Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Na prośbę Draczyna umieszczam fotki z różnych wystaw. Na razie tylko niewielka część:
Wystawa Warszawa 1981r.

Wystawa Radom 1982r.

Międzynarodowa Wystawa - pólnocna Holandia 1985r.

Za chwilę postaram się wstawić nastepne fotki :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwie moje ukochane rasy dogi niemieckie i buldożki.
To jest to.
Witaj Królu Arlekinie !

Te zdjęcia to cudowna skarbnica wspomnień.
Krysiu , już wiem czemu sie mnie " czepiasz " .
Ta anorektyczka w białej bluzeczce to Ty!

Posted

CK-KRÓL-ARLEKIN napisał(a):
Dzięki za miłe przyjęcie!

Co do pogadania to faktycznie gadamy od czasu do czasu - ale jakże życzliwie :P

Hmm cięzko pogodzić pracę zawodową, hodowlę i kontakty z ludzmi - tak by na wszystko starczały te 24 g. na dobę :P

Jednakże bardzo usilnie staramy się - czego dowodem jest nasze przybycie na to forum :D
Wpadajcie chociaż od czasu do czasu. Będzie nam niezmiernie miło

Posted

Anutko niezmiernie Ci jestem wdzięczna. myślę , że to zainteresuje wszyskich. Elu to nie jest waga piórkowa to 0 kilo Zywej wagi - to jeszcze nie anoreksja. Widziłaś tam sdziuje P.Lubowidzki

Posted

I następne fotki:
Wystawa Augustów 2000r.
I BOG Tobias

Wystawy Warszawa 1983-1985r.

Wystawa w Rosji

Janine Les Petits Archanges

Kay Les Petits Archanges

August, Akim, Janine, Kay

Na dzisiaj to będzie już chyba koniec.
Dobranoc

Posted

Trzymamy kciuki Matrix. Anutko na drugim zdjęciu od góry jest taki biały całkowicie buldożek z tęgą Panią w ciemno zielonej sukience - to Kleopatra Juturna, ale nie wiem , czy z tego da się zrobić powiękzenie, bo to chyba jedyne jej zdjęcie , jakie się zachowało

Posted

FOTKI SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :thumbs:
Im starsze tym ciekawsze dla mnie, bo teraz co się dzieje w rasie to na bieżąco śledzę i nic mi nie umknie :lol:
A rozwój rasy i cała historia ewolucji tej rasy to niezła gradka dla prawdziwych miłośników BULW :multi:
ANUTKA wielkie dzięki :klacz:

P.S.
Witamy "Króla Arlekina" na Dogomanii :beerchug:

Posted

To jest nietety holenderska gwiazda, mnie też ten pies szalenie si podobał, ale BOBa dostał ten biały w łaty jest z facetem który stoi koło mnie. Widać mi tylko ół twarzy, poznasz mnie po białym kożuszku. Mam jeszcze katalog, mogę poszukać, ale to było tak dawno, że i nazwy hodowli się pozmieniały. Oni już wtedy mieli piękne psy

Posted

Minimolos napisał(a):
Tak myślałem, że to Holender :ylsuper:

Poznałem cię Draczyn w tym kożuszku :lol: :lol: :lol:
Nie bajeru Minimolos, to było tak dawno , a ja się ogromnie zmieniłam, napewno pod względem gabarytów itd. Miły jeste :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

No oczywiście - buldożkami interesowaam się jeszcze w łonie Maki hi, hi hi :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein:

Posted

Draczyn - jakie tendencje spowodowały, że mniej jest buldozków łaciatych? Rozumiem, że płowych jest coraz więcej, ale czy kosztem łaciatków?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...