Medorowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć Cimi:loveu: :loveu: Zacznij chodzić na solarium, jak najwcześniej, bo potem będziesz czerwona, a nie opalona:cool3: Moja kumpela zaczęła chodzić do solara przed sylwestrem i mimo, że jej mówiłam żeby poszła wcześniej, bo potem będzie brzydko wygladać, to ona się uparła, a w Sylwestra wygladała, jak, no właśnie jak świneczka pigi:evil_lol: Boshh ile ja się namęczyłam, żeby zrobić jej taką ,,tapetę", żeby choć trochę to zakryć:shake: :evil_lol: :evil_lol: A buciki bardzo, bardzo ładne:cool3: Jak już będziesz miała suknię, to liczę na zdjęcie:cool3: :cool3: :cool3: Quote
zaba14 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Moj brat tez miał podzielonego poloneza ;) Jednak tam gdzie ja mam studniowke na Guido w Zabrzy (niedaleko wystawy ;) ) sala tez nie najwieksza :( ciekawe jak to bedzie wygladac ;) Quote
Medorowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja też na studniówce miałam podzielonego poloneza na dwie grupy:cool3: :lol: A najlepsze jest to, że wspólnie z psiapsiółom zatańczyłyśmy nie w tej grupie, co trzeba:razz: :evil_lol: Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 a ja swojej studniówki już nie pamiętam :cool3: Quote
Cimi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Cześć Madzia :lol:. Idę na solarium chyba we wtorek na 7 minut i później chyba w czwartek, więc w sobotę nie powinnam być świnką pigi :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Ja też na studniówce miałam podzielonego poloneza na dwie grupy:cool3: :lol: A najlepsze jest to, że wspólnie z psiapsiółom zatańczyłyśmy nie w tej grupie, co trzeba:razz: :evil_lol: Hehe :lol: :lol:. Ale u mnie to naprawdę mało prawdopodobne mamy podzielone na klasy :eviltong:. Moja klasa zapewne będzie ostatnia tańczyć, mimo, że jesteśmy 'a' :lol:. Napewno będzie to ciekawie wyglądało, bo faceci nie znają kroków i niektóre dziewczyny, które chyba będą miały pierwszy raz taki obcas :evil_lol:. jak dobrze, że już wyćwiczyłam sobie nogi na kowbojskim obcasie :lol:. Leemonca, przypomnisz sobie jak będzie miała Twoja córa :eviltong: :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ojj Cimi normalnie zazdroszczę Ci:razz: Też bym sobie poszła na studniówkę:razz: Quote
Cimi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Ojj Cimi normalnie zazdroszczę Ci:razz: Też bym sobie poszła na studniówkę:razz: Nic starconego znaleść tylko młodszego kolegę :evil_lol: :eviltong:. Quote
Medorowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cimi napisał(a):Nic starconego znaleść tylko młodszego kolegę :evil_lol: :eviltong:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No muszę to przemyśleć;) Quote
BORA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Temat studniówkowy widzę :lol: U mnie było tak, że tylko po 2 lub 3 pary z klasy wybierali i poloneza tańczyli tylko przedstawiciele :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 BORA napisał(a):Temat studniówkowy widzę :lol: U mnie było tak, że tylko po 2 lub 3 pary z klasy wybierali i poloneza tańczyli tylko przedstawiciele :evil_lol: o ciekawe :lol: dobrze ze u nas tak nie ma, bo jeszcze by na mnie trafilo i byłby zonk :lol: no i my mielismy tylko dwie proby poloneza.. pewnie wyjdzie on nam bardzooo ciekawie :lol: :lol: Quote
BORA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 zaba14 napisał(a):o ciekawe :lol: dobrze ze u nas tak nie ma, bo jeszcze by na mnie trafilo i byłby zonk :lol: no i my mielismy tylko dwie proby poloneza.. pewnie wyjdzie on nam bardzooo ciekawie :lol: :lol: U nas sami chętnie się znaleźli, nie trzeba były losować :evil_lol: Ja nie chciałam tańczyć i dobrze, że nie musiałam :lol: Quote
