agaciaaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='gameta']Edit: chyba nikt nie strylizuje suk poniżej trzeciego miesiąca ...[/QUOTE] W stanach tną nawet kilkutygodniowe szczeniaki... [quote name='GameBoy']ciotki tyle, ze Polek jest chyba w za slabej kondycji ogolnej[/QUOTE] I w tym przypadku właśnie to jest najważniejsze. Tak tylko dodam w temacie, że moja sucz wycięta przed, ale tuuuż przed, bo 9 miesięcy już miała. Wszystko z nią w porządku, tfu tfu. Trzyma mocz, nie roztyła sie i nie straciła osobowości :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='gameta']Furciaczku, że się zdarza to fakt, ale nie "dużo suk ma problemy" bo to brzmi panicznie ;) GB uciekajmy, ona chce sterylizować :-o [B]Wybacz, zle dobralam slowa...kaca mam wiec i prawo do pomylek dzisiaj mam:eviltong::eviltong:[/B] Jagodo, czy zdajesz sobie sprawę z kosztów jakie GB poniosła na leczenie psa "tylko" bez sierści? Czy wiesz czym są choroby skórne? Co innego jest pies bez łapy a co innego pies wymagający być może stałego leczenia i specjalistycznej karmy. Swoim postem dowiodłaś, że faktycznie DS u Ciebie nie jest najlepszym pomysłem dla Poli, choc w żaden sposób nie mam zamiaru umniejszać Twoich zasług w adopcji kalekiego psa... BTW po co dajecie z allegro link na dogo ? :cool1:[/QUOTE] Ja nie dalam na allegro zadnego linku:p Quote
jagoda1403 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Najgorsze jest to że masz racje, ale po co być aż tak bardzo najeżonym na obcych, mam nadzieje że osobo do której trafi maleństwo będzie tą właściwą ... Quote
GameBoy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='jagoda1403']Najgorsze jest to że masz racje, ale po co być aż tak bardzo najeżonym na obcych, mam nadzieje że osobo do której trafi maleństwo będzie tą właściwą ...[/QUOTE] ja nie jestem najezony ja stwierdzam fakt, prawdziwy w dodatku a Ty sie obruszasz Quote
jagoda1403 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dobra poddaje sie już więcej tu nie zaglądam bo każdy mnie atakuje .. Nie będe sie tu rozczulać i wypisywać całego stanu zdrowia mojgo psiaka bo nie chodzi tu o licytowanie kto ma gorzej i truniej ani kto więcej kasy wydaje na psa ... Studiowałm na UM w Łodzi teraz jestem na SGGW i niespodzianak weim co to znaczy choroba skórna i inne choroby znacznie poważniejsze na które cierpiał mój pierwszt pies ze schroniska ... Quote
GameBoy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='jagoda1403']Dobra poddaje sie już więcej tu nie zaglądam bo każdy mnie atakuje .. Nie będe sie tu rozczulać i wypisywać całego stanu zdrowia mojgo psiaka bo nie chodzi tu o licytowanie kto ma gorzej i truniej ani kto więcej kasy wydaje na psa ... Studiowałm na UM w Łodzi teraz jestem na SGGW i niespodzianak weim co to znaczy choroba skórna i inne choroby znacznie poważniejsze na które cierpiał mój pierwszt pies ze schroniska ...[/QUOTE] od ktorej jest laboratorium na SGGW i gdzie sie oddaje mocz? mogalbys mi pomoc w tej kwestii? tzn informacji Quote
jagoda1403 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zapraszam do kliniki małych zwierzą od strony ul: nowoursynowskiej będzie najblizje i tam się juz Tobą a raczej moczem zajmą :) Godziny otwarcia laboratorium diagnostycznego: Dni powszednie: 8.00 - 16.00 sobota - niedziela: 8.00 - 14.00 sobota - niedziela, dyżur: 18.00 - 20.00 Rejestracja tel.: (22) 847 37 40; 853 09 54; 59 36 104 Quote
GameBoy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='jagoda1403']Zapraszam do kliniki małych zwierzą od strony ul: nowoursynowskiej będzie najblizje i tam się juz Tobą a raczej moczem zajmą :)[/QUOTE] no ok ale to musi byc ranny sik, TZ musi to zawiezc rano przed praca, ja sie nie ruszam a on wraca o 21.30 dlatego pytam od ktorej i czy do rejestracji sie daje jak kiedys? Quote
gameta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='GameBoy'] [B]TZ musi[/B] [/QUOTE] No i wyszło szydło z worka - GB, ty gieju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jagoda, a Ty się nie poddawaj, witamy w świecie dogo - najbardziej nieufnych posiadaczy zwierząt na świecie :diabloti: Quote
GameBoy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='gameta']No i wyszło szydło z worka - GB, ty gieju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jagoda, a Ty się nie poddawaj, witamy w świecie dogo - najbardziej nieufnych posiadaczy zwierząt na świecie :diabloti:[/QUOTE] a Ty co masz do gejow? moj tylek :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: zostawia sie je w rejestracji? Quote
gameta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='GameBoy']a Ty co masz do gejow? moj tylek :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE] Absolutnie nic :p Nie spodziewałam się tylko comig outu na wątku Poli :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
