Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']qrcze musze tez zrobic kiedys ciasteczka dla mojej

wg czyjego przepisu robilas :D

Serowe to nie wiem :roll:. Kiedyś znalazłam i sobie zapisałam. A boczkowe wg. Belgunii

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Znów kazałaś się Fionie nie ruszać, żeby zdjęcia dobrze wyszły? :evil_lol:

A tam od razu kazałam :). Przez to, że pogoda nie ta do zdjęć w ruchu czyli godzina 21 to chiałam żeby stała i się nie ruszała :lol:

Posted

Cimi napisał(a):
A nie wiedzialees o tym :loveu: :lol: :evil_lol:

No ona to jest normalnie cuuuuud dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu: ...
Pożyczę Co Locersa na trochę, a Ty mi Fioneczkę :evil_lol: ... Co Ty na to? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No ona to jest normalnie cuuuuud dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu: ...
Pożyczę Co Locersa na trochę, a Ty mi Fioneczkę :evil_lol: ... Co Ty na to? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I co ja niby ma robić z Loco? Uczyć go latać :evil_lol:? Tak a co mozesz mojej Fionce dać na tej wymianie :lol:?

Posted

Cimi napisał(a):
I co ja niby ma robić z Loco? Uczyć go latać :evil_lol:? Tak a co mozesz mojej Fionce dać na tej wymianie :lol:?

Właśnie, nauczysz mojego psiuta latać :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

A ja Fionce dam 15 kg Acany, której Loco jeść nie może :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Właśnie, nauczysz mojego psiuta latać :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

A ja Fionce dam 15 kg Acany, której Loco jeść nie może :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Nie, na takie warunki sie nie zgadzam :lol:. Ty masz chyba iinny rodzaj Acany niż Fiona je :evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Nie, na takie warunki sie nie zgadzam :lol:. Ty masz chyba iinny rodzaj Acany niż Fiona je :evil_lol:

No dobra, dorzucę 10 szyjek indyczych które dla Loca mam zamrożone :cool3: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No dobra, dorzucę 10 szyjek indyczych które dla Loca mam zamrożone :cool3: ...

Oj to kiepsko, na takich zasadach jej nie pozycze ani nie oddam tym bardziej :lol: :evil_lol:. Bo my mamy lepsze frykasy :lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Na 5 stronie moją Fioneczkę znalazłem :angryy: :mad: ...
Co to ma znaczyć? :angryy: :mad:

To znaczy, że jst brak nowych zdjęć :evil_lol: