Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Zagłodzony haszczak na łańcuchu , pilnie potrzebna pomoc!!!![/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185054-Jasper-Haszczak-na-łańcuchu-zagłodzony-bez-szans-na-poprawę-!!!!-POMÓŻMY-MU!!?p=14626080#post14626080[/url]

• 2 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Toffik się czuje? Co z tym mocznikiem w końcu, bo ja nie bardzo zrozumiałam wyniki badań...

Doszła faktura od dr. Wnuka na 150 zł. Rozumiem, że wszystko się na niej zgadza i kwota ta nie została zapłacona, tylko mam zrobić przelew?? Wolę się upewnić

Posted

[quote name='Madziek']Jak Toffik się czuje? Co z tym mocznikiem w końcu, bo ja nie bardzo zrozumiałam wyniki badań...

Doszła faktura od dr. Wnuka na 150 zł. Rozumiem, że wszystko się na niej zgadza i kwota ta nie została zapłacona, tylko mam zrobić przelew?? Wolę się upewnić[/QUOTE]

Tak trzeba zrobic przelew , ja nie płaciłam ...

Posted

[CENTER]Zapraszam na Bazarek :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185876-Maglownica-i-pi%C4%99kne-lampki-do-30.05-dla-Kory-i-Tomaszowskiej-skarpetki-.?p=14701699#post14701699[/url]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/CENTER]

Posted

Madziu 150,00 zł przelałam na konto fundacji.
Marlenka powiedz w klinice, że pieniążki przyjdą tylko nie wiem kiedy Madzia zapłaci.
Teraz ma na głowie psy z Kędzierzyna, może nie mieć czasu.

Posted

Jasne , jasne wiem bo czytam ten wątek . Spokojnie poczekają .. pieniadze nie zając ... a psy trzeba ratować . Trzymam kciuki za psiaki . Kraków stanał na wysokości zadania , ale kędzierzyn .. szkoda gadac . mam nadzieję że fundacji sie uda .. Mocno w to wierze .

• 2 weeks later...
Posted

Toffiś ma się dobrze siedzi u Jamorka, muszę go zacząć ogłaszać jak napiszę tekst to go wstawię.
Może ktoś pomoże w ogłaszaniu.
Madzik napisz jak dotrze faktura.

• 2 weeks later...
Posted

Jutro wieczorem wstawię tekst do ogłoszeń.
Dzięki bo pomoc w ogłoszeniach mile widziana.

Jamor ile Toffino waży???
Bo wygląda na dwa razy większego???

Posted

[quote name='asik007']Jutro wieczorem wstawię tekst do ogłoszeń.
Dzięki bo pomoc w ogłoszeniach mile widziana.

Jamor ile Toffino waży???
Bo wygląda na dwa razy większego???[/QUOTE]

i to sie nazywa kobiecy wzrok. nawet nie musi dotykac, wystarczy ze popatrzy a on juz dwa razy wiekszy ;-)

nie wiem ile, jest akurat, cos ok 36 kg ? 38 ? spóbuje go zwazyc. a planujecie go sprzedawać na kilogramy ? karkówka po ile chodzi ?

Posted

Mamy kilka tekstów ale są nie bardzo aktualne. Wystawię mu wyróżnione allegro i alegratkę ale może ten tekst jest nie do końca trafiony. Toffino jest już prawie rok w hotelu, ogłoszenia miał i to bardzo dużo i nikt go nie chce.

TOFFINO TAKI PIES TO SKARB!!!
"Psia wierność nosi imię Toffino"
Spory, duży siedmioletni... Piękny, rudy... wierny i czujny... pies obrońca, pragnący bronić i chronić Pana...
Wyrzucony nocą na granicy wioski, opodal lasu... Długo, bardzo długo się błąkał, czekał aż wrócą po niego. Głodny, opuszczony sam... poznał co to głód, zmęczenie, brak wody i miłości... Co to strach...
Cała wieś widziała. Czy widziała rzeczywiście? Skoro psiak trafił do kliniki skrajnie wygłodzony, odwodniony z chorą łapą?
Widzieli wszyscy, nikt nie zauważył... zauważyła ona - 13-letnia dziewczynka... i zaczęła szukać pomocy...
Nie można było jej odmówić. A przede wszystkim jemu....
Dzięki dobrym ludziom pies został umieszczony w profesjonalnym hotelu dla zwierząt. Pod okiem fachowca okazał się rewelacyjnym psiakiem. Będzie znakomitym przyjacielem i stróżem przyszłego właściciela. Jest radosny i pogodny i zdrowy.
A oto, co o Toffinie pisze jego hotelowy opiekun:
„Bardzo lubi kontakt z człowiekiem. Potrzebuje człowieka i chce dla niego służyć. Szybko nawiązuje przyjaźń. Chętny do zabawy, czysty, zdrowy. O powierzony mu sprzęt dba. Opanowany, zrównoważony. Nawet w chwili silnego napięcia jest bardzo karny i nie popuszcza wodzy. Do innych psów nastawiony obojętnie, sam nie szuka zaczepek. Nie przejawia żadnej agresji. Nie reaguje negatywnie na ludzi w trakcie przechadzek, jest spokojny. Na spacerze idzie idealnie, nie ciągnie, nie zostaje z tyłu, lux. W biały dzień można śmiało z nim wchodzić w tłumy, miedzy ludzi.
Pies ma bardzo silne poczucie ochrony przewodnika. W takiej sytuacji za cel swego bytowania kieruje się pilnowaniem bezpieczeństwa swego opiekuna. Obrazuje się to reakcją wobec innych psów, które bez ostrzeżenia chcą spoufalać się z jego panem. Podobnie w stosunku do ludzi obcych, na spacerze, np. w godzinach wieczorowych. Jest ostrzeżenie, szczekanie i zasłanianie przewodnika swoim ciałem.
Krótko mówiąc, bardzo fajny pies.”

Kontakt w sprawie adopcji psa: tel. 509972160

Zastrzegamy iż psa nie oddamy osobie, która będzie chciała trzymać go na łańcuchu.
Pies przebywa aktualnie w hotelu w Warce.
Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przedadopcyjną, kastrację oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

"Psia wierność nosi imię Toffino" Piekny rudy pies! duży
Toffi ma 7 lat. Jest duży. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem. Potrzebuje człowieka i chce dla niego służyć. Szybko nawiązuje przyjaźń. Chętny do zabawy, czysty, zdrowy i zaszczepiony. Opanowany, zrównoważony. Nawet w chwili silnego napięcia jest bardzo karny i nie popuszcza wodzy. Do innych psów nastawiony obojętnie, sam nie szuka zaczepek. Nie przejawia żadnej agresji. Na spacerze idzie idealnie, nie ciągnie, nie zostaje z tyłu. W biały dzień można śmiało z nim wchodzić w tłumy, miedzy ludzi.
Pies ma bardzo silne poczucie ochrony przewodnika. W godzinach wieczorowych. Jest ostrzeżenie, szczekanie i zasłanianie przewodnika swoim ciałem. Krótko mówiąc, bardzo fajny pies.
Kontakt w sprawie adopcji psa: tel. 509972160
Zastrzegamy iż psa nie oddamy osobie, która będzie chciała trzymać go na łańcuchu.
Pies przebywa aktualnie w hotelu w Warce.
Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę przedadopcyjną, kastrację oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Przydał by się podlinkowany banerek. Umie ktoś zrobić??