kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 mysza 1 napisał(a):Kamila, skoro bywasz w schronisku, założyłaś mu watek to moze załatwisz papiery i podwieziesz go do A.R.S? Nie ma na co czekać. ile razy mam pisać ze nie jestem pełnoletnia ! Quote
yunona Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Stawiam na Greven. Ona nie odzywa się tylko pewnie już działa.:evil_lol: Z innych wątków na dogo jednakowoż wychodzi, że to w schronisku "kompetentne" panie robią wszystko, żeby pieski za szybko nie znalazły domków.:angryy: A wręcz są zatrzymywane. Młode dziewczyny - wolontariuszki w wieku szkolnym mogą jedynie pomóc psiakom w spacerach ewentualnie informacji (rzetelnej). Na pewno nie są w stanie przeciwstawić się takim działaniom bo są za młode. Myślę, że każdy robi to co może robić najlepiej i nie ma o co kruszyć kopii. Nieporozumienie kosztowało jeden dzień dodatkowego stresu staruszka jamniorka i straconny cenny czas Greven która działałą aby pomóc biedakowi. Czekamy na jakieś wieści:shake: Quote
kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Cudak']Zobaczcie tu: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/biedna-suczka-rasy-rottweiler-po-zmarlej-wlascicielce-2-filmiki-144440/index3.html Schron przepełniony, a oni suki nie wydadzą, bo będzie ona pełnic rolę stróża.... :mad::mad::mad: Co powiedzieli ze jej nie wydadzą ???:crazyeye::-o no niee ! Quote
magdola Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 kamilqax95x napisał(a):ile razy mam pisać ze nie jestem pełnoletnia ! Może pomóc? Ja jestem pełnoletnia od jakiegoś czasu :cool3: tylko nie wiem co i jak ze schronem no i nie jestem zmotoryzowana..... Quote
kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 magdola napisał(a):Może pomóc? Ja jestem pełnoletnia od jakiegoś czasu :cool3: tylko nie wiem co i jak ze schronem no i nie jestem zmotoryzowana..... a co chcesz wiedzieć to ci powiem ?? :) Quote
Isadora7 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Proszę zająć się trzymaniem kciuków, dyskusje basta. [SIZE=5]Kciuki za jamolka PROSZĘ!!! i czekamy na wieści ufam, że będą dobre. :loveu: Quote
kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: Quote
Isadora7 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Jamniś w drodze do Greven. "Pogadałam" z nim telefonicznie. Jest standardowym, slicznym jamolkiem. On nie ma 14 lat tylko mniej. Więcej już może Greven napisze, albo ja jak się z nią skontaktuję (wieczorem) Quote
kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Isadora7']Jamniś w drodze do Greven. "Pogadałam" z nim telefonicznie. Jest standardowym, slicznym jamolkiem. On nie ma 14 lat tylko mniej. Więcej już może Greven napisze, albo ja jak się z nią skontaktuję (wieczorem) w końcu :multi: :modla: :klacz: :sweetCyb: :bigcool: :laugh2_2: :Cool!: Quote
kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 to teraz można mu bez problemu zrobić Allegro :p Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Isadora7']Jamniś w drodze do Greven. "Pogadałam" z nim telefonicznie. Jest standardowym, slicznym jamolkiem. On nie ma 14 lat tylko mniej. Więcej już może Greven napisze, albo ja jak się z nią skontaktuję (wieczorem) Dzięki Ci, jesteś aniołem w ludzkiej skórze :cool3::multi: Quote
Isadora7 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 leni356 napisał(a):Dzięki Ci, jesteś aniołem w ludzkiej skórze :cool3::multi: To nie ja :):) ja się tylko popultałam, odebrał go ktoś inny i zostawię do decyzji czy się ujawni :):):) Quote
leni356 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Isadora7 napisał(a):To nie ja :):) ja się tylko popultałam, odebrał go ktoś inny i zostawię do decyzji czy się ujawni :):):) No to kilka aniołków :lol: Quote
kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 już możemy być spokojni że nie zjedzą go inne psy czy go uśpią ... Quote
kamilqax95x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nie myślcie ze jestem narwana ...( a nie no w sumie to jestem) ale czy ktoś jest chętny mu zrobić Allegro :D Quote
Isadora7 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 kamilqax95x napisał(a):Nie myślcie ze jestem narwana ...( a nie no w sumie to jestem) ale czy ktoś jest chętny mu zrobić Allegro :D Rzekłabym tak... moja łapa jest już na jamniorku położona, allegro ma zapewnione, pakiecik ogłoszeń od Danusi też. Poczekam na konkretne informacje od Greven, jakieś oględziny lekarskie i teraz już górki. Quote
pajda67 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 My też cieszymy się że jamniolek już nie w schronie:multi::lol::multi: Quote
yunona Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Super, Isadora jak zwykle, nie gada po próżnicy tylko działa.:loveu::loveu::loveu: A ja wyczuwałam że coś się święci tylko nie byłam pewna kierunku, cieszę się bardzo, że jamniorek jest już w dobrych rękach, ufff! Quote
lajla2009 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Gratuluję szybkości w działaniu,a co najważniejsze-skuteczności.BRAWO!!!:klacz::klacz::klacz: Quote
danka1234 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 cudnie ze wreszcie jamnis mógł opuscic schronisko. Quote
madziamn Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cieszę sie bardzo że sie w końcu udało psiaka zabrac ze schronu.Pewnie MMD też by się cieszyła bo to ona ściągnęła mnie tutaj i choc za wiele nie mogłam zrobic to nadal trzymam kciuki za zdrówko i domek dla jamniorka:kciuki: Quote
mysza 1 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Widzę, ze Sandra (Greven) jeszcze nie miała okazji napisać to ja napiszę, co wiem od Sandry. Oczko jamisia paskudne, poza tym sierść ładna, nie jest za gruby czy chudy czyli w sam raz;), trochę wygięty i ma problemy z równowagą. Chyba przygłuchy (trzeba to jeszcze sprawdzić), całą drogę spał sobie grzecznie w samochodzie. Quote
Isadora7 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 mysza 1 napisał(a):Widzę, ze Sandra (Greven) jeszcze nie miała okazji napisać to ja napiszę, co wiem od Sandry. Oczko jamisia paskudne, poza tym sierść ładna, nie jest za gruby czy chudy czyli w sam raz;), trochę wygięty i ma problemy z równowagą. Chyba przygłuchy (trzeba to jeszcze sprawdzić), całą drogę spał sobie grzecznie w samochodzie. Skontaktuję się z Sandrą. Będzie na pewno potrzebna pomoc na leczenie. Quote
Recommended Posts