li1 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Zobacze, ktore zdjecia najczesciej braly ciotki do ogloszen i wrzuce tu. Przedstawilam Woltera drugiej (pierwsza rodzina nie byla zachwycona Wilczkiem) rodzinie w Sztokholmie. Zrobili na mnie dobre pierwsze wrazenie, zobaczymy co odpowiedza. Quote
Moniskaa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [IMG]http://images8.fotosik.pl/1378/f046de1221ed8bf6gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/1378/afd67cead0109e69gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/420/972c68f5e0e2b078gen.jpg[/IMG] Quote
jkp Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Oczywiście ,ze pamiętamy i załamujemy ręce i nogi na Wolterkiem ( odnośnie jego zasiedzenia) :( Quote
li1 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ta szwedzka rodzina o ktorej pisalam pare postow wyzej, nie odpowiedziala do tej pory na moj mejl z propozycja adopcji Wilczka ( chcieli Urwisa, ale ja uwazam, ze Wolter lepiej by sie czul u nich, ze wzgledu na to, ze maja dzieci). Szukam dalej normalnych ludzi dla naszego Pekaesa. Quote
hop! Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nie przypuszczałam, że znalezienie domu dla Pekaesa będzie takie trudne. Quote
__Lara Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='hop!']Nie przypuszczałam, że znalezienie domu dla Pekaesa będzie takie trudne.[/QUOTE] Ja też. Dla mnie to jest nie do pojęcia. Można szukać długo domu, sama jednej suczce szukałam domu z rok, ale to co dzieje się z adopcją Woltera przechodzi wszelkie pojęcie, bije rekordy. Quote
Szarotka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ja mam Henia do wziecia, ale Pekas to chyba niedlugo pobije Lando i Bronka stazem...... Quote
__Lara Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Najgorzej, że nie wiadomo już co robić. Miał ogłoszenia, był w Metrze. Co jeszcze można zrobić? Quote
Szarotka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='__Lara']Najgorzej, że nie wiadomo już co robić. Miał ogłoszenia, był w Metrze. Co jeszcze można zrobić?[/QUOTE] Wszystko od nowa i byc pewnym, ze zadziala:):) Quote
li1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ciotki i wujkowie, Pekaes Wilczek Wolter ma dobre wyniki przeciwcial wscieklizny we krwi i moze przyjechac do Sztokholmu. Napisze wiecej poznym wieczorem. Quote
__Lara Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Do Sztokholmu? :) czyżby się zagraniczny domek szykował ?:) Quote
hop! Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='__Lara']Do Sztokholmu? :) czyżby się zagraniczny domek szykował ?:)[/QUOTE] Myślę, że chodzi o DT u li1. Quote
zenobiusz flores Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Oj, PeKaEs , PeKaEs ........mam nadzieje, ze znajdziesz swoich ludzi .......nie tylko jestes przystojny chlopak, ale i madry a do tego masz zarabiste imie.....na co ci ludzie czekaja....... Quote
dreag Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [INDENT]Zajrzyjcie proszę do "mego" bezdomnego psiaka, zapraszam[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/cool3.gif[/IMG] i przepraszam za offa[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209112-Zielonooki-Negro-DZIŚ-POBITY-CO-GO-DALEJ-CZEKA-!-Potrzebny-dt-deklaracje-fanty"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2091...klaracje-fanty[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
jkp Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jako skarbnik potwierdzam ,ze wpłata do jamora za czerwiec poszła. Becia222 i AgusiaP , Li - dziekuje za wpłaty za maj i za czerwiec ( Becia222). Nie mam zupełnie głowy do ogłoszeń ale to jedyna droga do DS, chyba ,ze Li PKSa zabierze i wtedy ogloszenia w Szwecji sa zupełnie poza moim zasiegiem intelektualnym :) Quote
