Szarotka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Moge wyslac $ 30 kanadyjskich to jest ok 70 zl, ale to zajmie jakies 10 dni, zeby doszly, no i potrzebuje aders na ktory mam wyslac. Wezcie tego psa do Jamora jak najszybciej, bo to niebezpieczne, zeby tak po ulicach lazil. Quote
Szarotka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Mialam kiedys sunie co wygladala tak jak ten piesek :):) Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Szarotka']Moge wyslac $ 30 kanadyjskich to jest ok 70 zl, ale to zajmie jakies 10 dni, zeby doszly, no i potrzebuje aders na ktory mam wyslac. Wezcie tego psa do Jamora jak najszybciej, bo to niebezpieczne, zeby tak po ulicach lazil.[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: cioteczki, widzicie to??? :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Przyslijcie mi adres osoby co zbiera pieniadze, bo wplacanie na konto kosztuje prawie tyle co chce przyslac, wiec bez sensu. :cool3::cool3::cool3: Quote
li1 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pierwszy miesiac w hoteliku mamy oplacony. Teraz trzeba psa zlapac, zbadac, odrobaczyc, zaczipowac, zaszczepic. Potem zawiesc do jamora. Zapewne musimy zebrac pare stow na weta i podroz. Kto da rade sie tym zajac w Bransku ? Musi go ktos przetrzymac jakis czas. To chyba najtrudniejszy moment. Quote
jkp Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Pytania: 1) Moniska czy dasz rade go złapaĆ I CZY JEST KTOS CO CI POMOZE Z TRANSPORTEM ,SZCZEPIENIEM ITD. 2) Czy on musi miec czip przed wyjazdem do Jamora czy wystarczy szczepienie pw wsciekliźnie ?? 3 ) [B]KOSZTY TRANSPORTU POKRYJĘ ja [/B]( pisałam na poczatku ) 4) Szarotka jest watek hotelu Jamora (tam sa namiary) mozesz przesłać kase jesli chcesz z info ,ze to dla Wilczka z Brańska Quote
Moniskaa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Dam rade go złapać, ale po uprzednim uzgodnieniu, bo nigdy nie wiadomo czy w danym czasie wilczek będzie przebywal tam gdzie zawsze. Czipu raczej nie musi mieć przed wyjazdem, co najwyzej szczepienie p.wściekliźnie, ale z tym to już trzeba dokładnie wypytać się Jamora. Czy wszyscy co tu deklarowali pomoc dla wilczka wpłacili już dla Jamora na konto? Co do transportu to pati-c nadal ma wątek z transportem. mozna by było do niej się zgłosić. ale najpierw trzeba wszystko ustalić dokładnie. żeby nie było tak jak z tą malutką Shirą..:shake: ile wtedy ja sie nerwów najadłam :-( (200 km, jest z Brańska do Warki) Quote
jkp Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Oki napisze do pati-c w spr transportu . Kto zajmie się zamianą deklaracji na konkretną kasę u Jamora ? ( trzeba przypomniec i przekierwac deklaracje ) I kto skontaktuje się z Jamorem Quote
Moniskaa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='jkp']Oki napisze do pati-c w spr transportu . Kto zajmie się zamianą deklaracji na konkretną kasę u Jamora ? ( trzeba przypomniec i przekierwac deklaracje ) I kto skontaktuje się z Jamorem[/quote] Jkp, co do transportu to od razu z góry mówie że tylko weekendy grają role.. Do Jamora pislam kilka dni temu PW i mi nie odpisal... Quote
li1 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='jkp']Oki napisze do pati-c w spr transportu . Kto zajmie się zamianą deklaracji na konkretną kasę u Jamora ? ( trzeba przypomniec i przekierwac deklaracje ) I kto skontaktuje się z Jamorem[/quote] Ja skontaktuje sie z jamorem i sprawdze, czy on chce forse bezposrednio na swoje konto, czy trzeba wybrac "zbieracza " wsrod nas. Juz pisze. Quote
Szarotka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='jkp']Pytania: 4) Szarotka jest watek hotelu Jamora (tam sa namiary) mozesz przesłać kase jesli chcesz z info ,ze to dla Wilczka z Brańska[/quote] Moge wyslac do Jamora, ale z tego co wiem, to on tak specjalnie nie lubi. Woli dostawac pieniadze od jednej osoby za miesiac, ale jak sie upieracie, to moge wyslac bezposrednio do niego z dopiskiem, ze dla Wilczka :):) Im szybciej wysle, tym szybciej dojda:cool3::cool3::razz::razz: Quote
