Cajus JB Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Długo mnie nie było, ale cieszę się, że wszystko się udało. Pozostaje szukanie domku. Quote
lika1771 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 :evil_lol:Grandus juz bedzie tylko lepiej,cioteczki sie o to postaraja Quote
Aga-33-76 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Buziaczki na powitanie dla cudnego Grandzika. I w górę !!!!!!!!1 Quote
rotek_ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 widzę ze ciotki nie opuszczają "Grandusia nawet na weekend!!! :) ogonkowi udało się zmienić tytuł ja zaraz ściągam mozzilę i mam nadziję że chociaż po czesci odzyskam władzę w dogomanii Quote
Aga-33-76 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mam pytanie natury technicznej, bo się zamotałam. Wpłaty listopadowe traktowane są jako listopadowe deklaracje, czy jako grudniowe, pomóżcie :oops: Quote
rotek_ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 te listopadowe idą na grudzeń... pamiętacie, że zbieralismy pieniądze zanim jeszcze grand pojechał do hotelu dzięki temu będziemy z wpłatami na bieżąco będziemy przypominać przez pw kiedy będzie się zbliżać dzień wpłaty dla granda Quote
Aga-33-76 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 bardzo dziękuję za pomoc :) już zrobiłam porządek Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Chyba lilk_a lub Szarotka proponowały mi kiedyś dopisać przy avatarku drobne słowo co do płci. Ile razy można być ciocią jak się jest wujaszkiem. Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Cajus JB']Chyba lilk_a lub Szarotka proponowały mi kiedyś dopisać przy avatarku drobne słowo co do płci. Ile razy można być ciocią jak się jest wujaszkiem.[/QUOTE] Napisz Wujek Cajus JB :):) Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Grand pomoz koledze, ktory ma 1000 zl dlugu i zapros swoje Ciocie i Wujkow na Swiateczny Bazarek dla Franusia :):) http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00 Quote
Ingrid44 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Akurat na tym zdjeciu byl lysy po strzyzeniu. Teraz ma piekne futerko na zime :) Quote
Monika z Katowic Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Z futerkiem czy bez - GRANDUŚ CUDOWNY JEST! Tak mi się zrymowało :) Quote
Ingrid44 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Z futerkiem czy bez - GRANDUŚ CUDOWNY JEST! Tak mi się zrymowało :)[/QUOTE] Fajna rymowanka :) Quote
rotek_ Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 granduś idzie do weta ząbki nadal go bolą ingrid, moze znasz któregos z dogomaniaków kto umiałby napisać chwytający tytuł do ogłoszeń bo allegro cieńko idzie może ktoś zna dobre gazety albo strony dzięki którym psy znajdują domy Quote
Bjuta Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Oj biedaczek... ja tak nie lubię chodzić do dentysty... Quote
Ingrid44 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='rotek_']granduś idzie do weta ząbki nadal go bolą ingrid, moze znasz któregos z dogomaniaków kto umiałby napisać chwytający tytuł do ogłoszeń bo allegro cieńko idzie Ja dalam Grandowi ogloszenie w "Moj Pies" ale ukarze sie dopiero w styczniu. Poszukam kogos kto umie ladnie pisac.:lol: Quote
Cajus JB Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mam nadzieję, że Grandzika ząbki dadzą Mu już spokój. Quote
kasiainat Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wczoraj wróciłyśmy późno od weta i już nie miałam siły nic napisać. Niestety nie odbyło się bez premedykacji i musiałyśmy poczekać aż Grandzik usnie bo bardzo się zdenerwował, że ktoś chce mu pogrzebać w pyszczku. Już na śnie w korytku zrobił qoopke . Podczas badania wypadł psiakowi jeden ząb, chyba ostatni trzonowiec. Praktycznie w całym pyszczku ma nadżerki ale najwieksza i bardzo brzydka jest przy prawym kle - najprawdopodobniej jest to uraz mechaniczny spowodowany kamieniem nazębnym. Wygląda to i pachnie naprawde nie ładnie - nawet nie chce sobie wyobrażać jak musiało to wyglądać gdy trafił do schroniska :-(. Wczoraj dostał steryd i 2 antybiotyki (metronidazol i ten antybiotyk, który dostawał w schronisku). Wypłukali mu też pyszczek roztworem wody utlenionej i płynu fizjologicznego. Przez tydzień codziennie mamy to powtarzać czyli płukanie, metronidazol w tabletkach i na zastrzyki drugiego antybiotyku. Zapłacilyśmy wczoraj 80 zł i teraz codziennie na antybiotyk - zastrzyk 8 zł). W piątek rano Grand będzie miał zabieg usówania kamienia i to jest koszt ok 130 zł. Jutro dostane też cały opis co psiaczek dostawał jakie leki, ile i za ile. Wkleje wszystko i rachunki. Quote
Wiwi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Żeby podnieść wszystkie Ciotki i Wujków na duchu zdjęcia jeszcze ze schroniska: Quote
Recommended Posts