AngelOfDeath Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Draczyn gdzie jest ten wzor sedziego ,, bo ja nie widze :oops: :oops: :oops: :oops:
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Nie wiem , czy wam się spodoba. Ja się usmiałam :D :lol: :angel:
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Wszędzie dziś pustki. Co się dzieje? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Nikogo nie ma i chyba już dziś nie będzie, to chyba już się pożegnam. Dobranoc moi mili :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Hodowle wam też się należy godne miejsce na forum. Hop do góry :lol: :lol:
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Oj rzeczywiście pustki. Dzień dobry wszystkim. Może dzisiaj się znajdzie więcej chętnych do rozmów
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Dzeńdobry Anutko, chyba dzisiaj wszscy w pracy, albo jeszcze śpią. Ja wpadać będę, co jakiś czas, może kogoś wreszcie spotkamy, chętnego do rozmowy 0X
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 No właśnie chyba nikogo nie ma. W 6takim razie ja wracam do dalszych porządków
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Strasznie dużo tych porządkóe. Pozdrapujesz lakier z mebli. Ale będzie czysto
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Oj wcale nie tak dużo. Sprzątamy, sprzątamy i nie widać końca. Ale teraz na prawde już wracam do porządków. Siosgtra już na mnie krzyczy ;)
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 To życzę szybkiego zakończenia porządków i powrotu na forum :multi: :rocol: :flasings: :scared: :boom: :ghost_2: :krach: :klacz: :klacz: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Zrobiłam sobie małą przerwę i widzę, że znowu nikogo tu nie ma. Szkoda.
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ja jestem cały czas, ąle z przerwami. Zaglądam tu często i jak nikogo nie ma to uciekam,zaraz idę robić obiad i zostawiam Cie na posterunku
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Dziękuję Anutko. Jak będziesz miała troszkę czasu, to daj może trochę fotek, tych z innych ras, to może coś się ożywi. No ja pędzę, bo znów jestem spóżniona
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Postaram się jeszcze dzisiaj dodać część tych fotek.
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Nastawiłam ziemniaczki i jeszcze wróciłam. Czy znalazłaś Anutko jakichś przodków na tych fotkach?
matrix..... Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie loguję
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Tak, znalazłam trzech. Mam jeszcze gdzieś Zorbę tak, że troche uzupełnie rodowód. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za te zdjęcia :) Właśnie przejrzałam jeszcze raz te wszystkie fotki i wybrałam inne rasy. Jest tego niewiele tak, że dzisiaj je wszystkie umieszcze
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 matrix..... napisał(a):Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie logujęTo wpadaj częściej do nas, bo tu strasznie opustoszało
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 anutka napisał(a):Tak, znalazłam trzech. Mam jeszcze gdzieś Zorbę tak, że troche uzupełnie rodowód. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za te zdjęcia :) Właśnie przejrzałam jeszcze raz te wszystkie fotki i wybrałam inne rasy. Jest tego niewiele tak, że dzisiaj je wszystkie umieszczeTo bardzo się cieszę, a czy zdjęcie Kleopatry Juturna z tej starej wystawy uda Ci się jakoś powiększyć i wykorzystać
matrix..... Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):Witam :D , faktycznie dzisiaj rozmowa się nie klei, bo i rozmówców brakuje. Ja jestem w pracy i od czasu do czasu tutaj zagladam ale nawet się nie logujęTo wpadaj częściej do nas, bo tu strasznie opustoszało pewnie większośc osób wróci wieczorem i jak zwykle będziecie prowadzić ciekawe dyskusje...
anutka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Niestety nie uda się. Właśnie próbowałam to inaczej zeskanować i powiększyć, ale niestety nie udało się.
Recommended Posts