Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Witam Ewarygier, na forum jestśmy wszyscy po imieniu, ta , że nie krępuj się. Tutaj nie waomo ile kto ma lat i możemy się dobrze bawić, Wiem , że jesteś po ciężkich przejściah na forum 100nieszczęść. Myślę ,żę tu będzielepiej. Serdecznie ćię witamy. Może przedstawisz nam swoją buldożkę
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Oczywista ! Już to robię dziewczyny. Moja niunia ma 3 miesiące i pochodzi z hodowli Matasz mamunią jej jest Lola Draczyn , a tatusiem Gargamel Gizmo z Krótkonosych. Dopiero wchodzę w świat buldożków ale już teraz żałuję , że weszłam w ten świat tak późno. Nie mam słów dla mojej dziewczyny jest moją najpiękniejszą niunią i jej się nie da nie kochać! jakbym umiała to jej fotkę wcisnęłabym zamiast tego Ewa Rygier amator, hehehe.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 anutka napisał(a):Draczyn, a czytałaś najnowszy post w pogaduchach?? Po prostu ręce mi opadają. Czytałam Anutko, nie ma o czym mówić wiadomo, że o ktoś z rodziny, jesli nas zna, bo ja nieznam żadnego Fi, a on też nie mógł mnie w żaden sposób poznać. Dobrze, że chociaż jesteśmy rzeżkie, w przeciwienstwi do nich. To zwykła zazdrość.
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Witam Cię Ewo i Twoją piękną sukę. Nie bardzo umiem jeszcze poruszać się po forum 100 Pociech , więc nie znam szczegółów .Podobno było coś nie tak z głową Twojej suczki . Czy już oglądał ją jakiś wet , czy to znowu jakaś kaczka wynikająca z zazdrości? Na moje oko suka jest primo sort.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 elżbietarusos napisał(a):No i stało się Krysiu . Po raz pierwszy , ktoś nazwał mnie starszą panią, ale za to rześką , co też ma swoje dobre strony patrz - nasze ulubione forum. Ponoć kobieta jak wino,im starsza tym lepsza. Nasze akcje mogą więc już tylko wzrastać. Ty to chyba przez tuszę stałaś sie starszą panią, koniecznie musisz się odchudzić. To chyba ktoś z rodziny się odezwał pod inną ksywką
ats Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Witajcie! Ja z tamtego forum sie nie wylogowałam, po prostu nie mam ochoty tam bywać i nic tam nie czytam. Nie chce kumulowac w sobie negatywnych uczuć. Tu jest fajnie, ciepło i przytulnie.
anutka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 A może to był krzyk rozpaczy nawołujący miłośników guru do odwetu :lol:
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 DZiękujemy Ci Ats. widziałaś wyżęj mamy nową wielbicilkę buldożków , ogromnie się cieszę, że nas przybywa
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 tak , tak pan Ch stwierdził , ze zdjęcia mojej suni na stronie cytuje : pani suczka ma wodogłoqwe, niestety. poraziło mnie to , zadzwoniłam do właściciela , który oniemiał , ja twierdze , że to skandal , jak można tak komuś dopalić po pierwszym moim tam zalogowaniu i ujawnieniu się !
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn , tam to przynajmniej nazwali mnie rześką , a Ty od razu , że muszę się odchudzić !
Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 ja przebywam tez na forum 100pociech. Naprawde sa tam rowniez mili ludzie. Troche mi szkoda,ze"forum stoi w miejscu". Ast,juz tam niezagladasz? Oczywiscie nie mam nic przeciwko dogo! :D
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ja nie wiem czy miał na myśli chorobę , czy kształt głowy i tak ją porównał Tak czy inaczej raz tam byłam i już mnie tam nie zobaczą . To chyba jednak kolor go tak rozeźlił. Niestety mam gdzieś jego bzdury , mojej niuni nic nie jest , a jak mus ię głowa nie podoba to nie będę z tego powodu rozpaczać i tak bedzie tak samo kochana.
Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ewo! Pan Ch nie mial nic do Twojej bulwy(jej glowy)! Chodzilo o Pomylke!
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Nie Elu a powinnam , spotkałaś już buldoga z wodoglowiem ? Jeśli tak to jak to wygląda ? Czym powinnam się zaniepokoić?
Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ewa,napisłalam powyzej-nie chodzi o glowe Twojej bulwy.
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 cześć moloska ! no to mamy problem , bo ja i wiele osób twierdzi , że to o moją sunię chodzi , jak się wczytasz to chyba jednak o moją chodziło
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Wiesz moloska ja już tam nie zaglądam nawet , a dostałam meile , żeby się nie przejmować. Skąd ta pewność u Ciebie?
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Głowę ma w kształcie bardzo ładną , a wodogłowie to śmiertelna choroba. W komorach mózgowych gromadzi się nadmiar płynu mózgowo-rdzeniowego. Jest ta taka przepuklina. Najprościej sprawdzić to delikatnie dotykając główke pieska. Jeśli ciemiaczko jest niezrośnięte i wypukłe , można mieć pewne podejrzenia. To jednak raczej niespotykana choroba u buldożków. Ja spotkałam się z nią tylko raz w mojej karierze hodowlanej.
Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Elu, to ze zadko spotykana nie ma jakiegos wielkiego znaczenia w tej chili.Zawsze sie moze przyadzyc. Ewo juz sie wczytuje.
Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Chodzi o Pomylke. :wink: Wiec to chyba(podkreslam chyba) nie ja wprowadzilam ludzi w pomylke(nie chodzi o buldozka) :lol:
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Nawiązując do konkurencyjnego FORUM , faktycznie jest tam kilka ciekawych osób, warto by było mieć je u nas. Mądre , sympatyczne .
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 anutka napisał(a):A może to był krzyk rozpaczy nawołujący miłośników guru do odwetu :lol: :boom:
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Molosko nie bać naiwna. on wyrażnie mówił o tym szczeniaku pote wszedł na DOGO, bo tak samo podgląda nas , jak my jego i napisał powtórnie, że chodzi o tamtego szczeniaka. Wyrażnie spoczątku chodziło mu o tą sunię. A nawet jeśli by chodziło o tamtą, to jak można pisać komuś kto się cieszy z nowego pieska, że ma wodołowie wyłącznie na podstawie zdjęcia. Nie broń tego zazdrośnika, bo tak nie wolno robić, to nie jest sposób na zwalczanie konkurencji, a tak nawiasem mówiąc to sądząc po wypowiedziach, sam ma chyba wodogłowie
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 elżbietarusos napisał(a):Draczyn , tam to przynajmniej nazwali mnie rześką , a Ty od razu , że muszę się odchudzić ! elzbietarusos lubię twoje poczucie humoru !!! :kciuki:
Recommended Posts