Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 On cos tak jak Lando, musi swoje odsiedziec ............ Quote
li1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Poprosilam jamora o pobranie od Pekaesa proby krwi na przeciwciala wscieklizny. Tak na wszelki wypadek, by mozna bylo wyrobic mu paszport, zanim znowu go sie zaszczepi i trzeba bedzie czekac na mozliwosc wziecia prob za ponad 120dni. Oglaszajcie dobre duszki naszego Wolterka w Polsce, ja wezme go jak tylko sama wyadoptuje 2 psy. Nie wiem, kiedy to bedzie, bo moje dwie bidy tez szukaja odpowiedzialnego domu od paru miesiecy. Tez oglaszam ( wyznaczylam oplate adopcyjna na 3000kr), ale do tej pory zglaszaly sie same durnoty. Moje bidy sa tez tak kochane, ze mozna zaglaskac i zacalowac "na smierc". A jak one lubia byc pieszczone. I zeby Was pocieszyc, ze nie tylko Wy macie mejle i telefony od idiotow, to musze powiedziec, ze mnie tez czesto krew zalewa na komentarze, wymagania i pytania Szwedow odnosnie oglaszanych psow. Quote
li1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Policzylam troche i wyszlo mi, ze Wolter jest u jamora od 3 pazdziernika 2009 roku, czyli 1 rok i 8 miesiecy. Pojechal tam, gdy mial ok 8 miesiecy,czyli ma teraz ok 28 miesiecy= 2 lata i 4 miesiace. [IMG]http://imgsrv3.vovve.net/image.asp?f={B4B21FF2-6FF9-40B3-AF88-B89EA6CC5BC7}.jpg&s=f&h=eec04d28eda2cc7ffd6be64244edceb8[/IMG] Te dwa ciemne bobaski sa u mnie do adopcji w pierwszej kolejnosci, a te dwa rudo-bezowe w drugiej. Quote
li1 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dobrze, ze moje dzieci maja choc miekkie futerko do przylozenia glowki, ale biedne psy spia na podlodze :shake: [IMG]http://lh4.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SaBkBY8yWlI/AAAAAAAALkM/wxw9TCTguVg/s512/IMG_1413.JPG[/IMG] A to moj najukochanszy serdelek, bardzo krotko cieszyl sie zyciem:-(:-(:-( Najpierw zakochal sie w mojej corce a potem, gdy ona chodzila do szkoly wybral mnie i nie odstepowal na krok. [IMG]http://lh4.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SM0evvcEPZI/AAAAAAAAF0M/hWd9sk9eOmU/SDC11297.JPG[/IMG] Alfa - chyba pobila rekord czasowy w szukaniu domu, az znalazla ten najlepszy pod sloncem. [IMG]http://lh3.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SfYQZb6jkUI/AAAAAAAAQ84/oVrR_UQSH5o/alfa1.jpg[/IMG] A teraz idzemy spac i raniutko budzi nas wiadomosc, ze Pekaes ma dom. Quote
hop! Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='li1']A teraz idzemy spac i raniutko budzi nas wiadomosc, ze Pekaes ma dom.[/QUOTE] Niestety, nic z tego. ;) Quote
zenobiusz flores Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Nie tracmy nadziei czy tez jak to tam pisze glowa panstwa . Quote
hop! Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Nie tracmy nadziei czy tez jak to tam pisze glowa panstwa .[/QUOTE] Ja nie tracę, ale dziwię się, że nie ma zainteresowania tak ładnym i bezproblemowym psem. Quote
li1 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='hop!']Ja nie tracę, ale dziwię się, że nie ma zainteresowania tak ładnym i bezproblemowym psem.[/QUOTE] Ja tez. A moze zmienic tytul watku na "Wolter szuka domu z grzecznymi dziecmi" czy cos w tym rodzaju. Zdaza sie, ze ktos na dogo ma dom dla psa co musi lubic dzieci i latwiej bedzie Pekaesa wyroznic wsrod innych psow. Quote
hop! Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Czy ktoś promował Pekaesa na Facebooku? Ja nie mam tam konta, więc się tym nie zajmę. Quote
li1 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='hop!']Czy ktoś promował Pekaesa na Facebooku? Ja nie mam tam konta, więc się tym nie zajmę.[/QUOTE] Dobry pomysl. Zabiore sie za to w przyszlym tygodniu, jak bede miala latwiejszy dostep do internetu. Quote
Szarotka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 F.b. to tez dobry pomysl. A probowalyscie oglaszac w gazetach ?? Quote
hop! Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Szarotka']F.b. to tez dobry pomysl. A probowalyscie oglaszac w gazetach ??[/QUOTE] 2 razy był w Metrze. Quote
