Jump to content
Dogomania

Kolorowy owczar.Allllllle pies! Schronisko Dabrówka k/Wejherowa.MA DOM

Recommended Posts

Posted

Do ogłoszeń trzeba dopisać, że pięknie chodzi na smyczy. Jest bardzo spokojny i zrównoważony. Byłby świetnym psem rodzinnym - spokojnie mógłby iść do domu gdzie są dzieci. Boks dzieli z innym samcem, małą czarną wredotą, więc generalnie z innymi zwierzętami nie jest źle.

Aaaa, pies ideał :loveu:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:pissed: - zenobiuszu, chyba nas tu obrazaja ............mala czarna wredota - tez cos ! :drinking:

Male, czarne i wredne sa wlasnie najpiekniejsze , slodkie i najsprytniejsze.......:mad:

Hopaj , piekny wilku po domek......a te niemieckie adopcje to macie jakies sprawdzone ? Bo tyle sie juz naczytalam.......ze nie wiem co o tym sadzic...:shake:

Posted

[quote name='zenobiusz flores']
......a te niemieckie adopcje to macie jakies sprawdzone ? Bo tyle sie juz naczytalam.......ze nie wiem co o tym sadzic...:shake:[/quote]

Ja też kiedyś byłam zainteresowana ale po lekturze zrezygnowałam...... :shake:

Posted

[quote name='brazowa1']Skoro ufa prezes OTOZu,kierownictwo schroniska,to nam tez juz tylko pozostaje zaufać.[/quote]

Święta prawda. Oby tylko trafili na odpowiednich ludzi.

Posted

[quote name='brazowa1']z czyms tam jest...pewnie z kundelkiem.Nie z kaukazem,z molosa...hm.No tez nie.On wybitnie owczarkowaty.

Pewnie...... przepiękny, rasowy owczarek - a czy to ważne, jaki? :evil_lol:

Posted

[quote name='Fiks']Fajne ma uszy: jedno stojace, drugie klapniete :)[/quote]

Takie uszy maja tylko najpiekniejsze psy :evil_lol:
A propos, Fiks, gdzie masz banerek Kojota? :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
tak! bardzo prosimy! im wiecej jego zdjęć,ogłoszen,tym lepiej-to naparwde dobry i madry pies.Ktos bedzie z nim szczesliwy,tylko jeszcze go nie zobaczył.

Dobra, jutro będzie gotowe :lol:
Na cafeanimal też podtrzymuję i jestem pewna, że niedługo znajdzie sie domek. Przecież ostatnio mieliscie duuuuużo szczęścia :p