Jump to content
Dogomania

Sigma,mini "bokserek",ktoś dla ludzi z poczuciem humoru.DT.... Ma dom

Recommended Posts

Posted

Wyglada jak podrostek bokserkowaty,mimo,ze jest dorosłym (aczkolwiek bardzo młodym) pieskiem.Dlaczego dla ludzi z poczuciem humoru? Bo piesek jest wesoły i bardzo skory do zabawy,bo ma komiczny wygląd,bo jego otwarty i entuzjastyczny charakter,musi spotkac sobie pokrewne dusze,aby wszyscy mogli byc szczesliwi.
Nie spodziewaj sie,ze Sigma będzie postrachem okolicy-prawdopobnie bedzie wital radośnie każda osobę,jaka okaże mu zainteresowanie.To piesek-błazenek,zachwycony kazdym przyjaznym człowiekiem.
Sigma jest jeszcze nieokrzesany-duzo skacze,jest aktywnym psem-w dużej czesci to wina braku regularnego ruchu,spacerów ,frustracji schroniskowej.Wskazany dla ludzi lubiących aktywne spedzanie czasu,moze własnie jakis sport z psem?
w kazdym razie na pewno jest psem niebanalnym.Aby poznac Sigme ,zobaczyc go i ewentualnie zabrac do swojego domu,zapraszamy do schroniska w Dabrówce koło Wejherowa.Sigma to jeden spośród setki psów,wygladajacych swojego pana spoza schroniskowych krat.Przyjedz,zabierz Sigme na spacer...

jest dokladnie taki,jak ukazuja go fotki

malutki jest-46 cm w kłebie

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesio jest najprzecudniejszy! Taki żywy, miziasty... Jak widać, ciągle chciał się przytulać i pieścić. Wesoły, zadowolony z życia. Ja chcę dom z ogrodem i tego psa! :loveu: Fantastyczny kontakt ze zwierzakiem. Ładnie się koncentruje na człowieku.

Posted

akucha napisał(a):
"Bokserek" :evil_lol:, ta.... On z tych, co to mowią, że "morderce" są!
Brzowa, a zgadnij, kogo on mi przypomina na pierwszej fotce?

mi tez przypomnial,od pierwszego wejrzenia :)

Bokserkiem go zesmy ochrzciły,bo chyba lepiej byc boksiem,a oczka ma okragle,boksiowate,dobre.Asty migdałki mają.I głowke ma okragła.

Posted

brazowa1 napisał(a):
mi tez przypomnial,od pierwszego wejrzenia :)

Bokserkiem go zesmy ochrzciły,bo chyba lepiej byc boksiem,a oczka ma okragle,boksiowate,dobre.Asty migdałki mają.I głowke ma okragła.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyjmuje argumentcję. Ide migdałów i okrągłosci wypatrywać.

Czy miałaś na myśli obecne słoneczko elbląskie? :razz:

Posted

Akucha, tak jakoś nasz Sigma skojarzył mi się z Żabusią - Kaczusią :loveu: W ogóle ta fotka jest obłędna. Żebyś widziała, jaki z Sigmy jest żywy pies, jak się wierci w objęciach! I jak bardzo ich pragnie... :loveu: