Jump to content
Dogomania

Kolorowy owczar.Allllllle pies! Schronisko Dabrówka k/Wejherowa.MA DOM

Recommended Posts

Posted

Pozostałe fotki na stronie 5tej

wpierw fotki potem komentarz do nich.Pies jest super-zadna fota nie odda jego urody.Charakter-miodzio,zaprezentował sie nam dziś przepięknie.Równowaga i jeszcze raz równowaga.Piękne chodzenie na smyczy,socjal na pięć.A to wszystko przyprawione jego niezwykłą urodą-piesek jest kolorowy.Rudo-czaro,biało-pręgowany.Kolory ma nasycone,robi wrażnie!
Przebywa na ostatnich starych kojcach.Tam szaro,szaro,szaro i nagle BACH! kolorowy pies.Szczeka,woła,zeby do niego przyjść.
To domowy pies,po raz kolejny patrząc na dabrówkowe cuda można sobie zadać pytanie-co on robi w schronie....
Spory-ma 67 cm w kłębie,wzrostu dodatkowo dodaje mu sierść.

Wolontariuszki zabierające go na spacer,sa zachwycone charakterem tego psa-spokojny,pieknie chodzi na smyczy,miły,akceptuje swojego wyrywnego kolege z boksu.

Ktoś może miec wspaniałego i pięknego psa...

codzienność i żebranie o chwile z człowiekiem

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
......
Fiks,Litterka,tez poznały kolorowego owczara,poczekajmy na to,co powiedzą na temat tego psa :)

Niestety nie było mnie wtedy na wybiegu.
W tym czasie byłam z Szagim na spacerze :loveu:

Posted

nie mamy mozliwosci organizacji transportu.Oczywiscie,pare kilometrow,czy wyjechac po ludzi,aby nie bładzili-zawsze mozna,ale transportu do domu-nie.
Dziekuje Anawa-widac,ze owczarki to Towja miłość.A ten-jest wspaniały i taki piekny,ze zatyka.Fotki nie oddaja jego urody.

Posted

[quote name='brazowa1']
Dziekuje Anawa-widac,ze owczarki to Towja miłość.A ten-jest wspaniały i taki piekny,ze zatyka.Fotki nie oddaja jego urody.

Tak, to prawda, to moja miłość. Zawsze mieliśmy w domu ON-ka. A to moja obecna miłość
Paco

Posted

Myślę, że akurat tu nie ma problemu. W schroniskach, niestety, nie brakuje ON-kowych psiaków. Możesz przebierać do woli - wiek, płeć, włos, umaszczenie... Fajnie, że chcesz dać dom jakiejś bidzie. :cool2:

Posted

Litterka napisał(a):
Myślę, że akurat tu nie ma problemu. W schroniskach, niestety, nie brakuje ON-kowych psiaków. Możesz przebierać do woli - wiek, płeć, włos, umaszczenie... Fajnie, że chcesz dać dom jakiejś bidzie. :cool2:

Chciałabym dać juz teraz, ale wyżej pokazany łobuz i terrorysta nie akceptuje nic na czterech łapach poza..................... swoimi dwoma kotami :evil_lol:. Dlatego wciąż szukam domu dla znalezionego i otoczonego opieką Kumpla-Kojota (z mojego podpisu) :-(

Posted

Fiks, ale ty masz tempo :razz:. Powrzucam na swoje dyzurne portale.
A wiesz ile się dzis namęczyłam, zeby twój avatarek obejrzeć?
Po róznych wygibasach odkryłam, ze masz tam 2 psiaki. Kto to?