Moniskaa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Jak wszystko dobrze pójdzie to wilczek pojedzie w sobote :razz: Quote
AgusiaP Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Soper Moniśka napewno należy Ci się złoty medal za to, że ratujesz kolejnego psiaka. I to dzięki tobie bo to ty założyłaś kobitko mu wątek Wilczek w sobote zacznie lepsze życie.;););) Quote
jkp Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 PW z kontem wysłane, za transport zaraz przeleje Pati Quote
li1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ja tez juz wplacilam za 2 miesiace ( zakladam, ze Wilczek szybko znajdzie dom :lol: ), a potem bierzemy nastepna biede. Mysle, ze Moniska na pewno nam cos znajdzie :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Bid tutaj jest pełno...:shake: co raz są jakieś nowe... Quote
AgusiaP Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dziewczynki wysłsłam wczoraj swoje deklarowane 120zł. Ja też mam nadzieje, że takie piękności znajdzie szybciutko kochający domek;) Quote
Becia2222 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dziewczyny pomocy!!! jak się robi te nieszczęsne banerki?może ktoś mi podpowie? Potrzebuję zrobić banerek dla mojego podopiecznego i nie wiem jak się za to zabrać. To jest jego wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/skazany-na-smierc-glodowa-brak-pomocy-czarus-czeka-na-dom-143453/[/URL] Quote
Szarotka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 I kiedy Wilczek jedzie do Jamora ?????? Zimno sie robi Quote
jkp Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Na transport kaske wysłałam pati-c, dajcie mi prosze znac jak Wilczek pojedzie i wtedy porozumiem sie z Jamorem i ureguluję rachunek za 1 miesiąc . Jutro info o wpłatach :razz:. Quote
Moniskaa Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Szarotka- mówilam już że Wilczek prawdopodobnie pojedzie w sobote :cool3: Ustalilam z pati-c że pojde po wilczka rano i zadzwonie do niej jak już go bede miala. Wtedy ona wyjedzie. Quote
Szarotka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Czytalam, ale wiem, ze jak sie o czyms mowi i pisze to jest pewniejsze, ze wyjdzie :):) Law of attraction :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
jkp Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Otrzymałam Li1 100 PLN ( czyli 2x50 tj deklaracja na 2 miesiace) Becia2222 100 PLN DZIEKUJEMY !!:cool3::cool3::cool3: Quote
AgusiaP Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Trzymam mocnmo kciuki żeby się wszystko udało Quote
Moniskaa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Dziękuje w imieniu Wilczka za wszystkie wpaty..dzisiaj postaram się kupic tabletki na odrobaczenie i dac mu z jedzonkiem... Quote
Szarotka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 To juz jutro bedzie akcja:multi::multi::multi::cool3::cool3::cool3:, raczej nie dawaj mu jedzenia na droge :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniskaa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Byłam u niego, tak wyszło że nie dałam mu tabletek na odrobaczenie ale kupiłam już. Sprawdzałam czy umie chodzić na smyczy.. nie umie To będzie bardzo komplikowało droge do mojego domu...ale jakoś postaram sie go przyprowadzic ;) Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Moniska']Byłam u niego, tak wyszło że nie dałam mu tabletek na odrobaczenie ale kupiłam już. Sprawdzałam czy umie chodzić na smyczy.. nie umie To będzie bardzo komplikowało droge do mojego domu...ale jakoś postaram sie go przyprowadzic ;)[/quote] Cioteczko, dasz radę! ;) Quote
Szarotka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Moniska wierzymy w Ciebie :):) wez moze kielbaske i karm kawalkami pod drodze :):) Quote
jkp Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Od AgusiP doszło 120:multi::multi: DZIEKI Quote
li1 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='diabelkowa']i jak tam :?[/quote] Tez czekam w napieciu. Quote
Moniskaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Głupia sprawa :shake: Byłam u niego, zapiełam mu szelki ze smyczą i strasznie sie wyrywal....potem odpielam samą smycz i zaczelam go karmic.. on oczywiscie nie chcial ode mnie jedzenia i mi uciekl... Poszłam z tamtąt i za jakiś czas przyszlam znowu do niego...ale nie dal sie zlapac w ogole :placz: On poprostu się boi panicznie smyczy. A jest teraz w moich szelkach. Nie wiem co mam powiedziec, jestem przez to wszystko zdenerwowana. Chcialam też zrobić inaczej zeby szedl za mną i wabiłabym go kiełbaską ale niestety nawet nie chcial już do mnie podejść. Teraz musze koniecznie jechac do szpitala do taty.. Wczoraj rano miał zawał rozlegly..:-( karetka go zabrała.. Dzwoniłam do pati-c i wszystko wyjaśniłam. Podziękowalam za pomoc i przeprosilam za cale zamieszanie. Umowilysmy sie jeszcze na nastepny weekend.. Dam jej znać jak będzie na PKSie i najwyzej ona od razu tam przyjedzie. nie bede juz go prowadzic do siebie, bo to nie realne. Was wszystkich przepraszam za to całe zamieszanie..:placz: no ale chcialam dobrze. a teraz jade do taty.. Quote
Recommended Posts