malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Pink']Ach to ok. Ide kopac, nie przygotowalam, bo myslalam ze TZ pojedzie ze mna ale dzwonil rano ze jutro musi do pracy. To ja czekam na info jak to bedzie wygladac. Uwzglednijcie ze musze do wroclawia dojechac.[/QUOTE] we Wrocku to pewnie pod wieczór będą, ale jak będę znać jakieś chociaż przybliżone godziny to dam znać od razu, mam nadzieję, że się teraz transport nie wysypie :mdleje: Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='marako']To wezmę go (chyba, że Pink nie wytrzyma z niszczycielem, to się wymienimy - moje suczydła oduczą niszczycielskich zapędów, heh). A Wodzisław ma stronę z psami? Lubię przyzwyczajać się do myśli o tymczasie mogąc czaem popatrzeć (a i pokazać tz-towi, jaki biedny... i jak nas potrzebuje....)[/QUOTE] prosz :( to jest to psiątko [URL=http://img201.imageshack.us/i/56005643722725301820914.jpg/][IMG]http://img201.imageshack.us/img201/9995/56005643722725301820914.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pink Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jak potrzeba bedzie... to sie jakos z tym malcem tez domowimy. Najwazniejsze zeby burek chalupy nie rozwalil za bardzo, to TZ bedzie grzeczny haha Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Dziewczyny mam cudne ulotki sznaucerowe o 1% - pełna profeska - jak rozpakowałam dziś pudełko to cieszyłam się jak dziecko z prezentu gwiazdkowego :oops: :multi: prześliczne, papier jak zdjęciowy, format pocztówki - jak ktoś ma gdzie rozłożyć (lecznice, sklepy zoologiczne, wystawy) to dajcie znać - przygotuję i w poniedziałek mogę wysłać - jakby ktoś był chętny pomóc to proszę o maila z adresem i mniej więcej jaką ilość wysłać [email][email protected][/email] Dziś wysłałam do Marty, która będzie na wystawie w Lublinie i w Zielonej Górze, Elitesska też dostanie i obstawi Katowice :loveu: kto jeszcze kto jeszcze pomoże??? Quote
zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Znaczy, ze na wystawie w Katowicach będzie miał kto wyłożyć? Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='zerduszko']Znaczy, ze na wystawie w Katowicach będzie miał kto wyłożyć?[/QUOTE] tak, Elitesska będzie miała ulotki Quote
Pink Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Waszku ja wysle adres na maila, bo niby mogla bym jakos z Elitka spiknac sie we WRoclawiu ale ostatnio sie juz smialam, ze czesciej sie spotykalysmy jak mieszkalysmy setki kilometrow od siebie niz teraz. box gdzies sie zapodzial buuu a nie pamietam czy czasem komus nie pozyczalam. Koci to pozyczalam sasiadom to pamietam ale co z Floydowym zrobilam kurna - ikonka walaca glowa w mur. Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Pink']Waszku ja wysle adres na maila, bo niby mogla bym jakos z Elitka spiknac sie we WRoclawiu ale ostatnio sie juz smialam, ze czesciej sie spotykalysmy jak mieszkalysmy setki kilometrow od siebie niz teraz. box gdzies sie zapodzial buuu a nie pamietam czy czasem komus nie pozyczalam. Koci to pozyczalam sasiadom to pamietam ale co z Floydowym zrobilam kurna - ikonka walaca glowa w mur.[/QUOTE] może mi się uda podać jutro Patrycji dla Ciebie ulotki, dużo chcesz? Quote
Pink Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 O widzisz tak zrob. Pare sztuk wystarczy, tak zebym mogla po wetach porozwozic i moze jeszcze po psich fryzjerach aaa i go psiej szkolki moge zawiezdz. Quote
AniaGucio Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='malawaszka']może mi się uda podać jutro Patrycji dla Ciebie ulotki, dużo chcesz?[/QUOTE] Monika, masz jeszcze jakieś ulotki? Mogłabym poroznosić po okolicznych lecznicach. Quote
Pink Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 A jeszcze Waszku, pisalas ze gnojek zaszczepiony jest, to jakby sie ksiazeczke dalo od nich zabrac to bylo by dobrze. Bo jak nie maja, to bede go szczepic jeszcze raz. Quote