Cimi Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 My już mieliśmy z 6/7 prób :lol:. Ja byłam chyba na 4 :evil_lol:. Najgorsza jest ostatnia figura taka dziwaczna i bywa tak czasem na próbach, że muzyka się kończy a my dopiero zaczynamy ostatnią figurę. W sumie to u mnie w klasie nie ma dużo par, bo tylko 18 :eviltong:, a w innych znacznie więcej :lol:.Niedawno pokazywałam mojej mamie poloneza i jak się okazało ona tańczyła go trochę inaczej :evil_lol:. No i jutro mamy próbę z partnerami, ale jak to będzie to nie wiem :lol:. Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Boshe, kiedy to było... mój polonez i studniówka.... Niby 7 lat, a mam wrażenie, że wieki temu.... Ale miło sobie powspominać... Spotykałam się wtedy z chłopakiem ze stanów, dla którego hasło: na wstępie tańczy się poloneza to była czarna magia... Po 2 próbach z partnerami on dalej nie kumał zasady tego "uginania" się... Wyglądaliśmy najbardziej komicznie ze wszytskich par :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hihi :) a łączycie się w 4 z tym polonezie? Bo my tanczymy inaczej i inna szkola tez inaczej :lol: :lol: Quote
Cimi Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 My się jakoś nie specjalnie uginamy :eviltong: :evil_lol:. Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cimi napisał(a):My się jakoś nie specjalnie uginamy :eviltong: :evil_lol:. eee no co Ty... na TRZY trzeba sie tak trochę ugiąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 zaba14 napisał(a):Hihi :) a łączycie się w 4 z tym polonezie? Bo my tanczymy inaczej i inna szkola tez inaczej :lol: :lol: Opiszę po kolei :eviltong:. Idziemy wszyscy razem, później rozdzielamy się na prawo i lewo. Następnie z prawej strony ludzie wchodzą w tunel i później zmiana i łączymy się w czwórki i znów rozdzielamy się tym razem czwórkami i tworzymy 2 koła :lol:. Quote
Cimi Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Kate I Luka napisał(a):eee no co Ty... na TRZY trzeba sie tak trochę ugiąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no właśnie my troszkę inaczej tańczymy. Zaczynamy od nogi zewnętrznej taki większy krok, ale nie za duży a następnie dwa malutkie prawie w miejscu :lol:. Jak robimy tą zewnętrzną nogą to odchodzimy w bok, a wewnętrzną do środka się schodzimy :lol:. Inaczej, bo moja mama mi pokazyała inaczje :eviltong:. Quote
Kate I Luka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cimi napisał(a):no właśnie my troszkę inaczej tańczymy. Zaczynamy od nogi zewnętrznej taki większy krok, ale nie za duży a następnie dwa malutkie prawie w miejscu :lol:. Jak robimy tą zewnętrzną nogą to odchodzimy w bok, a wewnętrzną do środka się schodzimy :lol:. Inaczej, bo moja mama mi pokazyała inaczje :eviltong:. To to chyba jakaś fri stajlowa wersja :razz: :razz: :razz: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ;)to jakiś uproszczony polonez ....ja miałam podobne wprawki na warsztatach jak mus było zerówkowiczów nauczyć tańczyć:evil_lol: Ja studniówki nie miałam wcale bo był stan wojenny a na komersie to już sie takich cudów nie tańczyło:shake:o rany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ile to było lat temu........ 25:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Co do poloneza mi się podoba taki jaki jest.. jest tak jakoś fajny :lol:. Jeszcze jutro kilka spraw do załatwienia i koniec :lol: Quote
Medorowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 To kiedy Cimi masz wkońcu tą studniówkę, ,,bom siem" pogubiłam;) :razz: I jak, sukienka już gotowa :razz: Śliczna Fiońcia:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 madzia i medor napisał(a):To kiedy Cimi masz wkońcu tą studniówkę, ,,bom siem" pogubiłam;) :razz: I jak, sukienka już gotowa :razz: Śliczna Fiońcia:cool3: Dziś nasza Agatka będzie pląsać... oby sie nie dąsać :razz: :razz: Wytańcz się za nas wszystkie :) Quote
Medorowa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dziś nasza Agatka będzie pląsać... oby sie nie dąsać :razz: :razz: Wytańcz się za nas wszystkie :) Ale jej fajnie :cool3: :cool3: :cool3: Mam nadzieję, że potem wstawi zdjęcia, jak ślicznie wyglądała:razz: Quote
Recommended Posts