GameBoy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='gameta']Absolutnie nic :p Nie spodziewałam się tylko comig outu na wątku Poli :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] kiedys gdzies trzeba ile mozna sie meczyc 30. na karku czas na odwazne decyzje Quote
furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 I znowu zamiast konkretow same dyrdymaly:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='furciaczek']I znowu zamiast konkretow same dyrdymaly:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] konkrety byly, jestem cham, prostak i gej a teraz obrazony sobie ide Quote
gameta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='GameBoy']konkrety byly, jestem cham, prostak i gej a teraz obrazony sobie ide[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Furciaczku, widzisz, tak się kończy marginalizowanie zdarzeń :eviltong: GB :glaszcze: Quote
hop! Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='jagoda1403']dziękuje za szybką odpowiedź przeczytałam wszystko na allegro i w zasadzie spęłniam wszystkie kryteria tylko mieszkam w Łodzi ale od poniedziałku do piątku codziennie przyjeżdżam do Warszawy na zajęcia na SGGW. W domu mam od 2 tyg psiaka z łódzkiego schroniska małego trójłapka któremu bardzo brakuje psiego towarzystwa to jest młody piesek nie ma jeszcze półtora roku i mimo pobytu w schronisku bardzo garnie się do psiaków więc myślę że oboje byliby bardzo szczęśliwi ze swojego towarzystwa Operacja amputacji nogi która była w lipcu spowodowała że psiak jeszcze nie była kastrowany, ale jest to tylko kwestia czasu więc myślę że to też nie jest problem ...[/QUOTE] Jagoda1403, na wątku Julka piszesz o kłopotach finansowych i prosisz o pomoc w sfinansowaniu karmy (wątek Julka - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/pomocy-czy-brak-jednej-lapy-wyrok-julek-zostaje-w-dt-na-zawsze-143822/[/URL]), a jednocześnie chcesz zaadoptować drugiego psa. To bardzo dziwne... Quote
GameBoy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='hop!']Jagoda1403, na wątku Julka piszesz o kłopotach finansowych i prosisz o pomoc w sfinansowaniu karmy (wątek Julka - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/pomocy-czy-brak-jednej-lapy-wyrok-julek-zostaje-w-dt-na-zawsze-143822/[/URL]), a jednocześnie chcesz zaadoptować drugiego psa. To bardzo dziwne...[/QUOTE] widzialam to juz wczesniej hop! :cool1: niemniej jednak dziekuje za czunosc dom jagody poki co w ogole nie jest brany pod uwage Quote
gameta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='hop!']Jagoda1403, na wątku Julka piszesz o kłopotach finansowych i prosisz o pomoc w sfinansowaniu karmy (wątek Julka - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/pomocy-czy-brak-jednej-lapy-wyrok-julek-zostaje-w-dt-na-zawsze-143822/[/URL]), a jednocześnie chcesz zaadoptować drugiego psa. To bardzo dziwne...[/QUOTE] Mówiłam, że miały być "śliczne sceniacki" :cool1: I na karmę by było i na konia :cool1: Quote
GameBoy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wyniki sioo maja byc jutro, oddaje sie nie w recepcji, to tak na przyszlosc:eviltong: sterylka teraz nie :shake: Quote
GameBoy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='furciaczek']Ciekawe co wyjdzie w wynikach .[/QUOTE] moze to zloto? :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='GameBoy']moze to zloto? :eviltong:[/QUOTE] Jakie zloto??:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 trzymam kciuki za dobre wyniki...za zgode na sterylke wczesniejszą...za to, żeby ktoś chętnych okazał się TYM jedynym domek idealnym:loveu: ii zapraszam na swoj bazarek dla mych tymczasowiczów i CCtów [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-kosmetyki-damskie-meskie-dzieciece-psie-na-tymczasy-ccty-do-15-11-g-22-a-173235/[/URL] Quote
GameBoy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='furciaczek']Jakie zloto??:evil_lol:[/QUOTE] no nie bakterie nie kamienie tylko zloto :cool3: chyba leki przestaja dzialac :evil_lol: [quote name='sacred PIRANHA']trzymam kciuki za dobre wyniki...za zgode na sterylke wczesniejszą...za to, żeby ktoś chętnych okazał się TYM jedynym domek idealnym:loveu: ii zapraszam na swoj bazarek dla mych tymczasowiczów i CCtów [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-kosmetyki-damskie-meskie-dzieciece-psie-na-tymczasy-ccty-do-15-11-g-22-a-173235/[/URL][/QUOTE] nie bedzie sterylki teraz Quote
furciaczek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 GB zaczynam sie o Ciebie martwic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts