Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz w kwestii rozliczeń. Madziu próbowałam się z tobą skontaktować. Na forum też się nie odzywasz. Bardzo Cię proszę wstaw rozliczenie.
Właśnie przelałam 480 zł na Toffino za (maj i chyba 1 dzień kwietnia) za hotelik.
No i jest kłopot bo już się kończy czerwiec i znowu trzeba zapłacić. A ja miesiąc za miesiącem nie mam z czego zapłacić. Mam za dużo psiaków.
Bardzo proszę o jakieś wsparcie.
Zuziu masz teraz wakacje, jedynym rozwiązaniem żebyśmy nie staneli przed faktem, że musimy psa oddać do schronu są stałe deklaracje.
Porozsyłaj wątek i proś nawet o kilka złotych.Jeśli zbierzemy nawet połowę to będzie mi łatwiej. A o ogłoszenia bardzo proszę.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czerwiec się skończył i trzeba zapłacić 450 zł. Ja nie mam możliwości. Mogę przesłać moją deklarację na Toffino 150 zł, ale to nie starczy na opłacenie hoteliku.
Zuziu Toffino jest w hoteliku prawie rok. Przez ten czas nie zrobiłaś prawie nic żeby znaleść chociaż kilka stałych deklaracji.
Ogłoszeń niestety też nie robisz.
Jeśli deklaracje się nie znajdą to 15 lipca zabieram Toffina od Jamora i będę zmuszona zawieść go do schroniska.

Posted

[B]To straszne, zeby oddac psa od Jamora do schroniska. [/B]
Jak chodzi o adopcje Toffina, to jakiego domu szukacie ?? poprzedni dom byl nie odpowiedni bo brakowalo srodkow ??
Moge Toffikowi podarowac ogloszenia wykupione na bazarku, bo pies, ktorego chcialam oglaszac jest chory i narazie nic nie
wiem co sie z nim dzieje.

Posted

[quote name='Szarotka'][B]To straszne, zeby oddac psa od Jamora do schroniska. [/B]
Jak chodzi o adopcje Toffina, to jakiego domu szukacie ?? poprzedni dom byl nie odpowiedni bo brakowalo srodkow ??
Moge Toffikowi podarowac ogloszenia wykupione na bazarku, bo pies, ktorego chcialam oglaszac jest chory i narazie nic nie
wiem co sie z nim dzieje.[/QUOTE]

Straszne , ale co Asia ma robić , z tego co pamiętam to ma na swoim utrzymaniu 8 psów i zero pomocy , a Tofiś nie ma za dużych szans na adopcję nie ukrywajmy , młode psiaki siedzą miesiącami , a Toffino swoje lata ma .

Zuziu zmień może chociaż tytuł wątku , napisz ,że pies może trafić do schronu może coś się ruszy .

Posted

To ja zamawiam Toffikowi ogloszenia na tym bazarku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-og%C5%82oszeniowy!-60-og%C5%82osze%C5%84-za-jedyne-15-z%C5%82!-Do-ko%C5%84ca-lipca[/url]!

Posted

[quote name='Kamila28']Moja deklaracja na Toffisia to 10 zł miesięcznie, może czasem więcej[/QUOTE]

[B]To byloby straszne jak by Toffik trafil do schronu [/B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przepraszam bardzo... Wiem, ze to jest nieodpowiedzialne. Beznadziejnie nieodpowiedzialane...
Teraz bylam na wakacjach w USA i od jutro sie biore za Toffika. Mam rzeczy na bazarek, bardzo fajne. Moze skombinuje sie troche grosza...

Posted

Dzięki wielkie dziewczyny za ogłoszenia i pieniążki.
Mamy 160 zł deklaracji miesięcznie. Jeszcze dużo brakuje coś ostatnio chyba wiary już mi brak.

Posted

Ogloszenia beda niedlugo. No i teraz z tym tytulem jest latwiej watek rozeslac. Jutro po poludniu, mojego czasu bede to robic, ale jak by mogl mi ktos pomoc, bo im wiecej tym wieksza szansa.
No i oczywiscie trzeba stale oglaszac.

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Przepraszam bardzo... Wiem, ze to jest nieodpowiedzialne. Beznadziejnie nieodpowiedzialane...
Teraz bylam na wakacjach w USA i od jutro sie biore za Toffika. Mam rzeczy na bazarek, bardzo fajne. Moze skombinuje sie troche grosza...[/QUOTE]

moze uzupełnij pierw pierwszy post,czy on ma długi w hotelu?

Posted

Mialam bana, nie zagladalam do Tofinka, nie wiedzialam, ze tutaj kryzys. Deklaruje 50 zl miesiecznie. Forsa dojdzie za pare dni.

Posted

a w którym poście są zebrane deklaracje stałe?
Powinny być razem.
I rozliczenia za Tofisia też, nawet jeśli Asik z własnej kieszeni pokrywała.
Tak to ciężko się zorientować ile Tofik ma tych deklaracji.

Ja deklaruję skromniutko 10 zł.

Posted

Zebrałam rozliczenia które powinny być na pierwszej stronie proszę sprawdzić jeśli czegoś brakuje. Tylko tak mogę pomóc...

Rozliczenie Tofika
WPŁATY:
1190 zł dostał od Skrytka w prezencie
+15 zł Nusiaija
+100 zł monikusf
+185 zł Asik007 (w tym 50 zł od Anji)
+100 zł Ketunia z bazaru
+60 zł anonim
RAZEM 1650 zł
- 350 zł wet
-664,35 zł hotel w Rogoźnie 25.09.2009 – 7.11.2009
-345 zł hotel u Jamora 8.11.2009- 30.11.2009

NA GURDZIEŃ ZOSTAŁO
290,65 zł
WPŁATY:
+ 600 zł Asik007
+ 30 zł Magdalena S.
+ 15 zł Shyl (Allegro)
+ 50 zł mnatalia1 (allegro)
RAZEM 985,65
wypłaty:
-465 zł hotel u jamora 1.12.2009-31.12.2009

NA STYCZEŃ ZOSTAŁO
520,65 zł
WPŁATY:
+5 zł AlexandraNursery
+15 zł Karina G.
+10 zł Lucyna i Łukasz R.
+50 zł Dolofka86
+15 zł Aimez_Moi
+15 zł Anita M.
+15 zł Marysia1984_2008
+10 zł LatroCinato
+230,65 zł Asik 007
RAZEM 655,65 zł
Wypłaty:
-styczeń i luty hotel u jamora
zapłata za hotel (styczeń i luty): 885 zł

KASA NA ZERO
MARZEC
wpłynęło:
+150,- Anhata
+10,- Agnieszka B. za marzec
+150 zł Asik 007 za fakturę wet
razem: 310 zł
wydatki:
-300 zł faktura za marzec (do dnia adopcji)
-150 zł faktura wet
zostało: - 140 zł
KWIECIEŃ był u pana Jurka
MAJ
+480 zł Asik007 za maj i chyba 1 dzień kwietnia

CZERWIEC NIE ZAPŁACONY
DEKLARACJE STAŁE

150 zł Asik 007
10zł Kamila28
10zł Iwka100
50 zł Li1
10 zł Ocelot