na okna , robi ciagle kupy na schodach, ogryza lakier na samochodzie itd itd Quote
ocelot Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Choroba? Czyli wakat na poczcie macie?:evil_lol: To ja chętnie...., chętnie...:loveu: A poważnie super pies z niego jest. Quote
Recommended Posts