Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszędzie dziś pustki. Co się dzieje? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzeńdobry Anutko, chyba dzisiaj wszscy w pracy, albo jeszcze śpią. Ja wpadać będę, co jakiś czas, może kogoś wreszcie spotkamy, chętnego do rozmowy 0X

Posted

Oj wcale nie tak dużo. Sprzątamy, sprzątamy i nie widać końca.
Ale teraz na prawde już wracam do porządków. Siosgtra już na mnie krzyczy ;)

Posted

To życzę szybkiego zakończenia porządków i powrotu na forum :multi: :rocol: :flasings: :scared: :boom: :ghost_2: :krach: :klacz: :klacz: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

Dziękuję Anutko. Jak będziesz miała troszkę czasu, to daj może trochę fotek, tych z innych ras, to może coś się ożywi. No ja pędzę, bo znów jestem spóżniona

Posted

Tak, znalazłam trzech. Mam jeszcze gdzieś Zorbę tak, że troche uzupełnie rodowód.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za te zdjęcia :)

Właśnie przejrzałam jeszcze raz te wszystkie fotki i wybrałam inne rasy. Jest tego niewiele tak, że dzisiaj je wszystkie umieszcze

Posted

matrix..... napisał(a):
Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie loguję
To wpadaj częściej do nas, bo tu strasznie opustoszało

Posted

anutka napisał(a):
Tak, znalazłam trzech. Mam jeszcze gdzieś Zorbę tak, że troche uzupełnie rodowód.
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za te zdjęcia :)

Właśnie przejrzałam jeszcze raz te wszystkie fotki i wybrałam inne rasy. Jest tego niewiele tak, że dzisiaj je wszystkie umieszcze
To bardzo się cieszę, a czy zdjęcie Kleopatry Juturna z tej starej wystawy uda Ci się jakoś powiększyć i wykorzystać

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie loguję
To wpadaj częściej do nas, bo tu strasznie opustoszało

pewnie większośc osób wróci wieczorem i jak zwykle będziecie prowadzić ciekawe dyskusje...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...