Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lupak napisał(a):
Jasna cholera, z tym pogryzieniem :mad: Na Adpcjach malamutów o niej wiedzą ?? Jak nie to po wieściach niedzielnych wstawię. :razz:

Tak wiedzą od razu powiadomiłam jak o niej się dowiedziałam

Posted

brazowa1 napisał(a):
Matko,a co ja pogryzło.......Ona siedzi z dwoma dziadkami-z Piorunem i Bruno.No chyba,ze przez kraty...

No też się dziwili że przez dziadki

Posted

Podobno Piorun sie zdenerwował.Suczka nie ma jakis wielkich obrażeń ( bo i mozliwosci do gryzienia starego Pioruna sa żadne),ale psychicznie ja to zdołowało.Przyznam sie,ze musiała długo pracowac nad tym,aby tego psa doprowadzic do furii,bo Piorun zycie spedza juz tylko leżąc i obserwując.

Posted

[IMG]http://images44.fotosik.pl/199/bf5435a199698126med.jpg[/IMG]
Dobra robota Brazowa ,,super zdjatka,,,
A suka troche na histeryczke wyglada,,,jak przystalo na ta rase...i pewnie doprowadzila do nerwicy swego kumpla,,:)Ale jak nic im nie jest to ,,luzik,,,przezyja:)

Posted

A dlaczemu nie tu, w wątku ? Też bym chciała pooglądac.
Taka szczęśliwa mamucia mordeczka kopa daje do szukania domków i dla innych. Bo.... ręce opadają. Co jedna złapie kawałek szczęscia - następne 2 albo 3 nowe czekają :angryy: . Ale jak z jakichś względów nie można to poproszę [email protected]