anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Na prośbę Draczyna umieszczam fotki z różnych wystaw. Na razie tylko niewielka część: Wystawa Warszawa 1981r. Wystawa Radom 1982r. Międzynarodowa Wystawa - pólnocna Holandia 1985r. Za chwilę postaram się wstawić nastepne fotki :D
elżbietarusos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dwie moje ukochane rasy dogi niemieckie i buldożki. To jest to. Witaj Królu Arlekinie ! Te zdjęcia to cudowna skarbnica wspomnień. Krysiu , już wiem czemu sie mnie " czepiasz " . Ta anorektyczka w białej bluzeczce to Ty!
Moloska Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Wspomnienia ah! Piekne zdjecia. Draczyn,mozesz opisac psy?
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Molosko to nie będą tylko wspomnienia - tych fotek jest sporo. Zaczęłam tylko od najstarszych ;)
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 CK-KRÓL-ARLEKIN napisał(a):Dzięki za miłe przyjęcie! Co do pogadania to faktycznie gadamy od czasu do czasu - ale jakże życzliwie :P Hmm cięzko pogodzić pracę zawodową, hodowlę i kontakty z ludzmi - tak by na wszystko starczały te 24 g. na dobę :P Jednakże bardzo usilnie staramy się - czego dowodem jest nasze przybycie na to forum :DWpadajcie chociaż od czasu do czasu. Będzie nam niezmiernie miło
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Anutko niezmiernie Ci jestem wdzięczna. myślę , że to zainteresuje wszyskich. Elu to nie jest waga piórkowa to 0 kilo Zywej wagi - to jeszcze nie anoreksja. Widziłaś tam sdziuje P.Lubowidzki
Moloska Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 no tak,ale te to mile wspomnienia. Anutka w takim razie czekamy na nastepne 100 zdjec! :D
matrix..... Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 świetne zdjęcia, czekamy na więcej !! I jakby więcej buldożków łaciatych na tych wystawach niż obecnie :) ja znowu o tych łaciatkach :roll:
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Cieszę się , że wam się pdoba, a kiedyś faktycznie było dużo więcej Laciatków
elżbietarusos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ja pamiętam go , gdy miał juz kłopoty z poruszaniem się . A na tych zdjęciach wygląda jeszcze całkiem żwawo ( czy też rześko ? )
anutka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 I następne fotki: Wystawa Augustów 2000r. I BOG Tobias Wystawy Warszawa 1983-1985r. Wystawa w Rosji Janine Les Petits Archanges Kay Les Petits Archanges August, Akim, Janine, Kay Na dzisiaj to będzie już chyba koniec. Dobranoc
matrix..... Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 dziękujemy za zdjęcia, jutro z wielką przyjemnością pooglądamy następne. Dzisiaj to też za chwilę zmykam, bo jutro wystawa w Raciborzu i jadę z Matrixem :)
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Trzymamy kciuki Matrix. Anutko na drugim zdjęciu od góry jest taki biały całkowicie buldożek z tęgą Panią w ciemno zielonej sukience - to Kleopatra Juturna, ale nie wiem , czy z tego da się zrobić powiękzenie, bo to chyba jedyne jej zdjęcie , jakie się zachowało
Minimolos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 FOTKI SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :thumbs: Im starsze tym ciekawsze dla mnie, bo teraz co się dzieje w rasie to na bieżąco śledzę i nic mi nie umknie :lol: A rozwój rasy i cała historia ewolucji tej rasy to niezła gradka dla prawdziwych miłośników BULW :multi: ANUTKA wielkie dzięki :klacz: P.S. Witamy "Króla Arlekina" na Dogomanii :beerchug:
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Minimolos, na poprzedniej stronie są jeszcze starsze i z Holandii też - widziałeś
Minimolos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn a to co za gwiazda z tamtych lat? Jak na tamte lata to niezłą miał budowę :lol:
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 To jest nietety holenderska gwiazda, mnie też ten pies szalenie si podobał, ale BOBa dostał ten biały w łaty jest z facetem który stoi koło mnie. Widać mi tylko ół twarzy, poznasz mnie po białym kożuszku. Mam jeszcze katalog, mogę poszukać, ale to było tak dawno, że i nazwy hodowli się pozmieniały. Oni już wtedy mieli piękne psy
Minimolos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Tak myślałem, że to Holender :ylsuper: Poznałem cię Draczyn w tym kożuszku :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Minimolos napisał(a):Tak myślałem, że to Holender :ylsuper: Poznałem cię Draczyn w tym kożuszku :lol: :lol: :lol:Nie bajeru Minimolos, to było tak dawno , a ja się ogromnie zmieniłam, napewno pod względem gabarytów itd. Miły jeste :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Minimolos Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 OK!!!!! :lol: Z tego wynika, że bywaliście w Holandii i się interesowaliście tym co się dzieje w tej rasie poza Polską ? :terazpol:
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No oczywiście - buldożkami interesowaam się jeszcze w łonie Maki hi, hi hi :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein:
ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn - jakie tendencje spowodowały, że mniej jest buldozków łaciatych? Rozumiem, że płowych jest coraz więcej, ale czy kosztem łaciatków?
Recommended Posts