Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moge wyslac $ 30 kanadyjskich to jest ok 70 zl, ale to zajmie jakies 10 dni, zeby doszly, no i potrzebuje aders na ktory mam wyslac.
Wezcie tego psa do Jamora jak najszybciej, bo to niebezpieczne, zeby tak po ulicach lazil.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Moge wyslac $ 30 kanadyjskich to jest ok 70 zl, ale to zajmie jakies 10 dni, zeby doszly, no i potrzebuje aders na ktory mam wyslac.
Wezcie tego psa do Jamora jak najszybciej, bo to niebezpieczne, zeby tak po ulicach lazil.[/quote]

:loveu::loveu::loveu::loveu: cioteczki, widzicie to??? :loveu::loveu::loveu:

Posted

Pierwszy miesiac w hoteliku mamy oplacony. Teraz trzeba psa zlapac, zbadac, odrobaczyc, zaczipowac, zaszczepic. Potem zawiesc do jamora. Zapewne musimy zebrac pare stow na weta i podroz. Kto da rade sie tym zajac w Bransku ? Musi go ktos przetrzymac jakis czas. To chyba najtrudniejszy moment.

Posted

Pytania: 1) Moniska czy dasz rade go złapaĆ I CZY JEST KTOS CO CI POMOZE Z TRANSPORTEM ,SZCZEPIENIEM ITD. 2) Czy on musi miec czip przed wyjazdem do Jamora czy wystarczy szczepienie pw wsciekliźnie ?? 3 ) [B]KOSZTY TRANSPORTU POKRYJĘ ja [/B]( pisałam na poczatku ) 4) Szarotka jest watek hotelu Jamora (tam sa namiary) mozesz przesłać kase jesli chcesz z info ,ze to dla Wilczka z Brańska

Posted

Dam rade go złapać, ale po uprzednim uzgodnieniu, bo nigdy nie wiadomo czy w danym czasie wilczek będzie przebywal tam gdzie zawsze.
Czipu raczej nie musi mieć przed wyjazdem, co najwyzej szczepienie p.wściekliźnie, ale z tym to już trzeba dokładnie wypytać się Jamora.

Czy wszyscy co tu deklarowali pomoc dla wilczka wpłacili już dla Jamora na konto?
Co do transportu to pati-c nadal ma wątek z transportem. mozna by było do niej się zgłosić. ale najpierw trzeba wszystko ustalić dokładnie. żeby nie było tak jak z tą malutką Shirą..:shake: ile wtedy ja sie nerwów najadłam :-(

(200 km, jest z Brańska do Warki)

Posted

Oki napisze do pati-c w spr transportu .
Kto zajmie się zamianą deklaracji na konkretną kasę u Jamora ? ( trzeba przypomniec i przekierwac deklaracje ) I kto skontaktuje się z Jamorem

Posted

[quote name='jkp']Oki napisze do pati-c w spr transportu .
Kto zajmie się zamianą deklaracji na konkretną kasę u Jamora ? ( trzeba przypomniec i przekierwac deklaracje ) I kto skontaktuje się z Jamorem[/quote]
Jkp, co do transportu to od razu z góry mówie że tylko weekendy grają role..
Do Jamora pislam kilka dni temu PW i mi nie odpisal...

Posted

[quote name='jkp']Oki napisze do pati-c w spr transportu .
Kto zajmie się zamianą deklaracji na konkretną kasę u Jamora ? ( trzeba przypomniec i przekierwac deklaracje ) I kto skontaktuje się z Jamorem[/quote]

Ja skontaktuje sie z jamorem i sprawdze, czy on chce forse bezposrednio na swoje konto, czy trzeba wybrac "zbieracza " wsrod nas. Juz pisze.

Posted

[quote name='jkp']Pytania: 4) Szarotka jest watek hotelu Jamora (tam sa namiary) mozesz przesłać kase jesli chcesz z info ,ze to dla Wilczka z Brańska[/quote]

Moge wyslac do Jamora, ale z tego co wiem, to on tak specjalnie nie lubi. Woli dostawac pieniadze od jednej osoby za miesiac, ale jak sie upieracie, to moge
wyslac bezposrednio do niego z dopiskiem, ze dla Wilczka :):)
Im szybciej wysle, tym szybciej dojda:cool3::cool3::razz::razz:

Posted

[quote name='jkp']No i to bedzie wtedy zaliczka za zaklepane miejsce :razz:[/quote]

Moze i tak byc, to wysylam do Jamora :eviltong::eviltong::eviltong:, mam nadzieje, ze ma gdzies niedaleko jakiejs miejsce, zeby wymienic :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Moge wyslac $ 30 kanadyjskich to jest ok 70 zl, ale to zajmie jakies 10 dni, zeby doszly, no i potrzebuje aders na ktory mam wyslac.
Wezcie tego psa do Jamora jak najszybciej, bo to niebezpieczne, zeby tak po ulicach lazil.[/quote]

Jejku super wiadomości:multi::multi::multi:
Szarotka bardzo, ale to bardzo dziękujemy.
Dziewczynki ja nie wpłaciłam jeszcze pieniążkow czekam na inf. na czyje konto trzeba je wpłacic.
W przypadku Shivy swoje deklarowane pieniążki wpłacałam bezpośrednio na konto Jamora.
:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='__Lara']:multi::multi::multi: teraz tylko organizować przewóz.[/quote]

Tak, bo jamor odpisal, ze czeka na Wilczka. Prosi o wyznaczenie ksiegowego, wiec kto zglasza sie na ochotnika i udostepni konto ?

Posted

[quote name='li1']Tak, bo jamor odpisal, ze czeka na Wilczka. Prosi o wyznaczenie ksiegowego, wiec kto zglasza sie na ochotnika i udostepni konto ?[/quote]
podpisuje sie pod pytaniem...

Posted

Napisałam do pati- c na razie cisza. Wieczorem wpiszę dodatkowo na wątek transportowy chyba ,że któraś z Was zdazy zrobic to wczesniej :cool3:.

Posted

Znalazlam mape Branska. Gdzie jest teraz Wilczek ? Czy tam , gdzie napis PKS ?

[CENTER][IMG]http://www.bransk.podlaskie.pl/plan0.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

Właśnie trzeba sie umowić na weekend jakoś zebym mogla go wczesniej znalezc.. bo wiecie szkola i te sprawy..

Li1- tak, ale tez czasem jest na blokach wiec poprosilam Przemka o wspolprace i jakby wilczka nie bylo na pksie to on poszuka go na blokach.

Posted

Li1 czy takie są warunki Jamora ,ze Wilczek ma być odrobaczony i zaszczepiony itd ?. Czy wystarczy szczepienie pw wściekliźnie ?
Czy na miejscu w Brańsku to ty Moniska sama jesteś ?? Czy może jeszcze ktos jest do pomocy ( oprócz Przemka).
Czy jest jakis wet np co zaszczepi i ma mozliwość przetrzymania np 2 dni do transportu ( wiem, wiem to kosztuje ale moze nie byc innego wyjscia )