brazowa1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Pozostałe fotki na stronie 5tej wpierw fotki potem komentarz do nich.Pies jest super-zadna fota nie odda jego urody.Charakter-miodzio,zaprezentował sie nam dziś przepięknie.Równowaga i jeszcze raz równowaga.Piękne chodzenie na smyczy,socjal na pięć.A to wszystko przyprawione jego niezwykłą urodą-piesek jest kolorowy.Rudo-czaro,biało-pręgowany.Kolory ma nasycone,robi wrażnie! Przebywa na ostatnich starych kojcach.Tam szaro,szaro,szaro i nagle BACH! kolorowy pies.Szczeka,woła,zeby do niego przyjść. To domowy pies,po raz kolejny patrząc na dabrówkowe cuda można sobie zadać pytanie-co on robi w schronie.... Spory-ma 67 cm w kłębie,wzrostu dodatkowo dodaje mu sierść. Wolontariuszki zabierające go na spacer,sa zachwycone charakterem tego psa-spokojny,pieknie chodzi na smyczy,miły,akceptuje swojego wyrywnego kolege z boksu. Ktoś może miec wspaniałego i pięknego psa... codzienność i żebranie o chwile z człowiekiem Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Playboy :loveu: przecież on na żywo jest sto milionów razy piękniejszy niż na zdjęciach! Ładny, opanowany pies. I zorientowany na człowieka. Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fakt, na zdjęciach jakiś taki "wyprany", kolory wyblakły. Pies jest przecudowny. Bardzo zorientowany na człowieka. To cudo po prostu trzeba poznać! I już nie zostawić... Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 brazowa1 napisał(a):...... Fiks,Litterka,tez poznały kolorowego owczara,poczekajmy na to,co powiedzą na temat tego psa :) Niestety nie było mnie wtedy na wybiegu. W tym czasie byłam z Szagim na spacerze :loveu: Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale za to ja daję referencje że Playboy to rewelacyjny, przekochany pies :loveu: Quote
anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No to prosimy o więcej info o piesku i bierzemy się za robotę :lol: Jest śliczny i tylko jedno, czego mu brakuje to............ domek :-( Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Misiak ma na razie u mnie alegratkę. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2190189_playboy_duzy_lagodny_owczarek_szuka.html Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dzięki Pinkmoon :calus: Zaraz będę robiła ogłoszenia, ale wpierw idę na spacer z moimi psiurkami. Quote
anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='pinkmoon']Misiak ma na razie u mnie alegratkę. PLAYBOY, duży łagodny owczarek szuka domu! Ciotki, wyróżniajcie ogłoszenia. To naprawdę niewiele kosztuje a wiele daje, jak pies jest lepiej widoczny pośród setek innych ogłoszeń :roll: Quote
brazowa1 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 dzis juz nie dam rady,jutro wrzucam wszystko,co zyje w dąbrówce na trojmiejskie Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Parę sztuk wrzuciłam na trojmiejskie :lol: Malamutkę, Sigmę i Panchitę obrobię jutro, yyy znaczy dzisiaj później. Quote
anawa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dziewczyny, czy organizujecie transport, jeśli trafi sie chętny z daleka, czy preferujecie ogłoszenia tylko na woj. pomorskim? Dodałam na cafeanimal (pomorskie): http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Playboy,1822 i czekamy na Metro... Quote
brazowa1 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 nie mamy mozliwosci organizacji transportu.Oczywiscie,pare kilometrow,czy wyjechac po ludzi,aby nie bładzili-zawsze mozna,ale transportu do domu-nie. Dziekuje Anawa-widac,ze owczarki to Towja miłość.A ten-jest wspaniały i taki piekny,ze zatyka.Fotki nie oddaja jego urody. Quote
anawa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='brazowa1'] Dziekuje Anawa-widac,ze owczarki to Towja miłość.A ten-jest wspaniały i taki piekny,ze zatyka.Fotki nie oddaja jego urody. Tak, to prawda, to moja miłość. Zawsze mieliśmy w domu ON-ka. A to moja obecna miłość Paco Quote
anawa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Fiks napisał(a):Piękny pies :loveu: W imieniu Paco dziekuję :lol:. To juz ostatni mój owczarek. Następny będzie jakiś pies schroniskowy :roll: Quote
Litterka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Myślę, że akurat tu nie ma problemu. W schroniskach, niestety, nie brakuje ON-kowych psiaków. Możesz przebierać do woli - wiek, płeć, włos, umaszczenie... Fajnie, że chcesz dać dom jakiejś bidzie. :cool2: Quote
anawa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Litterka napisał(a):Myślę, że akurat tu nie ma problemu. W schroniskach, niestety, nie brakuje ON-kowych psiaków. Możesz przebierać do woli - wiek, płeć, włos, umaszczenie... Fajnie, że chcesz dać dom jakiejś bidzie. :cool2: Chciałabym dać juz teraz, ale wyżej pokazany łobuz i terrorysta nie akceptuje nic na czterech łapach poza..................... swoimi dwoma kotami :evil_lol:. Dlatego wciąż szukam domu dla znalezionego i otoczonego opieką Kumpla-Kojota (z mojego podpisu) :-( Quote
akucha Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Fiks, ale ty masz tempo :razz:. Powrzucam na swoje dyzurne portale. A wiesz ile się dzis namęczyłam, zeby twój avatarek obejrzeć? Po róznych wygibasach odkryłam, ze masz tam 2 psiaki. Kto to? Quote
Fiks Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 akucha napisał(a):....... Kto to? Moje dwa pieski :megagrin: Quote
Fiks Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 akucha napisał(a):Fiks, ale ty masz tempo :razz:. .... Ja ledwo zipie. Ciotka, która zakłada wątki to jest dopiero ekspressssss. Quote
brazowa1 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 zgłosiłam do adopcji do Niemiec.Jako Reja. Quote
Betbet Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przez chwilę myślałam, że to taki jeden zaginiony, którego widziałam ogłoszenia...aale nie:/ Quote
Recommended Posts