Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Wielkie gratulacje Dorota, ten Leos to jest godnym nast epcą Tobiasa - idzie jak burza. W Nowym Targu BOBa dostała Barbie z Zieloneg S acza, a Zwycięstwo młodzieży Mimi Matuchowa frajda. Wszystim Zwcięzcom gratulujemy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a w Raciborzu na grupę wyszedł buldożek pręgowany nie mam pojęcia jak się nazywa , niestety nie byłem przy ocenie buldożków tylko przy chartach spędziłem czas.
W klasie pośredniej pies po Lump Draczyn /ADMIRAL Canis Bull /, a w klasie otwartej suk po tym samym psie DEBBIE Srdce Evropy.

Gratulacje dla Leosa!!

Posted

Coeur de Pantoufle

Damasco Loczy Szatan

Krępa Draka Varsovia i Patrycja Draczyn

Gaweł Draczyn

Hera Juturna z prawnuczką Lubą Draczyn

Inka Draczyn

Miot Hery i Tobiasa

Szczeniaki Magdy i Pacynki Draczyn

Aniela Moskity

Hilda Draczyn i Draczna Draka Draczyn

Kika Draczyn

Kubuś Draczyn

Liza Draczyn

Od lewej: Bulba Draczyn, Gerda Draczyn, Krępa Draka Varsovia, Patrycja Draczyn, Ti-tina Draczyn

Ti-tina Draczyn

Tobias Les Petits Archanges

Tola Draczyn

Żużu Draczyn

Żużu Draczyn, Aniela Moskity, Liza Draczyn

Żużu Draczyn, Aniela Moskity

To już wszystkie zdjęcia buldożków. Niedługo postaram się umieścić też inne rasy.

Posted

Minimolos napisał(a):
Dzięki Anutko :klacz: za wstawienie zdjęć!

Ale masz tych zdjęć Draczyn niezłą kolekcję :thumbs:
To miimolosku niewielka część. Najlepsze wystawy mamy na kasetach ideo, a tego nie da się tu umieścić. Minimolos, wysłałam Ci pv, cy dostałeś? :multi: :multi: :multi: :scared: :scared: :boom: :boom: :boom: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :stupid: :saeek:

Posted

Minimolos ty też maszmnóstwo pięknych zdjęć - dlaczego ich nie pokazujesz? POchwal się swoimi psami - jest czym :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Minimolos, agdzie twoje pękne pieski. only you, jest prześliczna, ale twoje też są ekstra. pochwal się troszke :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:Te sszne ikonki z góry nie chcą wyskakiwać

Posted

Czy są extra to się okaże na wystawach :lol:

Draczyn nie mam nowych zdjęć, może coś nowego wrzucę jutro bo dzisiaj mojej "królicy" zrobiłem jakieś zdjęcia :lol:

Posted

Oczy wybarwione ma tak jak sobie wymarzyłem :lol: na lewym ma okular (monokl) a na prawym ma czarną obwódkę wkoło oka. To zdjęcie było robione 4 miesiące temu bo ma już 8 miesięcy :lol:
Muszę jej zrobić nowe zdjęcia bo ma najlepszą żuchwę ze wszystkich moich BULW. Jest strasznie zazdrosna o inne buldogi i według niej powinno się tylko na nią zwracać uwagę i tylko jej poświęcać czas, tak z niej kapryśna dama :lol: w dodatku lubi pozować do zdjęć co widać, chyba zgłoszę ją do PLAYBOYA :evil_lol:

Posted

Minimolos napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Z tym Play Boy-em to świetny pomysł. pięknie pozuje do aktów :D :D :D

:cunao: :cunao: :evil_lol:
:agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='anutka']Coeur de Pantoufle

Damasco Loczy Szatan

Krępa Draka Varsovia i Patrycja Draczyn

Gaweł Draczyn

Hera Juturna z prawnuczką Lubą Draczyn

Inka Draczyn

Miot Hery i Tobiasa

Szczeniaki Magdy i Pacynki Draczyn

Aniela Moskity

Hilda Draczyn i Draczna Draka Draczyn

Kika Draczyn

Kubuś Draczyn

Liza Draczyn

Od lewej: Bulba Draczyn, Gerda Draczyn, Krępa Draka Varsovia, Patrycja Draczyn, Ti-tina Draczyn

Ti-tina Draczyn

Tobias Les Petits Archanges

Tola Draczyn

Żużu Draczyn

Żużu Draczyn, Aniela Moskity, Liza Draczyn

Żużu Draczyn, Aniela Moskity

To już wszystkie zdjęcia buldożków. Niedługo postaram się umieścić też inne rasy.Powinnam wyjaśnić wcześniej. Niektóre z tych zdjęć robione były ok. 20 lat temu. Buldożki wtedy nie były tak ładne jak dzisiaj. powodowała to przedewszystkim żelazna kurtyna. Były ogromne trudności z dostaniem wizy do krajów zach., gdzie uż wtedy były ładne psy. Ponadto mieliśmy okropne kłopoty z żywieniem. Mięso i wiele innych produktów na kartki, sztucznych karm nie było. Kupowaliśmy tuszki nutrii i kombinowaliśmy wna różne sposoby, aby wyżywić nasze pociechy. Grunt, że rasa nie wyginęła i obecnie możemy się poszczycić doskonałą stawką na poziomie europejskim

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...