Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Ja nikogo nie bronie!
Tylko tak wynika z forum,ze chodzi o tamta suczke bez rodowodu.
I to chyba dobra nowina dla Ewy.
A sam powiedzial,ze nie moze tego okreslic po jednym zdjeciu.
Napedzil stracha,wiem.
Jednak ja nikogo nie bronie. zreszta mozecie przeczytac moj post o agresji w temacie problemy z buldozkiem. :o
Hm?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minimolos napisał(a):
elżbietarusos napisał(a):
Draczyn , tam to przynajmniej nazwali mnie rześką , a Ty od razu , że muszę się odchudzić !

elzbietarusos lubię twoje poczucie humoru !!! :kciuki:
Ja też - tego jej nie można odmówić. Choć nieraz ma zły dzień i za bardzo przysoli

Posted

Moloska napisał(a):
Ja nikogo nie bronie!
Tylko tak wynika z forum,ze chodzi o tamta suczke bez rodowodu.
I to chyba dobra nowina dla Ewy.
A sam powiedzial,ze nie moze tego okreslic po jednym zdjeciu.
Napedzil stracha,wiem.
Jednak ja nikogo nie bronie. zreszta mozecie przeczytac moj post o agresji w temacie problemy z buldozkiem. :o
Hm?
Jaszcze raz ci tłumaczę molosku, żew pierwszej wypowiedzi chodziło o suczkę Ewy, a jak przeczytał na DOGO, że mamy o to pretensję, to przerzucił się na drugą - czy jasno Ci wytłumaczyłam. Przejdż tam jeszcze raz i poczytaj

Posted

Postu Fi , nie odebrałam jako krzyku rozpaczy , był to raczej żartobliwy przytyk do forumowiczów 1oo Pociech, że są mało aktywni.
Rozbawił mnie , nie opadły mi ręce , jak Alutce.
Natomiast Krysia wpędzila mnie w depreche , czuję , że mam dreszcze i idę spać .
A może to grypa. Zapomniałam jaki specyfik jest skuteczniejszy aspiryna , czy młode piersi ?
A tak na marginesie , to panu Ch wzrośnie " poczytność " dzięki nam Krysiu .

Posted

Najpierw Moloska chodziło o sunie Ewy,ponieważ p.Ch nie zwraca uwagi na buldożki bez rodowodu i nie pytałby sie po jakich rodzicach jest POMYŁKA,gdyby to o nią chodziło.

Posted

:kciuki: brawo Draczyn ja też nie mam wątpliwości , że chodzi o moją Fiśkę , a poza tym odpowiedź przyszła natychmiast po moim przedstawieniu się :eek2: :eek2:

Posted

bardzo mozliwe.
A moze o cos innego mu chodzilo.
Jednak wiele razy pytal o rodzicow gdy chodzilo o szczenieta bezrodowodu.
Sama nie wiem,choc po tylu przejsciach z tymi kundlami-buldozkami to juz mam taka glowe.
I powtarzam nikogo nie bronie.

Posted

Jeszcze mi się nie zdarzyło przeczytać,żeby p.Ch pytał się o rodziców buldożków bez rodowodu.Jak ktoś przedstawiał swoją bulwę i nic nie mówił o rodzicach,to wtedy on się pytał...ale tylko po to aby się na forum przyznali,że kupili bez rodowodu.

Posted

Molosko w przypadku piesków nierodowodowych nigdy nie wiadomo po jaich sa rodzicach, więc nikt się o to nie pyta. Jeśli pies nie ma wiarygodnej metryczki, to skąd możesz wiedzieć po jakich jest rodzicach. Możesz tylko przypuszczać

Posted

K :D ochani poradźcie mi czym najlepiej czyścić bulgotkom fałdy na pyszczku , pytałam weta i sa specjalne środki do tego , a może wy mi poradzicie czym najlepiej to robić ?

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn,miałaś rację pan Loczek mi odpisał,że wysłał fotki :D ,ale niestety do mnie nie dotarły :D .
I co postnowiłaś. Ten piesek jest naprawdę b. ładny. Radziłabym Ci szybko się zastanowić

Posted

EwaRygier napisał(a):
K :D ochani poradźcie mi czym najlepiej czyścić bulgotkom fałdy na pyszczku , pytałam weta i sa specjalne środki do tego , a może wy mi poradzicie czym najlepiej to robić ?
Ja raz w tygodniu robię pieskom toaletę. Uszki czyszczę płynem OTEX - to jest płyn samoczyszczący (nigdy nie ozwalać wetowi na grzebane w uszac), a fałdki na pyszczku przemywam płynem do czsczenia oczu (są w sklepach zoologicznych), lub żelem, a następnie smaruję penatenem do dziecięccej pupki, aby nie było odparzeń

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...