lucySxy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jest ogloszona rowniez na stronce -bassety S.O.S basset SOS - pomoc dla bassetów Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cudak napisał(a): Z ogłoszeniami trzeba poczekać przynajmniej do wizyty u weta. Ja mogę zamieścić ogłoszenie w naszej lecznicy. A gdzie do weta się wybieracie? Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 lucySxy napisał(a): Juz rozesłałam wici w Szczecinie..ale moze dac jeszcze ogłoszenie w jakiejs lokalnej gazecie? Tylko ja nie wiem w jakiej,bo mieszkam kolo Lublina. Głos Szczeciński, Kurier Szczeciński, Metro, Moje Miasto Zobacze co sie da zrobić... Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 magdola napisał(a):Ja mogę zamieścić ogłoszenie w naszej lecznicy. A gdzie do weta się wybieracie? Nie wiem, gdzie. Zapewne gdzieś w Szczecinie, ale ja tamtejszych wetów nie znam, więc nie powiem Ci teraz dokładnie. Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zrobiłam ogłoszenia w MM Moje Miasto Szczecin (Szczecin - informacje, plan miasta, mapa, zdjęcia, video, Blogi – MM Moje Miasto) Ogłoszenie: http://www.mmszczecin.pl/search?radioSearchType=&q=basset&ns_query=basset zmienić coś? Quote
lucySxy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Swietna stronka! Duza ma oglądalność:p Moze szybko znajdzie domek na miejscu i nie bedzie potrzebny zaden daleki transport.... Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='lucySxy']Swietna stronka! Duza ma oglądalność:p Moze szybko znajdzie domek na miejscu i nie bedzie potrzebny zaden daleki transport.... Oprócz netu to jescze gazeta jest co tydzień bezpłatna :multi: do każdej skrzynki pocztowej raczej powinna trafić :razz: jeśli ja zakwalifikują.... ... hmmm A tak sobie pomyślałam, że może by do redaktora napisac o niej??? Jak szaleć to na całego :) Tylko to juz by musiał kto inny bo ja sie jakoś nie czuję w tej kwestii ekspertem i nie wiem co by tu jeszcze opisać ... Redaktor dyżurny: Tomek Kuczyński GG: 3555268 Quote
lucySxy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 prosze Cie ,napisz do Niego,bo ja nie mam GG,a strona nie otwiera mi sie. Moze przeslij mu link,a nuz napisze cos wiecej o tej suczce? Tylko do kogo podac kontakt w sprawie adopcji? Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ja muszę za ok 10 min zmykać , będę wieczorem to wtedy mogę coś zadziałać, właśnie do kogo podać namiary "adopcyjne"? Quote
Miła od Gucia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sandra jak będziesz u weterynarza, spytaj, jaka karma dla takiej biedulki najlepsza. Z witaminami, żeby ona doszła do siebie. i napisz mi. Quote
lucySxy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 magdola napisał(a):Ja muszę za ok 10 min zmykać , będę wieczorem to wtedy mogę coś zadziałać, właśnie do kogo podać namiary "adopcyjne"? Myśle,ze trzeba sie wstrzymac do decyzji dziewczyn-Cudaka i Graven. Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='lucySxy']Myśle,ze trzeba sie wstrzymac do decyzji dziewczyn-Cudaka i Graven. Na pewno trzeba się wstrzymać aż do wizyty u weterynarza, wtedy będzie wiadomo więcej o jej stanie zdrowia, a to koniecznie trzeba umieścić w ogłoszeniach. tel do DT: 798 442 668 Quote
Frogg Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Hop na górę ślicznotko... szukamy domku i czekamy na wieści Quote
Frogg Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Szczęśliwa będzie ślicznotka po sterylce, nikt już jej takiej krzywdy nie zrobi... Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A ona już może iść do adopcji? Wiem że nie wiecie ile ma lat ale napiszcie chociaż czy młoda, dorosła, starsza, mam Panią chętną na adopcję basseta chciałabym wiedzieć jak najwięcej o suni:roll: Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nie wiem, co powiedział o niej wet. Mam tylko 35 gr na koncie, więc nie mogę zadzwonić do Sandry :( Jest dorosła, nie wiem na ile lat ocenił ją wet. Raczej starsza niż młodsza Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Możesz napisać, co to za domek? Gdzie? Jakie warunki? Sprawdzony? Czy tej Pani nie przeszkadzałoby, gdyby suczkę trzeba było leczyć? Quote
mysza 1 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Rozmawiałam z Sandrą, potrzebne będą pieniądze w dużej ilości. Dziewczyny, prośba o bazarki, zapraszanie ludzi na wątek- trzeba uzbierać kasę. Sunia ma ropomacicze, we wtorek operacja. Do tego masa innych historii, Sandra napisze szczegóły jak dotrze. Jak sytuacja suni się ustabilizuje, będziemy ją internsywnie ogłaszać. Quote
Frogg Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Na górę słoneczko. Niestety nie dam rady pomóc finansowo :(, wielka pustka... Czy mogę pomóc w inny sposób? Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Frogg napisał(a):Na górę słoneczko. Niestety nie dam rady pomóc finansowo :(, wielka pustka... Czy mogę pomóc w inny sposób? Może masz coś niepotrzebnego, co mogłabyś przeznaczyć na bazarek? Potrzebne też będą ogłoszenia, ale to chyba dopiero po jej wyleczeniu... Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jak by był ktoś ze Szczecina to ja oddam koszyczek świeżo uzbieranych jeżyn w zamian za parę groszy na sunię :cool3: Ewentualnie mam jeszcze fasolkę szparagową świeżo zerwana i oszypułkowaną :lol::cool3: :))) i kilka rzeczy na bazarek, którego nie potrafie zrobić :oops: I to by bylo na tyle... No dobra : jak się zabrać za bazarek i komu wysłać fotki? Quote
Frogg Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tak na bazarek napewno cos znajdę w domku :) Tylko ze zrobieniem bazarku, podobnie jak magdola, mam problem, bo nigdy tego nie robiłam .. Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Odezwij się do ladySwallow. Podam Ci zaraz na pw Jej maila, na który możesz wysłać zdjęcia rzeczy, które masz do wystawienia i ceny. Quote
Recommended Posts