mala_czarna Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='GameBoy']juz sie przestraszylam, ze moj pitek do niemiec :eviltong:[/QUOTE] Nie pitek, tylko pitkowa :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='mala_czarna']Nie pitek, tylko pitkowa :evil_lol:[/QUOTE] to jest apoloniusz tajnerek :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13396345#post13396345]Buty r39/40 kurtka 38/40 kule do kapieli, chusta na CC i Polke - do 5.XI g 20.00 - Dogomania Forum[/url] prosze o podrzucanie Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='GameBoy']moze i masz racje :p wyjezdzamy dzis na "swieta", sfore zabieram ze soba, dzikiego pitbula tez :diabloti:[/QUOTE] To może i aparat weź... Zapowiadają piękną, słoneczną pogodę... Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='GameBoy']moze i masz racje :p wyjezdzamy dzis na "swieta", sfore zabieram ze soba, dzikiego pitbula tez :diabloti:[/QUOTE] no ja nie wiem co myslec, odwazna jestes zeby tego dzikiego pitbula brac miedzy ludzi :evilbat: Quote
GameBoy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Asiaczek']To może i aparat weź... Zapowiadają piękną, słoneczną pogodę... Pzdr.[/QUOTE] niestety aparatu nie posiadam, jak TZ bedzie to tylko w telefonie podobno Mikolaj ma sie w tym roku nademna zlitowac ale jezeli bedzie wymagal obligatoryjnie bycia grzecznym przez miniony rok moze byc roznie :evil_lol: [quote name='Tengusia']no ja nie wiem co myslec, odwazna jestes zeby tego dzikiego pitbula brac miedzy ludzi :evilbat:[/QUOTE] boje sie jak cholera ale coz.... takie zycie Polka skonczyla dzis kolejny antybiotyk na pecherz, we wtorek szczepienie i mocz do badania Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='GameBoy']niestety aparatu nie posiadam, jak TZ bedzie to tylko w telefonie podobno Mikolaj ma sie w tym roku nademna zlitowac ale jezeli bedzie wymagal obligatoryjnie bycia grzecznym przez miniony rok moze byc roznie :evil_lol: [/QUOTE] O, racja! Mikołaj już całkiem niedługo będzie chodził z workiem prezentów...Wierzę, że i do Ciebie dotrze z aparatosem.:lol: Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Pola jest zafascynowana lodem na oczku wodnym :evil_lol: biega w ta i z powrotem, nogi sie rozjezdzaja a ona szczeka - nie wiem na co :cool1: Mumisia tez chciala ale "podloga" sie pod nia zarwala:evil_lol: teraz na terenie posesji rozkopala wszystkie zmarzliny lodowe zeby zobaczyc co jest pod spodem :cool1: dziewczyny szaleja gorzej niz w domu :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Noooo, ciekawska panienka! Ma to po NAS! Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Noooo, ciekawska panienka! Ma to po NAS! Pzdr.[/QUOTE] juz mi ktos wczesniej pisal, ze Polcia podobna do pieska z Twojego bannerka, tego po lewej - tylko ogonek nie skrecony az tak mocno :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zgadza się. Polka jest w umaszczeniu trikolor i ten piesek z lewej strony w moim bannerku - też. Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Zgadza się. Polka jest w umaszczeniu trikolor i ten piesek z lewej strony w moim bannerku - też. Pzdr.[/QUOTE] plus uszka stojace i prega harego pottera na czolku :eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='GameBoy']plus uszka stojace i prega harego pottera na czolku :eviltong:[/QUOTE] O totototo...:loveu: Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']O totototo...:loveu: Pzdr.[/QUOTE] prawie takie same :evil_lol: a tak na powaznie, to dopiero niedawno bylam na Twojej stronce, o rasie nie wiedzialam nic :oops: teraz troche poczytalam, slicznie pieski takie rozesmiane pyszczki maja Quote
GameBoy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']... mnie też się podobają... Pzdr.[/QUOTE] :p:p:p:p:p Quote
rose Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 zakochałam się..:loveu: najchętniej bym ja adoptowała, ale to nie takie proste.. spróbuje pogadać ze współmieszkańcami:evil_lol: niedawno musielismy uśpić naszą AC chora na raka, miała już ponad 12 lat.. brakuje nam pieska w domu, drugi pies Milan niestety do mieszkania sie nie nadaje.. widze ze z dogadaniem się z kotem nie mała nie miałaby raczej problemu ;) Quote
GameBoy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hej Pola bedzie do adopcji nawczesniej za ok 2 tyg - we wtorek ma byc dopiero pierwszy raz szczepiona, jakby co poprosze o PW Quote
mala_czarna Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ciotka, świńska morda jestem i tyle, tłumaczyć się nie będę. Przelew zrobię w poniedziałek. :shake: Quote
GameBoy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 spoko, za bazar jak rozumiem? sie nie spieszy :p Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 wrocilim :evil_lol: beda foty psowe bo byl fotograf profesjonalny na tym rodzinnym spedzie i psy tez focil ;) nie wiem czy bedzie widac Polke miedzy potworami i smokami ale sie okaze :cool1: dpszly szeleczki dla suni - w piatek - wieczorem pomierzymy - bardzo cioci dziekujemy :loveu: o Polke pyta sporo osob, ale jakos tak wszystko sie rozchodzi po kosciach, najchetniej oddalabym ja w Wawie ale zobaczymy co bedzie :cool3: Quote
Chikinchan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='GameBoy'] dpszly szeleczki dla suni - w piatek - wieczorem pomierzymy - bardzo cioci dziekujemy :loveu: [/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Własnym oczom nie wierzę! :mdleje: Ja już byłam pewna, że przepadły, a tu proszę! Jednak można "polegać" na Poczcie Polskiej- BRAWO! priorytet szedł TYLKO 11 DNI!! :wallbash: Załamać się można... :roll: Zdążyłam przyjechać do Polski, wysłać szelki, w między czasie urlop mi się skończył, więc zdążyłam też wrócić, a tu okazuje się, że list z Podkarpacia do stolicy idzie tak długo, jakbym go wysłała gdzieś np. z Australii... :shake: No ale w takiej sytuacji cieszę się, że w ogóle cokolwiek dotarło ;) Teraz tylko jestem ciekawa, czy będą dobre na pitbula Polkę, bo nasz dobryman Felek okazał się do nich za duży :lol: PS. Nie ma za co :loveu: mam nadzieję, że się przydadzą :p Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja podziwiam wszystkich ktorzy wysylaja listy zwykle , nie polecone, zyjac nadzieja, ze dojda :evil_lol::loveu: na mnie poczta juz dawno zarabia nadwyzki bo ja wszystko poleconymi wysylam, poprostu sie boje bo nierejestrowane listy "gina" :cool3: Quote
Chikinchan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja już teraz też zwykłych nie będę wysyłać :lol: No ale przyznaję się bez bicia ;) że naiwnie wierzyłam, że słowo 'priorytet' COŚ dla poczty znaczy. Blondynka ze mnie... :oops::grin: Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Chikinchan']Ja już teraz też zwykłych nie będę wysyłać :lol: No ale przyznaję się bez bicia ;) że naiwnie wierzyłam, że słowo 'priorytet' COŚ dla poczty znaczy. Blondynka ze mnie... :oops::grin:[/QUOTE] alez oczywiscie, ze znaczy, mniej wiecej tyle, ze komus sie spieszy wiec sprawdzmy co jest w srodku :evil_lol: Quote
Recommended Posts