li1 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 W Szwecji bylo kilka dni swiatecznych i chyba moj przelew do PKO idzie dluzej, dlatego nie przelalam jeszcze deklaracji za lipiec, ale na dniach to zrobie. Juz czas, by Wolter opuscil jamora i dlatego zabiore chlopaka do Sztokholmu. Musi sprobowac szczescia tutaj, moze trafi w gust skandynawom. Nie chce zapeszac (tfu, tfu, tfu przez lewe ramie), ale najprawdopodobniej pojada za tydzien do domu moje 2 tymczasy, zrobia wiec miejsce Pekaesowi. Apropo tymczasow, nie wiem co sie stalo, ale strasznie nam trudno rozstawac sie ostatnio z psami. Zawsze byl to problem, bo te czworonogi, ktore do mnie przyjezdzaja sa przekochane, tylko ze te ostatnie 3 psy najchetniej bym zatrzymala. Chyba mnie i dzieciom zaczyna buntowac sie psychika na to ciagle rozstawanie. Jest to naprawde koszmarnie ciezkie. Za kilka dni bede wiedziala konkretnie, kiedy przyjade po Wolterka. Oczywiscie chetne domy beda prezentowane tu, na dogo, a przyszly dom staly bedzie mial obowiazek zdawania czestych relacji. Quote
AgusiaP Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 jkp przepraszam, ze tak późno wysłałm pieniążki za maj na Woltera, ale poprostu nie mogłam wcześniej :oops::oops::oops: li1 trzymam kciuki za psiaki, zeby z domkami wszysko wypaliło ;) Mam nadzieję, że u Ciebie nasz Wolterek kochany będzie miał więcej szczęścia i że ktoś się w nim w końcu zakocha :lol: Taki super psiak i ma takiego pecha. Ja cały czas wznawiam te ogłoszenia, które przychodzą mi na maila i nic.. cisza... Quote
jkp Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Agusia - w ogóle nie ma o czym pisac :). Wszystkie moje współsponsorki sa , od tak długiego czasu, zawsze z wpłatą na czas i w ogóle ,ze jestem pełna podziwu( wiecie jak to bywa gdzie indziej) no i w ogóle rzadko to sprawdzam tylko jak robie przelew do Jamora. TAAKIE porządne " matki chrzestne":evil_lol: i taki uparty Wolter !!:mad: Quote
AgusiaP Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='jkp']Agusia - w ogóle nie ma o czym pisac :). Wszystkie moje współsponsorki sa , od tak długiego czasu, zawsze z wpłatą na czas i w ogóle ,ze jestem pełna podziwu( wiecie jak to bywa gdzie indziej) no i w ogóle rzadko to sprawdzam tylko jak robie przelew do Jamora. TAAKIE porządne " matki chrzestne":evil_lol: i taki uparty Wolter !!:mad:[/QUOTE] Dziękuje i jeszcze raz przepraszam Za czerwiec wyśle pieniążki w następnym tygodniu Quote
Moniskaa Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='li1']W Szwecji bylo kilka dni swiatecznych i chyba moj przelew do PKO idzie dluzej, dlatego nie przelalam jeszcze deklaracji za lipiec, ale na dniach to zrobie. Juz czas, by Wolter opuscil jamora i dlatego zabiore chlopaka do Sztokholmu. Musi sprobowac szczescia tutaj, moze trafi w gust skandynawom. Nie chce zapeszac (tfu, tfu, tfu przez lewe ramie), ale najprawdopodobniej pojada za tydzien do domu moje 2 tymczasy, zrobia wiec miejsce Pekaesowi. Apropo tymczasow, nie wiem co sie stalo, ale strasznie nam trudno rozstawac sie ostatnio z psami. Zawsze byl to problem, bo te czworonogi, ktore do mnie przyjezdzaja sa przekochane, tylko ze te ostatnie 3 psy najchetniej bym zatrzymala. Chyba mnie i dzieciom zaczyna buntowac sie psychika na to ciagle rozstawanie. Jest to naprawde koszmarnie ciezkie. Za kilka dni bede wiedziala konkretnie, kiedy przyjade po Wolterka. Oczywiscie chetne domy beda prezentowane tu, na dogo, a przyszly dom staly bedzie mial obowiazek zdawania czestych relacji.[/QUOTE] Wspaniała wiadomość! Niedługo wakacje, bedę z Wami na bieząco. Wolter to wspaniały pies, zasługuje na prawdziwą rodzine. Quote
Recommended Posts