Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Witam Ewarygier, na forum jestśmy wszyscy po imieniu, ta , że nie krępuj się. Tutaj nie waomo ile kto ma lat i możemy się dobrze bawić, Wiem , że jesteś po ciężkich przejściah na forum 100nieszczęść. Myślę ,żę tu będzielepiej. Serdecznie ćię witamy. Może przedstawisz nam swoją buldożkę

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywista ! Już to robię dziewczyny.
Moja niunia ma 3 miesiące i pochodzi z hodowli Matasz
mamunią jej jest Lola Draczyn , a tatusiem Gargamel Gizmo z Krótkonosych.
Dopiero wchodzę w świat buldożków ale już teraz żałuję , że weszłam w ten świat tak późno.
Nie mam słów dla mojej dziewczyny jest moją najpiękniejszą niunią i jej się nie da nie kochać!
jakbym umiała to jej fotkę wcisnęłabym zamiast tego Ewa Rygier amator, hehehe.

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn, a czytałaś najnowszy post w pogaduchach?? Po prostu ręce mi opadają.
Czytałam Anutko, nie ma o czym mówić wiadomo, że o ktoś z rodziny, jesli nas zna, bo ja nieznam żadnego Fi, a on też nie mógł mnie w żaden sposób poznać. Dobrze, że chociaż jesteśmy rzeżkie, w przeciwienstwi do nich. To zwykła zazdrość.

Posted

Witam Cię Ewo i Twoją piękną sukę.
Nie bardzo umiem jeszcze poruszać się po forum 100 Pociech , więc nie znam szczegółów .Podobno było coś nie tak z głową Twojej suczki . Czy już oglądał ją jakiś wet , czy to znowu jakaś kaczka wynikająca z zazdrości? Na moje oko suka jest primo sort.

Posted

elżbietarusos napisał(a):
No i stało się Krysiu .
Po raz pierwszy , ktoś nazwał mnie starszą panią, ale za to rześką , co też ma swoje dobre strony patrz - nasze ulubione forum.
Ponoć kobieta jak wino,im starsza tym lepsza. Nasze akcje mogą więc już tylko wzrastać.
Ty to chyba przez tuszę stałaś sie starszą panią, koniecznie musisz się odchudzić. To chyba ktoś z rodziny się odezwał pod inną ksywką

Posted

Witajcie!
Ja z tamtego forum sie nie wylogowałam, po prostu nie mam ochoty tam bywać i nic tam nie czytam. Nie chce kumulowac w sobie negatywnych uczuć.
Tu jest fajnie, ciepło i przytulnie.

Posted

tak , tak pan Ch stwierdził , ze zdjęcia mojej suni na stronie cytuje : pani suczka ma wodogłoqwe, niestety.
poraziło mnie to , zadzwoniłam do właściciela , który oniemiał , ja twierdze , że to skandal , jak można tak komuś dopalić po pierwszym moim tam zalogowaniu i ujawnieniu się !

Posted

ja przebywam tez na forum 100pociech.
Naprawde sa tam rowniez mili ludzie.
Troche mi szkoda,ze"forum stoi w miejscu".
Ast,juz tam niezagladasz?
Oczywiscie nie mam nic przeciwko dogo! :D

Posted

Ja nie wiem czy miał na myśli chorobę , czy kształt głowy i tak ją porównał
Tak czy inaczej raz tam byłam i już mnie tam nie zobaczą .
To chyba jednak kolor go tak rozeźlił.
Niestety mam gdzieś jego bzdury , mojej niuni nic nie jest , a jak mus ię głowa nie podoba to nie będę z tego powodu rozpaczać i tak bedzie tak samo kochana.

Posted

Głowę ma w kształcie bardzo ładną , a wodogłowie to śmiertelna choroba.
W komorach mózgowych gromadzi się nadmiar płynu mózgowo-rdzeniowego.
Jest ta taka przepuklina. Najprościej sprawdzić to delikatnie dotykając główke pieska. Jeśli ciemiaczko jest niezrośnięte i wypukłe , można mieć pewne podejrzenia. To jednak raczej niespotykana choroba u buldożków. Ja spotkałam się z nią tylko raz w mojej karierze hodowlanej.

Posted

Molosko nie bać naiwna. on wyrażnie mówił o tym szczeniaku pote wszedł na DOGO, bo tak samo podgląda nas , jak my jego i napisał powtórnie, że chodzi o tamtego szczeniaka. Wyrażnie spoczątku chodziło mu o tą sunię. A nawet jeśli by chodziło o tamtą, to jak można pisać komuś kto się cieszy z nowego pieska, że ma wodołowie wyłącznie na podstawie zdjęcia. Nie broń tego zazdrośnika, bo tak nie wolno robić, to nie jest sposób na zwalczanie konkurencji, a tak nawiasem mówiąc to sądząc po wypowiedziach, sam ma chyba wodogłowie

Posted

elżbietarusos napisał(a):
Draczyn , tam to przynajmniej nazwali mnie rześką , a Ty od razu , że muszę się odchudzić !

elzbietarusos lubię twoje poczucie humoru !!! :kciuki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...