jkp Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No i to bedzie wtedy zaliczka za zaklepane miejsce :razz: Quote
Szarotka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='jkp']No i to bedzie wtedy zaliczka za zaklepane miejsce :razz:[/quote] Moze i tak byc, to wysylam do Jamora :eviltong::eviltong::eviltong:, mam nadzieje, ze ma gdzies niedaleko jakiejs miejsce, zeby wymienic :lol::lol::lol: Quote
li1 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jamor jeszcze mi nie odpisal, wiec czekam na list od niego. Wiem , ze swietuje zwyciestwa. Quote
AgusiaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Szarotka']Moge wyslac $ 30 kanadyjskich to jest ok 70 zl, ale to zajmie jakies 10 dni, zeby doszly, no i potrzebuje aders na ktory mam wyslac. Wezcie tego psa do Jamora jak najszybciej, bo to niebezpieczne, zeby tak po ulicach lazil.[/quote] Jejku super wiadomości:multi::multi::multi: Szarotka bardzo, ale to bardzo dziękujemy. Dziewczynki ja nie wpłaciłam jeszcze pieniążkow czekam na inf. na czyje konto trzeba je wpłacic. W przypadku Shivy swoje deklarowane pieniążki wpłacałam bezpośrednio na konto Jamora. :multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :multi::multi::multi: teraz tylko organizować przewóz. Quote
li1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='__Lara']:multi::multi::multi: teraz tylko organizować przewóz.[/quote] Tak, bo jamor odpisal, ze czeka na Wilczka. Prosi o wyznaczenie ksiegowego, wiec kto zglasza sie na ochotnika i udostepni konto ? Quote
Moniskaa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='li1']Tak, bo jamor odpisal, ze czeka na Wilczka. Prosi o wyznaczenie ksiegowego, wiec kto zglasza sie na ochotnika i udostepni konto ?[/quote] podpisuje sie pod pytaniem... Quote
Szarotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To co z tym transportem :lol::lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jkp Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Napisałam do pati- c na razie cisza. Wieczorem wpiszę dodatkowo na wątek transportowy chyba ,że któraś z Was zdazy zrobic to wczesniej :cool3:. Quote
li1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Znalazlam mape Branska. Gdzie jest teraz Wilczek ? Czy tam , gdzie napis PKS ? [CENTER][IMG]http://www.bransk.podlaskie.pl/plan0.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Szarotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A ktos juz psa zlapal i ma:roll::roll::roll:, bo to chyba lepiej niz jechac z transportem, a jak Wilczek pojdzie na drobny spacerek w miedzyczasie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Moniskaa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Właśnie trzeba sie umowić na weekend jakoś zebym mogla go wczesniej znalezc.. bo wiecie szkola i te sprawy.. Li1- tak, ale tez czasem jest na blokach wiec poprosilam Przemka o wspolprace i jakby wilczka nie bylo na pksie to on poszuka go na blokach. Quote
li1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A kto to Przemek ? Narzeczony ? Tylko nie wiem, czy mozna psa zbadac, odrobaczyc i zaszczepic w ciagu 2 dni. Co na to wet? Quote
jkp Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Li1 czy takie są warunki Jamora ,ze Wilczek ma być odrobaczony i zaszczepiony itd ?. Czy wystarczy szczepienie pw wściekliźnie ? Czy na miejscu w Brańsku to ty Moniska sama jesteś ?? Czy może jeszcze ktos jest do pomocy ( oprócz Przemka). Czy jest jakis wet np co zaszczepi i ma mozliwość przetrzymania np 2 dni do transportu ( wiem, wiem to kosztuje ale moze nie byc innego wyjscia ) Quote
Recommended Posts