Jump to content
Dogomania

Wyeksploatowana suka basseta z ropomaciczem JUŻ W NOWYM DOMKU :))

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lucySxy napisał(a):

Juz rozesłałam wici w Szczecinie..ale moze dac jeszcze ogłoszenie w jakiejs lokalnej gazecie? Tylko ja nie wiem w jakiej,bo mieszkam kolo Lublina.

Głos Szczeciński, Kurier Szczeciński, Metro, Moje Miasto
Zobacze co sie da zrobić...

Posted

magdola napisał(a):
Ja mogę zamieścić ogłoszenie w naszej lecznicy. A gdzie do weta się wybieracie?

Nie wiem, gdzie. Zapewne gdzieś w Szczecinie, ale ja tamtejszych wetów nie znam, więc nie powiem Ci teraz dokładnie.

Posted

[quote name='lucySxy']Swietna stronka!
Duza ma oglądalność:p
Moze szybko znajdzie domek na miejscu i nie bedzie potrzebny zaden daleki transport....
Oprócz netu to jescze gazeta jest co tydzień bezpłatna :multi: do każdej skrzynki pocztowej raczej powinna trafić :razz: jeśli ja zakwalifikują....
... hmmm A tak sobie pomyślałam, że może by do redaktora napisac o niej??? Jak szaleć to na całego :) Tylko to juz by musiał kto inny bo ja sie jakoś nie czuję w tej kwestii ekspertem i nie wiem co by tu jeszcze opisać ...
Redaktor dyżurny: Tomek Kuczyński
GG: 3555268

Posted

prosze Cie ,napisz do Niego,bo ja nie mam GG,a strona nie otwiera mi sie.
Moze przeslij mu link,a nuz napisze cos wiecej o tej suczce?
Tylko do kogo podac kontakt w sprawie adopcji?

Posted

magdola napisał(a):
Ja muszę za ok 10 min zmykać , będę wieczorem to wtedy mogę coś zadziałać, właśnie do kogo podać namiary "adopcyjne"?

Myśle,ze trzeba sie wstrzymac do decyzji dziewczyn-Cudaka i Graven.

Posted

[quote name='lucySxy']Myśle,ze trzeba sie wstrzymac do decyzji dziewczyn-Cudaka i Graven.

Na pewno trzeba się wstrzymać aż do wizyty u weterynarza, wtedy będzie wiadomo więcej o jej stanie zdrowia, a to koniecznie trzeba umieścić w ogłoszeniach.

tel do DT: 798 442 668

Posted

A ona już może iść do adopcji?
Wiem że nie wiecie ile ma lat ale napiszcie chociaż czy młoda, dorosła, starsza, mam Panią chętną na adopcję basseta chciałabym wiedzieć jak najwięcej o suni:roll:

Posted

Nie wiem, co powiedział o niej wet. Mam tylko 35 gr na koncie, więc nie mogę zadzwonić do Sandry :(

Jest dorosła, nie wiem na ile lat ocenił ją wet. Raczej starsza niż młodsza

Posted

Rozmawiałam z Sandrą, potrzebne będą pieniądze w dużej ilości.
Dziewczyny, prośba o bazarki, zapraszanie ludzi na wątek- trzeba uzbierać kasę. Sunia ma ropomacicze, we wtorek operacja. Do tego masa innych historii, Sandra napisze szczegóły jak dotrze.
Jak sytuacja suni się ustabilizuje, będziemy ją internsywnie ogłaszać.

Posted

Frogg napisał(a):
Na górę słoneczko.
Niestety nie dam rady pomóc finansowo :(, wielka pustka...
Czy mogę pomóc w inny sposób?

Może masz coś niepotrzebnego, co mogłabyś przeznaczyć na bazarek?

Potrzebne też będą ogłoszenia, ale to chyba dopiero po jej wyleczeniu...

Posted

Jak by był ktoś ze Szczecina to ja oddam koszyczek świeżo uzbieranych jeżyn w zamian za parę groszy na sunię :cool3:
Ewentualnie mam jeszcze fasolkę szparagową świeżo zerwana i oszypułkowaną :lol::cool3: :))) i kilka rzeczy na bazarek, którego nie potrafie zrobić :oops:
I to by bylo na tyle...
No dobra : jak się zabrać za bazarek i komu wysłać fotki?