Merime Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='zenobiusz flores']To interesująca propozycja - tylko ja bardzo ograniczam swoje występy na portalach społecznościowych . Dziewczyny , która jest aktywna na fejsie ?[/QUOTE] Można ogłosić Badiego również na stronach typu "pies do adopcji" itd. Każde ogłoszenie się liczy. Chętnych przybywa, więc zapraszam ;) Po wystawieniu ogłoszenia Badiemu, proszę zgłosić swojego psa na wątku "pomoc za pomoc" Quote
jkp Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kurcze ja niestety jestem tylko na dogo , to szczyt moich mozliwosci :) Quote
zenobiusz flores Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 PeKaEs twoje ciotki , włącznie ze mną są jak na razie do.........niczego . Quote
li1 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 W poniedzialek w poludnie pojade do jamora i "pozycze" PEKAESA na 2 dni. Wezme go do mnie do Warszawy i pokaze znajomym. Niech rozpowiadaja dalej, ze taki piekny pies szuka super domu. Quote
AgusiaP Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 O to super Wolterek pojedzie na wycieczke. Niech ktoś się w nim w końcu zakocha to taki piękny i mądry pies Quote
zenobiusz flores Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ale czy on się odnajdzie w mieście ? Quote
li1 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Ale czy on się odnajdzie w mieście ?[/QUOTE] Jezeli bedzie mial opory co do stolicy, to posiedzi w mieszkaniu, posika na podworku i pokaze go moim sasiadom z 3 okolicznych domow. Na podworku zawsze sa ludzie z psami, niech zaobacza Pksa i daj boze sie zakochaja. Quote
hop! Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='li1']W poniedzialek w poludnie pojade do jamora i "pozycze" PEKAESA na 2 dni. Wezme go do mnie do Warszawy i pokaze znajomym. Niech rozpowiadaja dalej, ze taki piekny pies szuka super domu.[/QUOTE] Myślę, że to dobry pomysł. Będziesz mogła sprawdzić jak się zachowuje w mieście i w mieszkaniu. Na pewno Pekaes będzie zestresowany taką wycieczką, ale prędzej, czy później i tak czekają go zmiany. Quote
Moniskaa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 mysle ze Wolter nie bedzie mial oporów, bo przeciez tyle czasu był w Brańsku więc zdązył się przyzwyczaić do samochodów itp Quote
hop! Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Moniskaa']mysle ze Wolter nie bedzie mial oporów, bo przeciez tyle czasu był w Brańsku więc zdązył się przyzwyczaić do samochodów itp[/QUOTE] Po dwóch latach w hotelu przyzwyczaił się do kojca i puszczania luzem w ogrodzie. Życie psa w mieszkaniu w mieście wygląda zupełnie inaczej... Jest konieczność wychodzenia na spacery na smyczy i ograniczona swoboda. Chodzą obcy ludzie, spotyka się różne psy - nie wszystkie są przyjaźnie nastawione... Mieszkanie też bardzo różni się od kojca. ;) Może się okazać, że Pekaes może zamieszkać tylko i wyłącznie w domu z ogrodem. Quote
Szarotka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Widze, ze sie ciotki staracie, bo on faktycznie juz tak dlugo siedzi............. Quote
zenobiusz flores Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='hop!']Po dwóch latach w hotelu przyzwyczaił się do kojca i puszczania luzem w ogrodzie. Życie psa w mieszkaniu w mieście wygląda zupełnie inaczej... Jest konieczność wychodzenia na spacery na smyczy i ograniczona swoboda. Chodzą obcy ludzie, spotyka się różne psy - nie wszystkie są przyjaźnie nastawione... Mieszkanie też bardzo różni się od kojca. ;) Może się okazać, że Pekaes może zamieszkać tylko i wyłącznie w domu z ogrodem.[/QUOTE] Hmmmmm.........to tak jak ja . Też mogę zamieszkać tylko i wyłącznie w domu z ogrodem . :grins: Quote
AgusiaP Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Czy Wolterek pojechał dzisiaj na wycieczkę? Quote
li1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 W poniedzialek wzielam Pekaesa do Warszawy a dziesiaj ( wczoraj ) wrocil do jamora. PEKAES MOZE MIESZKAC W MIESZKANIU. Zalatwia sie tylko na dworzu, nie szczeka, nie niszczy rzeczy jak jest sam. To ideal nie pies ( albo wlasnie normalny pies ). Nie przepada jeszcze za jezdzeniem winda i chodzeniem po ciasnych ulicach wsrod zabieganych ludzi, ale to tylko kwiestia czasu, by przyzwyczail sie do zawsze spieszacych sie warszawiakow. WOLTER UWIELBIA DZIECI. Quote
hop! Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='li1']W poniedzialek wzielam Pekaesa do Warszawy a dziesiaj ( wczoraj ) wrocil do jamora. PEKAES MOZE MIESZKAC W MIESZKANIU. Zalatwia sie tylko na dworzu, nie szczeka, nie niszczy rzeczy jak jest sam. To ideal nie pies ( albo wlasnie normalny pies ). Nie przepada jeszcze za jezdzeniem winda i chodzeniem po ciasnych ulicach wsrod zabieganych ludzi, ale to tylko kwiestia czasu, by przyzwyczail sie do zawsze spieszacych sie warszawiakow. WOLTER UWIELBIA DZIECI.[/QUOTE] Świetnie! To faktycznie super pies. :lol: Quote
Moniskaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='li1']W poniedzialek wzielam Pekaesa do Warszawy a dziesiaj ( wczoraj ) wrocil do jamora. PEKAES MOZE MIESZKAC W MIESZKANIU. Zalatwia sie tylko na dworzu, nie szczeka, nie niszczy rzeczy jak jest sam. To ideal nie pies ( albo wlasnie normalny pies ). Nie przepada jeszcze za jezdzeniem winda i chodzeniem po ciasnych ulicach wsrod zabieganych ludzi, ale to tylko kwiestia czasu, by przyzwyczail sie do zawsze spieszacych sie warszawiakow. WOLTER UWIELBIA DZIECI.[/QUOTE] Tak jak mówiłam ;) to bezproblemowy pies. Uwielbia dzieci bo go dokarmialy z tego co wiem, sama nawet chodzilam do niego z siostrzenicą. Powiedz koniecznie co więcej u niego... Tyle czasu go nie widzialam. Quote
Recommended Posts