Margi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='malawaszka']Dziewczyny mam cudne ulotki sznaucerowe o 1% - pełna profeska - jak rozpakowałam dziś pudełko to cieszyłam się jak dziecko z prezentu gwiazdkowego :oops: :multi: prześliczne, papier jak zdjęciowy, format pocztówki - jak ktoś ma gdzie rozłożyć (lecznice, sklepy zoologiczne, wystawy) to dajcie znać - przygotuję i w poniedziałek mogę wysłać - jakby ktoś był chętny pomóc to proszę o maila z adresem i mniej więcej jaką ilość wysłać [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Dziś wysłałam do Marty, która będzie na wystawie w Lublinie i w Zielonej Górze, Elitesska też dostanie i obstawi Katowice :loveu: kto jeszcze kto jeszcze pomoże???[/QUOTE] Ja drukowałam te sznaucerowe plakaciki z fb i rozdawałam. Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='AniaGucio']Monika, masz jeszcze jakieś ulotki? Mogłabym poroznosić po okolicznych lecznicach.[/QUOTE] pewnie, że są jeszcze - w Wawce Jambi będzie miała do "kolportażu" - daleko macie do siebie??? [quote name='Pink']A jeszcze Waszku, pisalas ze gnojek zaszczepiony jest, to jakby sie ksiazeczke dalo od nich zabrac to bylo by dobrze. Bo jak nie maja, to bede go szczepic jeszcze raz.[/QUOTE] tak, ma książeczkę i mają dać [quote name='Margi']Ja drukowałam te sznaucerowe plakaciki z fb i rozdawałam.[/QUOTE] też cudnie :multi: Quote
AniaGucio Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='malawaszka']pewnie, że są jeszcze - w Wawce Jambi będzie miała do "kolportażu" - daleko macie do siebie??? [/QUOTE] Nie wiem, gdzie jambi mieszka :oops:, ale mogę podjechać - nie ma problemu :) Quote
danyww Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja mogę porozwozić ulotki po lecznicach w Gliwicach. Quote
Saththa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Wasiu ja mam dwie zaprzyjaznione sklepy zoologiczne może by się udało. i u weta moge spróbowac zostawić. Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 no to dawajcie adresy na maila :multi: Quote
Pink Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Waszku to zapakuj ten kubraczek, jak kupie to odesle... bosh jak sypie kurna wrr Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Pink']Waszku to zapakuj ten kubraczek, jak kupie to odesle... bosh jak sypie kurna wrr[/QUOTE] właśnie Ci smsa wysłałam - musi być wszystko pod górkę... wysypał się transport, bo Pati się rozchorowała :placz: ma pojechać w środku tygodnia Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Założyłam wątek Rico... jest już od jakiegoś czasu u kasja w DT :( miało być szybko do domu... a jak zwykle piętrzą się problemy, podejrzenie pęcherzycy :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240328-RICO-mia%C5%82a-by%C4%87-tylko-alergia-na-s%C5%82om%C4%99-a-jest-podejrzenie-p%C4%99cherzycy-Rico-w-DT[/url] Quote
Saththa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 wysłałąm na maila adres ale w sumie etraz sie zastanawiam- na maila? nie PW? Quote
wilczy zew Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Saththa']wysłałąm na maila adres ale w sumie etraz sie zastanawiam- na maila? nie PW?[/QUOTE] PW Prezesowa ma ciągle zapchane Quote
Pink Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 U mnie w tygodniu tez moze byc, tylko musze wiedziec z dzien wczesniej. Tylko teraz jak Ty go przetrzymasz? Bo jak go jutro nie odbierzemy, to moga sobie pomyslec, ze jacys niepowazni jestesmy. Quote
danyww Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='wilczy zew']PW Prezesowa ma ciągle zapchane[/QUOTE] Ja też wysłałam na PW. :cool3: No to chyba jeszcze wyślę na maila. Quote
Recommended Posts