Cimi Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']qrcze musze tez zrobic kiedys ciasteczka dla mojej wg czyjego przepisu robilas :D Serowe to nie wiem :roll:. Kiedyś znalazłam i sobie zapisałam. A boczkowe wg. Belgunii Quote
PiotrekJ Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Znów kazałaś się Fionie nie ruszać, żeby zdjęcia dobrze wyszły? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Cimi'] ale fajne latarenki wam postawili :lol: Quote
Cimi Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Znów kazałaś się Fionie nie ruszać, żeby zdjęcia dobrze wyszły? :evil_lol: A tam od razu kazałam :). Przez to, że pogoda nie ta do zdjęć w ruchu czyli godzina 21 to chiałam żeby stała i się nie ruszała :lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 allle latary :crazyeye: Fionka to ma dopiero blysk w oku ;) dzieki za odp :multi: Quote
e.v.a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Cimi'] uwielbiam czarnobiałe zdiecia :) ajak sa na nich tak sliczne boksie jak Fionka to juz wogole odplywam:loveu: :loveu: Quote
Cimi Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 A tu zdjęcie nie wiem jak zrobiłam :roll: Dziś było małe szaleństwo na śniegu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Cimi']A tu zdjęcie nie wiem jak zrobiłam :roll: tosz to duch :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Cimi'] Moja Fioneczka :loveu: ... Quote
Cimi Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Moja Fioneczka :loveu: ... Jaka Twoja :roll: :lol: :evil_lol:. Ona jest tylko moja :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Cimi napisał(a):Jaka Twoja :roll: :lol: :evil_lol:. Ona jest tylko moja :loveu: Nie bądź taka, podziel się ... Moja niech będzie na weekendy :cool3: ... Quote
Cimi Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Nie podziele sie, bom jest cham :lol:. Ona jest tylko i wylacznie moja :evil_lol: :lol: Quote
Cimi Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 A teraz ciąg dalszy zimowych wariacji :lol:. Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Cimi'] Moja Fioneczka latać się nauczyła :loveu: :loveu: :lol: ... Quote
Cimi Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Moja Fioneczka latać się nauczyła :loveu: :loveu: :lol: ... A nie wiedzialees o tym :loveu: :lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Cimi napisał(a):A nie wiedzialees o tym :loveu: :lol: :evil_lol: No ona to jest normalnie cuuuuud dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu: ... Pożyczę Co Locersa na trochę, a Ty mi Fioneczkę :evil_lol: ... Co Ty na to? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):No ona to jest normalnie cuuuuud dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu: ... Pożyczę Co Locersa na trochę, a Ty mi Fioneczkę :evil_lol: ... Co Ty na to? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I co ja niby ma robić z Loco? Uczyć go latać :evil_lol:? Tak a co mozesz mojej Fionce dać na tej wymianie :lol:? Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Cimi napisał(a):I co ja niby ma robić z Loco? Uczyć go latać :evil_lol:? Tak a co mozesz mojej Fionce dać na tej wymianie :lol:? Właśnie, nauczysz mojego psiuta latać :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A ja Fionce dam 15 kg Acany, której Loco jeść nie może :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Właśnie, nauczysz mojego psiuta latać :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A ja Fionce dam 15 kg Acany, której Loco jeść nie może :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie, na takie warunki sie nie zgadzam :lol:. Ty masz chyba iinny rodzaj Acany niż Fiona je :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Cimi napisał(a):Nie, na takie warunki sie nie zgadzam :lol:. Ty masz chyba iinny rodzaj Acany niż Fiona je :evil_lol: No dobra, dorzucę 10 szyjek indyczych które dla Loca mam zamrożone :cool3: ... Quote
Cimi Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):No dobra, dorzucę 10 szyjek indyczych które dla Loca mam zamrożone :cool3: ... Oj to kiepsko, na takich zasadach jej nie pozycze ani nie oddam tym bardziej :lol: :evil_lol:. Bo my mamy lepsze frykasy :lol: Quote
niki_ill Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 fajne zoltkowe suczydlo :D ladna panna :) Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Na 5 stronie moją Fioneczkę znalazłem :angryy: :mad: ... Co to ma znaczyć? :angryy: :mad: Quote
Cimi Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Na 5 stronie moją Fioneczkę znalazłem :angryy: :mad: ... Co to ma znaczyć? :angryy: :mad: To znaczy, że jst brak nowych zdjęć :evil_lol: Quote
Recommended Posts