brazowa1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wyglada jak podrostek bokserkowaty,mimo,ze jest dorosłym (aczkolwiek bardzo młodym) pieskiem.Dlaczego dla ludzi z poczuciem humoru? Bo piesek jest wesoły i bardzo skory do zabawy,bo ma komiczny wygląd,bo jego otwarty i entuzjastyczny charakter,musi spotkac sobie pokrewne dusze,aby wszyscy mogli byc szczesliwi. Nie spodziewaj sie,ze Sigma będzie postrachem okolicy-prawdopobnie bedzie wital radośnie każda osobę,jaka okaże mu zainteresowanie.To piesek-błazenek,zachwycony kazdym przyjaznym człowiekiem. Sigma jest jeszcze nieokrzesany-duzo skacze,jest aktywnym psem-w dużej czesci to wina braku regularnego ruchu,spacerów ,frustracji schroniskowej.Wskazany dla ludzi lubiących aktywne spedzanie czasu,moze własnie jakis sport z psem? w kazdym razie na pewno jest psem niebanalnym.Aby poznac Sigme ,zobaczyc go i ewentualnie zabrac do swojego domu,zapraszamy do schroniska w Dabrówce koło Wejherowa.Sigma to jeden spośród setki psów,wygladajacych swojego pana spoza schroniskowych krat.Przyjedz,zabierz Sigme na spacer... jest dokladnie taki,jak ukazuja go fotki malutki jest-46 cm w kłebie Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sigma? Kto go przechrzcił? Takie fajne imię było ;) Quote
brazowa1 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Było :0,ale okazało sie,ze on ma imie katalogowe i zeby sie nie myliło-no musi byc Sigma. Quote
pinkmoon Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No to znajdziemy sobie innego Lansa, dobre imię nie może się marnować :) Quote
Fiks Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Allegro dla Sigmy. Sigma ma świetne zdjęcia. Bardzo mi się podobają :lol: Quote
Litterka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Piesio jest najprzecudniejszy! Taki żywy, miziasty... Jak widać, ciągle chciał się przytulać i pieścić. Wesoły, zadowolony z życia. Ja chcę dom z ogrodem i tego psa! :loveu: Fantastyczny kontakt ze zwierzakiem. Ładnie się koncentruje na człowieku. Quote
akucha Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 "Bokserek" :evil_lol:, ta.... On z tych, co to mowią, że "morderce" są! Brzowa, a zgadnij, kogo on mi przypomina na pierwszej fotce? Quote
Litterka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A ja chyba wiem kogo, ale nie powiem! :diabloti: Quote
akucha Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :razz: Ale nie znałaś go Litterko. A tobie kogo przypomina? Quote
brazowa1 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 akucha napisał(a):"Bokserek" :evil_lol:, ta.... On z tych, co to mowią, że "morderce" są! Brzowa, a zgadnij, kogo on mi przypomina na pierwszej fotce? mi tez przypomnial,od pierwszego wejrzenia :) Bokserkiem go zesmy ochrzciły,bo chyba lepiej byc boksiem,a oczka ma okragle,boksiowate,dobre.Asty migdałki mają.I głowke ma okragła. Quote
akucha Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 brazowa1 napisał(a):mi tez przypomnial,od pierwszego wejrzenia :) Bokserkiem go zesmy ochrzciły,bo chyba lepiej byc boksiem,a oczka ma okragle,boksiowate,dobre.Asty migdałki mają.I głowke ma okragła. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjmuje argumentcję. Ide migdałów i okrągłosci wypatrywać. Czy miałaś na myśli obecne słoneczko elbląskie? :razz: Quote
Litterka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Akucha, tak jakoś nasz Sigma skojarzył mi się z Żabusią - Kaczusią :loveu: W ogóle ta fotka jest obłędna. Żebyś widziała, jaki z Sigmy jest żywy pies, jak się wierci w objęciach! I jak bardzo ich pragnie... :loveu: Quote
pinkmoon Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Eeee to nie żaden pies morderca :diabloti: jak się uprzeć, to ileś tam procent boksera w bokserze jest :cool1: Quote
brazowa1 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 oj,czepiacie sie Ciotki.Kiedys jak pies tak wygladał (jeszcze 15 lat temu),to bylo wiadomo,ze mieszanka boksera.Teraz jak pies tak wyglada,to od razu mc asta. Quote
pinkmoon Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bo kiedyś to nie amfosty były te złe, tylko te... no jak im tam... rodweljery :diabloti: Quote
wiewiora1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ej a to nie jest golden retriwer????:):evil_lol: Quote
zenobiusz flores Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ale moze ......... probujmy . Pani Brazowa, a do Pani wyslalam prywatnom wiadomosc i nie mam odp .....co jest. :mad: Quote
Fiks Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dwa wyjce pojechały do domu (spaniel i malamutka) to teraz Sigma zaczyna jodłować. Quote
pinkmoon Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 I bardzo dobrze, nie może być cicho w schronie bo to nienaturalne :diabloti: Quote
Litterka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Może jak będzie więcej "śpiewał", ktoś go szybciej wypatrzy? :roll: Quote
Recommended Posts