Macia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jutro i w niedziele mamy Dni Otwarte w naszym przytulisku. Zabieram zdjęcia Pekaesa może akurat się komuś spodoba. Ciężej jednak znaleźć dom psu, który jest daleko, ale kto wie... Quote
__Lara Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='hop!']2 razy był w Metrze.[/QUOTE] Wolter ma jakiegoś pecha... Quote
li1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Macia']Melduję się na wątku :p[/QUOTE] Witamy specjalistke od wilczakow i dziekujemy za promowanie naszego Woltera. Quote
hop! Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To już nawet specjalistki od wilczaków przybywają na pomoc. :lol: Quote
Olga7 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Macia']Jutro i w niedziele mamy Dni Otwarte w naszym przytulisku. Zabieram zdjęcia Pekaesa może akurat się komuś spodoba. Ciężej jednak znaleźć dom psu, który jest daleko, ale kto wie...[/QUOTE] Cioteczko Macia,mam nadzieję ,że choć dość pozno dowiedzialam się o waszym istnieniu a o Wolterze wiem od początku jego wątku.,to jednak przyniesiecie szczęsie Wolterowi a może nawet uda się wam pomóc w szukaniu mu domu,na ktory czeka już w sumie kilka lat.Może to będzie jakiś przełom dla Woltera ,kto wie.Dziękuję,że nie odmówiliście pomocy oraz wspolpracy w spr. adopcji Woltera. Może jakoś wspolnymi silami coś uradzicie i sprawicie,że Wolter w końcu doczeka niedlugo swego domu ? Najwyższy czas ,bo wyraznie zasiedzil się chlopak u Jamora,pewnie dobrze mu tam ,ale niech już zrobi miejsce następnym chętnym psom z kolejki. Wolter to piękny ,mądry pies.Tylko domu mu nadal brak. Quote
Moniskaa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='olga7']Cioteczko Macia,mam nadzieję ,że choć dość pozno dowiedzialam się o waszym istnieniu a o Wolterze wiem od początku jego wątku.,to jednak przyniesiecie szczęsie Wolterowi a może nawet uda się wam pomóc w szukaniu mu domu,na ktory czeka już w sumie kilka lat.Może to będzie jakiś przełom dla Woltera ,kto wie.Dziękuję,że nie odmówiliście pomocy oraz wspolpracy w spr. adopcji Woltera. Może jakoś wspolnymi silami coś uradzicie i sprawicie,że Wolter w końcu doczeka niedlugo swego domu ? Najwyższy czas ,bo wyraznie zasiedzil się chlopak u Jamora,pewnie dobrze mu tam ,ale niech już zrobi miejsce następnym chętnym psom z kolejki. Wolter to piękny ,mądry pies.Tylko domu mu nadal brak.[/QUOTE] dokładnie. Trzymamy kciuki! Quote
Piromanka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Łatwiej znaleźć grzecznego psa, niż grzeczne dzieci.... hehehehehehe... Quote
li1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Piromanka']Łatwiej znaleźć grzecznego psa, niż grzeczne dzieci.... hehehehehehe...[/QUOTE] Tez prawda :evil_lol: I co teraz :roll: Quote
Macia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Niestety na Dniach Otwartych tym razem było mało chętnych. O chłopaku cały czas pamiętam. Mam prośbę o jakiś podstawowy tekst o nim, wystawie go na naszych portalach, sporo osób je czyta. Postaram się też dać go do naszych gazet, podrukuję też plakaty, mamy sporo wolontariuszy więc je poroznoszą po sklepach. Pewnie jakiś tekst o nim jest, ale nie mam za bardzo czasu go szukać, jutro mam koło z biochemii, a jeszcze genetyka czeka... Quote
AgusiaP Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Macia']Niestety na Dniach Otwartych tym razem było mało chętnych. O chłopaku cały czas pamiętam. Mam prośbę o jakiś podstawowy tekst o nim, wystawie go na naszych portalach, sporo osób je czyta. Postaram się też dać go do naszych gazet, podrukuję też plakaty, mamy sporo wolontariuszy więc je poroznoszą po sklepach. Pewnie jakiś tekst o nim jest, ale nie mam za bardzo czasu go szukać, jutro mam koło z biochemii, a jeszcze genetyka czeka...[/QUOTE] Wielkie dzięki Macia:loveu::loveu::loveu: Tu masz tekst;) [url]http://zakurzone.pl/object.list.go?c...04_003&id=4034[/url] Czy ktoś może wkleić aktualne zdjęcia? Quote
Recommended Posts