Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Ja nikogo nie bronie! Tylko tak wynika z forum,ze chodzi o tamta suczke bez rodowodu. I to chyba dobra nowina dla Ewy. A sam powiedzial,ze nie moze tego okreslic po jednym zdjeciu. Napedzil stracha,wiem. Jednak ja nikogo nie bronie. zreszta mozecie przeczytac moj post o agresji w temacie problemy z buldozkiem. :o Hm?
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Minimolos napisał(a):elżbietarusos napisał(a):Draczyn , tam to przynajmniej nazwali mnie rześką , a Ty od razu , że muszę się odchudzić ! elzbietarusos lubię twoje poczucie humoru !!! :kciuki: Ja też - tego jej nie można odmówić. Choć nieraz ma zły dzień i za bardzo przysoli
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Witam ponownie! Ha ha ha byłam na 100pociech poczytać o rześkich paniach :lol: :lol: :lol: . Witam również Ewę Rygier,buldożka śliczna,gratuluję.
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Moloska napisał(a):Ja nikogo nie bronie! Tylko tak wynika z forum,ze chodzi o tamta suczke bez rodowodu. I to chyba dobra nowina dla Ewy. A sam powiedzial,ze nie moze tego okreslic po jednym zdjeciu. Napedzil stracha,wiem. Jednak ja nikogo nie bronie. zreszta mozecie przeczytac moj post o agresji w temacie problemy z buldozkiem. :o Hm? Jaszcze raz ci tłumaczę molosku, żew pierwszej wypowiedzi chodziło o suczkę Ewy, a jak przeczytał na DOGO, że mamy o to pretensję, to przerzucił się na drugą - czy jasno Ci wytłumaczyłam. Przejdż tam jeszcze raz i poczytaj
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Postu Fi , nie odebrałam jako krzyku rozpaczy , był to raczej żartobliwy przytyk do forumowiczów 1oo Pociech, że są mało aktywni. Rozbawił mnie , nie opadły mi ręce , jak Alutce. Natomiast Krysia wpędzila mnie w depreche , czuję , że mam dreszcze i idę spać . A może to grypa. Zapomniałam jaki specyfik jest skuteczniejszy aspiryna , czy młode piersi ? A tak na marginesie , to panu Ch wzrośnie " poczytność " dzięki nam Krysiu .
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Witajcie akszeinga i Misiaczek, faktyczni się rozrastamy. Cieszy mnie to przeogromnie
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Najpierw Moloska chodziło o sunie Ewy,ponieważ p.Ch nie zwraca uwagi na buldożki bez rodowodu i nie pytałby sie po jakich rodzicach jest POMYŁKA,gdyby to o nią chodziło.
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 :kciuki: brawo Draczyn ja też nie mam wątpliwości , że chodzi o moją Fiśkę , a poza tym odpowiedź przyszła natychmiast po moim przedstawieniu się :eek2: :eek2:
Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 bardzo mozliwe. A moze o cos innego mu chodzilo. Jednak wiele razy pytal o rodzicow gdy chodzilo o szczenieta bezrodowodu. Sama nie wiem,choc po tylu przejsciach z tymi kundlami-buldozkami to juz mam taka glowe. I powtarzam nikogo nie bronie.
Moloska Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Nadal podtrzymuje zdanie ,ze na 100pociech sa rowniez bardzo mili i fajni ludzie.
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Jeszcze mi się nie zdarzyło przeczytać,żeby p.Ch pytał się o rodziców buldożków bez rodowodu.Jak ktoś przedstawiał swoją bulwę i nic nie mówił o rodzicach,to wtedy on się pytał...ale tylko po to aby się na forum przyznali,że kupili bez rodowodu.
AKSZEINGA Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Tak właśnie mnie spytał :roll: Choć swą sukę opisałam!
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Molosko w przypadku piesków nierodowodowych nigdy nie wiadomo po jaich sa rodzicach, więc nikt się o to nie pyta. Jeśli pies nie ma wiarygodnej metryczki, to skąd możesz wiedzieć po jakich jest rodzicach. Możesz tylko przypuszczać
misiaczek Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn,miałaś rację pan Loczek mi odpisał,że wysłał fotki :D ,ale niestety do mnie nie dotarły :D .
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 K :D ochani poradźcie mi czym najlepiej czyścić bulgotkom fałdy na pyszczku , pytałam weta i sa specjalne środki do tego , a może wy mi poradzicie czym najlepiej to robić ?
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn,miałaś rację pan Loczek mi odpisał,że wysłał fotki :D ,ale niestety do mnie nie dotarły :D . I co postnowiłaś. Ten piesek jest naprawdę b. ładny. Radziłabym Ci szybko się zastanowić
AKSZEINGA Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 . Mi się udało zakupić fajną sunie.Mojej koleżance wyrósł boston :o
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Halo halo , a kto się wybiera do Zielonej lub Wrocławia na wystwę ?
EwaRygier Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Halo halo , a kto się wybiera do Zielonej lub Wrocławia na wystwę ?
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 EwaRygier napisał(a):K :D ochani poradźcie mi czym najlepiej czyścić bulgotkom fałdy na pyszczku , pytałam weta i sa specjalne środki do tego , a może wy mi poradzicie czym najlepiej to robić ? Ja raz w tygodniu robię pieskom toaletę. Uszki czyszczę płynem OTEX - to jest płyn samoczyszczący (nigdy nie ozwalać wetowi na grzebane w uszac), a fałdki na pyszczku przemywam płynem do czsczenia oczu (są w sklepach zoologicznych), lub żelem, a następnie smaruję penatenem do dziecięccej pupki, aby nie było odparzeń
Recommended Posts