Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Wielkie gratulacje Dorota, ten Leos to jest godnym nast epcą Tobiasa - idzie jak burza. W Nowym Targu BOBa dostała Barbie z Zieloneg S acza, a Zwycięstwo młodzieży Mimi Matuchowa frajda. Wszystim Zwcięzcom gratulujemy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
matrix..... Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 a w Raciborzu na grupę wyszedł buldożek pręgowany nie mam pojęcia jak się nazywa , niestety nie byłem przy ocenie buldożków tylko przy chartach spędziłem czas. W klasie pośredniej pies po Lump Draczyn /ADMIRAL Canis Bull /, a w klasie otwartej suk po tym samym psie DEBBIE Srdce Evropy. Gratulacje dla Leosa!!
anutka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Coeur de Pantoufle Damasco Loczy Szatan Krępa Draka Varsovia i Patrycja Draczyn Gaweł Draczyn Hera Juturna z prawnuczką Lubą Draczyn Inka Draczyn Miot Hery i Tobiasa Szczeniaki Magdy i Pacynki Draczyn Aniela Moskity Hilda Draczyn i Draczna Draka Draczyn Kika Draczyn Kubuś Draczyn Liza Draczyn Od lewej: Bulba Draczyn, Gerda Draczyn, Krępa Draka Varsovia, Patrycja Draczyn, Ti-tina Draczyn Ti-tina Draczyn Tobias Les Petits Archanges Tola Draczyn Żużu Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity, Liza Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity To już wszystkie zdjęcia buldożków. Niedługo postaram się umieścić też inne rasy.
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Dzięki Anutko :klacz: za wstawienie zdjęć! Ale masz tych zdjęć Draczyn niezłą kolekcję :thumbs:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Minimolos napisał(a):Dzięki Anutko :klacz: za wstawienie zdjęć! Ale masz tych zdjęć Draczyn niezłą kolekcję :thumbs:To miimolosku niewielka część. Najlepsze wystawy mamy na kasetach ideo, a tego nie da się tu umieścić. Minimolos, wysłałam Ci pv, cy dostałeś? :multi: :multi: :multi: :scared: :scared: :boom: :boom: :boom: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :stupid: :saeek:
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Tak Draczyn dostałem już twoją wiadomość :lol:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Minimolos ty też maszmnóstwo pięknych zdjęć - dlaczego ich nie pokazujesz? POchwal się swoimi psami - jest czym :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 No i znów Minimolos gdzieś uciekłeś. Mam nadzieję, że poszedłeś przygotować zdjęcia :D :) :( :o
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Wstawiam córkę KIKI Draczyn która nazywa się ONLY YOU z Nadarzyna w domu nazywana 'mały" :lol:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Minimolos, agdzie twoje pękne pieski. only you, jest prześliczna, ale twoje też są ekstra. pochwal się troszke :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:Te sszne ikonki z góry nie chcą wyskakiwać
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Czy są extra to się okaże na wystawach :lol: Draczyn nie mam nowych zdjęć, może coś nowego wrzucę jutro bo dzisiaj mojej "królicy" zrobiłem jakieś zdjęcia :lol:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Królica jest prześliczna. taka malucha, a już ma grube Lapki i potężne przedpiersie. tylko całować :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue:
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Jeszcze jedno wygrzebałem zdjęcie jak KRÓLICA miała 4 miesiące, kawał z niej BABY :lol:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Okropnie papuśna - do schrupanie, a jedno oczko ma z monoklem, jak Falconetti
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Oczy wybarwione ma tak jak sobie wymarzyłem :lol: na lewym ma okular (monokl) a na prawym ma czarną obwódkę wkoło oka. To zdjęcie było robione 4 miesiące temu bo ma już 8 miesięcy :lol: Muszę jej zrobić nowe zdjęcia bo ma najlepszą żuchwę ze wszystkich moich BULW. Jest strasznie zazdrosna o inne buldogi i według niej powinno się tylko na nią zwracać uwagę i tylko jej poświęcać czas, tak z niej kapryśna dama :lol: w dodatku lubi pozować do zdjęć co widać, chyba zgłoszę ją do PLAYBOYA :evil_lol:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Z tym Play Boy-em to świetny pomysł. pięknie pozuje do aktów :D :D :D
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Draczyn napisał(a):Z tym Play Boy-em to świetny pomysł. pięknie pozuje do aktów :D :D :D :cunao: :cunao: :evil_lol:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Minimolos napisał(a):Draczyn napisał(a):Z tym Play Boy-em to świetny pomysł. pięknie pozuje do aktów :D :D :D :cunao: :cunao: :evil_lol: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :agrue: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Minimolos Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Coś tu brakuje ludzi do pogaduch :niewiem: Idę przeszukać inne rasy gdzie są ci co nas opuścili :evil:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 To cześć Minimolos - ja skaczę do wanny. Może zajżę jeszcze póżniej , jeśli nie zasnę
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Widzę, ze dziś już nie porozmawiamy. Dobranoc. Do jytra :roll: :roll: :roll:
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='anutka']Coeur de Pantoufle Damasco Loczy Szatan Krępa Draka Varsovia i Patrycja Draczyn Gaweł Draczyn Hera Juturna z prawnuczką Lubą Draczyn Inka Draczyn Miot Hery i Tobiasa Szczeniaki Magdy i Pacynki Draczyn Aniela Moskity Hilda Draczyn i Draczna Draka Draczyn Kika Draczyn Kubuś Draczyn Liza Draczyn Od lewej: Bulba Draczyn, Gerda Draczyn, Krępa Draka Varsovia, Patrycja Draczyn, Ti-tina Draczyn Ti-tina Draczyn Tobias Les Petits Archanges Tola Draczyn Żużu Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity, Liza Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity To już wszystkie zdjęcia buldożków. Niedługo postaram się umieścić też inne rasy.Powinnam wyjaśnić wcześniej. Niektóre z tych zdjęć robione były ok. 20 lat temu. Buldożki wtedy nie były tak ładne jak dzisiaj. powodowała to przedewszystkim żelazna kurtyna. Były ogromne trudności z dostaniem wizy do krajów zach., gdzie uż wtedy były ładne psy. Ponadto mieliśmy okropne kłopoty z żywieniem. Mięso i wiele innych produktów na kartki, sztucznych karm nie było. Kupowaliśmy tuszki nutrii i kombinowaliśmy wna różne sposoby, aby wyżywić nasze pociechy. Grunt, że rasa nie wyginęła i obecnie możemy się poszczycić doskonałą stawką na poziomie europejskim
Recommended Posts