Jump to content
Dogomania

Wyeksploatowana suka basseta z ropomaciczem JUŻ W NOWYM DOMKU :))

Recommended Posts

Posted

Mam jeszcze 4 fajne kubki Pryzmat (nówka sztuka). Co kto jeszcze może dać?? Zgłaszajcie się Kochani, na pewno macie coś w domku co nie jest Wam niezbędne. Im więcej tym lepiej :)

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frogg napisał(a):
Mam jeszcze 4 fajne kubki Pryzmat (nówka sztuka). Co kto jeszcze może dać?? Zgłaszajcie się Kochani, na pewno macie coś w domku co nie jest Wam niezbędne. Im więcej tym lepiej :)

Ja mam dwie szklane kule w domku, ale boję się je wysłać pocztą..... bo są ciężkie i szklane, jedna w tematyce morskiej, a druga bożonarodzeniowej dziecięcej :)

Posted

magdola napisał(a):
Ja mam dwie szklane kule w domku, ale boję się je wysłać pocztą..... bo są ciężkie i szklane, jedna w tematyce morskiej, a druga bożonarodzeniowej dziecięcej :)

Ktoś ostatnio chciał kupić coś takiego na bazarku - jeśli wyślesz dobrze zabezpieczone, to nie będzie problemu ;)

Posted

magdola napisał(a):

Może ktoś ze Szczecina kupi? ;)

Posted

Jak przyjdzie mężuś to porobi fotki i wgra do kompa to dorzucę :) i może jeszcze coś znajdę...... Już wiem :megagrin: gdzieś mam chyba jeszcze zakopaną piękną sukienkę oryginalną królewny śnieżki tak dla 3-latki ... Podobna:Królewna Śnieżka - Disney (745986301) - Aukcje internetowe Allegro Tylko tak sobie myślę, że może ją na allegro wrzuce co by więcej wycisnąć ...:cool3: Oczywiście dla suni ;)

Posted

Ja także jestem za zmianą imienia. Ja proponuję imię Dolly, moja bassetka ma tak na imię, też odebrana jest z "dziwnej" hodowli, a teraz żyje sobie radośnie z innymi bassetami u mnie i chyba to imię przyniosło jej szczęście...

Kto ma jaką propozycję?

Czy ktoś ma info ile pieniążków potrzebujemy?

Pamiętajcie, że mamy już ochotnika na pokrycie kosztów operacji.

Posted

Na bazarek mamy:
- koszyczek świeżo uzbieranych jeżyn - magdola
- fasolkę szparagową świeżo zerwana i oszypułkowaną - magdola
- domowe powidełka - Frogg
- 4 kubki Pryzmat - Frogg
- 2 szklane kule - magdola
- sukieneczka - magdola
- skarby od córci - magdola

Posted

Wystawiam właśnie bazarek od Magdoli - jeszcze parę rzeczy. W razie potrzeby, jak dostanę od niej dodatkowe zdjęcia, to powiększę bazarek. Frogg - od Ciebie na zdjęcia czekam wieczorem i wtedy bazarek wystawię.

Posted

[quote name='Frogg']Na bazarek mamy:
- koszyczek świeżo uzbieranych jeżyn - magdola
- fasolkę szparagową świeżo zerwana i oszypułkowaną - magdola
- domowe powidełka - Frogg
- 4 kubki Pryzmat - Frogg
- 2 szklane kule - magdola
- sukieneczka - magdola
- skarby od córci - magdola
Ale te jeżyny to tak na już, bo nie wiem ile wytrzymają w domu:) wczoraj zrywane i fasolka też:) do odebrania w Szczecinie jeszcze dzisiaj - co łaska :)
JEŻYNY
FASOLKA
Wszystko bez konserwantów i sztucznych barwników z własnej (prawie)działki nie pryskane ;)

Posted

Frogg napisał(a):
Mogę też dać na bazarek domowe wino..ale czy tak wolno?

Jeśli nakleisz akcyzę..:cool3: A tak serio to ja nie widze w tym nic złego, tylko jak z regulaminem? Trza sprawdzić...