Jump to content
Dogomania

Kolorowy owczar.Allllllle pies! Schronisko Dabrówka k/Wejherowa.MA DOM

Recommended Posts

Posted

Jaki Playboy zmartwiony na tych zdjęciach..................:-( Chyba nie lubi Niemców...............:diabloti:
Będzie Ci tam dobrze, Piesku a Polacy niech żałują...................:oops:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natala zawsze wysyła nam fotki psiaków,które dostaje od Brity i Nicoli.
zaraz sprawdze,które dostałam-wiem że mam Teodora,Gilę,Wikinga,Lena jest na ich stronce,Borysek też.Z Rudzia maja problemy (bylo do przewidzenia)

Posted

Te świeżo po przyjeździe też dostałam. Ale fajnie byłoby zobaczyć, że po paru tygodniach/miesiącach nadal jest OK.
No a wiadomo że na Ojku to mi najbardziej zależy, w końcu im swoje ukochane dziecko oddałam.

Posted

Napisałam jakieś 2 tygodnie temu maila do Nicole, odpisała zaraz następnego dnia i przysłała mi te 4 zdjęcia, które już wcześniej dostałyśmy (Ojek w czerwonych szelkach na jakiejś łące). Odpisałam że super, a jakby były jakieś nowsze i nowe informacje o Ojku, to też bardzo bym o nie prosiła. Niestety potem już się nie odezwała :(

W poniedziałek rozmawiałam z Aline i Kathariną jak były w Dąbrówce, mówiły że u Ojka wszystko OK, jak pani wychodzi z domu to mieszka w klatce bo inaczej demolka mieszkania, zgadza się z kotami i ciągle szukają domu stałego... no ale wiesz jak to jest ,zawsze jest ta odrobina niepewności dopóki się naocznie (albo na zdjęciach) nie przekona że naprawdę jest wszystko w porządku.