Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzę ze ciotki nie opuszczają "Grandusia nawet na weekend!!!
:)

ogonkowi udało się zmienić tytuł
ja zaraz ściągam mozzilę i mam nadziję że chociaż po czesci odzyskam władzę w dogomanii

Posted

te listopadowe idą na grudzeń...
pamiętacie, że zbieralismy pieniądze zanim jeszcze grand pojechał do hotelu
dzięki temu będziemy z wpłatami na bieżąco

będziemy przypominać przez pw kiedy będzie się zbliżać dzień wpłaty dla granda

Posted

[quote name='Cajus JB']Chyba lilk_a lub Szarotka proponowały mi kiedyś dopisać przy avatarku drobne słowo co do płci. Ile razy można być ciocią jak się jest wujaszkiem.[/QUOTE]

Napisz Wujek Cajus JB :):)

Posted

granduś idzie do weta
ząbki nadal go bolą

ingrid, moze znasz któregos z dogomaniaków kto umiałby napisać chwytający tytuł do ogłoszeń
bo allegro cieńko idzie

może ktoś zna dobre gazety albo strony dzięki którym psy znajdują domy

Posted

[quote name='rotek_']granduś idzie do weta
ząbki nadal go bolą

ingrid, moze znasz któregos z dogomaniaków kto umiałby napisać chwytający tytuł do ogłoszeń
bo allegro cieńko idzie

Ja dalam Grandowi ogloszenie w "Moj Pies" ale ukarze sie dopiero w styczniu. Poszukam kogos kto umie ladnie pisac.:lol:

Posted

Wczoraj wróciłyśmy późno od weta i już nie miałam siły nic napisać.
Niestety nie odbyło się bez premedykacji i musiałyśmy poczekać aż Grandzik usnie bo bardzo się zdenerwował, że ktoś chce mu pogrzebać w pyszczku. Już na śnie w korytku zrobił qoopke .
Podczas badania wypadł psiakowi jeden ząb, chyba ostatni trzonowiec. Praktycznie w całym pyszczku ma nadżerki ale najwieksza i bardzo brzydka jest przy prawym kle - najprawdopodobniej jest to uraz mechaniczny spowodowany kamieniem nazębnym. Wygląda to i pachnie naprawde nie ładnie - nawet nie chce sobie wyobrażać jak musiało to wyglądać gdy trafił do schroniska :-(.
Wczoraj dostał steryd i 2 antybiotyki (metronidazol i ten antybiotyk, który dostawał w schronisku). Wypłukali mu też pyszczek roztworem wody utlenionej i płynu fizjologicznego. Przez tydzień codziennie mamy to powtarzać czyli płukanie, metronidazol w tabletkach i na zastrzyki drugiego antybiotyku.
Zapłacilyśmy wczoraj 80 zł i teraz codziennie na antybiotyk - zastrzyk 8 zł).
W piątek rano Grand będzie miał zabieg usówania kamienia i to jest koszt ok 130 zł.
Jutro dostane też cały opis co psiaczek dostawał jakie leki, ile i za ile. Wkleje wszystko i rachunki.