jamor Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='zenobiusz flores']Moze sie zaczac tak " O psie, ktory kochal autobusy " . Byl sobie pies, ladny i zgrabny, ale o zgubnych fascynacjach . Zakochal sie w autobusie. Do tego stopnia, ze postanowil zamieszkac na przystanku PeKaEsu i wypatrywac swojego ukochanego ......teraz teskini i wypatruje dlugich swiatel oczu swojej milosci....dlatego usilnie poszukiwana jest osoba nie tylko kochajaca psy ale rowniez bedaca w posiadaniu autobusu lub przynajmniej przystanku . A tak na powaznie, bo n ie sledzilam calego watku, u weterynarza byl moze ? Jak fizycznie zdrowy to wszystko bedzie ok .[/QUOTE] I własnie o to chodzi. Ciagnąc pod motyw autobusów. Ja popatrze na allegro, moze jakis auosan za grosze sie znajdzie. Psa odrobaczyłem, poszczepiłem, ma ksiażeczkę. Quote
Moniskaa Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='jamor']Psa odrobaczyłem, poszczepiłem, ma ksiażeczkę.[/quote] dzięki :multi::multi: Quote
zenobiusz flores Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dziewczyny ....na oko zdrowy byl chlop a umarl....... .moze niech jakis wet porzadnie go obejrzy , oslucha, obada - nie chlopa, tylko psa. Przyczyna smutku moze byc fizyczna . Nie musi, ale .......... Quote
Szarotka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Mnie sie wydaje, ze do przystanku sie przyzwyczaij, no moze mial ludzi tam co go odwiedzali, potem pojechal w inne miejsce i troche go to zbilo z tropu. ;);) Quote
jkp Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Bedzie OK ;). ogłoszenia !!!!:mad::mad: piszcie zdolne ludzie :evil_lol:. Quote
AgusiaP Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A może tak [B]SZUKAM DOMU[/B] Jestem łagodnym, młodym, ślicznym wilczkiem. Ktoś wyrzucił mnie z samochodu... Moim schronieniem do niedawna był przystanek PKS. Teraz mam na imię Wolter i szukam dobrego domu. Nie nadaję się do pilnowania i stróżowania, bo jestem przyjacielsko nastawiony do całego świata. [B]Szukam kogoś o wspaniałym, dobrym sercu...[/B] Czy znajdziesz dla mnie miejsce u siebie? Dziewczyny napisałam, że nie nadaje się do pilnowania i stróżowania ale możemy to zmienic. To tylko propozycja. Sama nie wiem:shake::shake::shake: Quote
Szarotka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 On sie chyba narazie faktycznie nie nadaje ??? Quote
Moniskaa Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [URL="http://www.allegro.pl/item766407386_wierny_przyjaciel_szuka_domu.html"]Wierny przyjaciel szuka domu (766407386) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] Zrobiłam allegro z namiarami na Jamora, wiem że jedna linijka w tekscie, przesunela sie w lewa strone.. Quote
Draugia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ach, jej..taki śliczny piesek :loveu: Jakbym miała warunki, to bym go wzięła...uwielbiam psy w tym typie... Ale niestety, nie mogę pomóc [SIZE="1"](w tej chwili nawet finansowo :oops:)[/SIZE] Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dziewczyny, a może wykreślić z aukcji to słowo "wilczek"? :cool1: wiecie, niektórzy mogą zrozumieć, że mamy wilka do adopcji :evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='__Lara']Dziewczyny, a może wykreślić z aukcji to słowo "wilczek"? :cool1: wiecie, niektórzy mogą zrozumieć, że mamy wilka do adopcji :evil_lol:[/quote] No tak, ale jak sie znajdzie Czerwony Kapturek to co ???:loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [B]Przepraszam za OFF.[/B] [B]Prosze wejdźcie, może macie jakis GROSIK na zbyciu aby zasilić Nasza Skarbonkę. Juz 3 psiakowi zaraz pomożemy! Być może kiedyś i Wy będziecie chciały aby skarbonka pomogła Waszym podopiecznym :) [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/kundelkowa-skarbonka-mamy-121zl-pomoz-147660/[/URL] Quote
Moniskaa Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='__Lara']Dziewczyny, a może wykreślić z aukcji to słowo "wilczek"? :cool1: wiecie, niektórzy mogą zrozumieć, że mamy wilka do adopcji :evil_lol:[/quote] dzieki, juz zmienilam ;) Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ;) a jak się znajdzie Czerwony Kapturek to go też przemaglujemy :diabloti: Quote
jamor Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jak tylko wróci dobre sloneczko, to dostaniecie nowe zdjecia, te stare trzeba bedzie wymienic na ogłoszeniach. pies dostał kierownice od autosana. teraz uszy stoją, ogon w górze i morda usmiechnieta. wróciła mu chec do zycia :multi: Quote
Szarotka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A mowilam, ze sie zmieni na lepsze :):) Quote
AgusiaP Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='jamor']jak tylko wróci dobre sloneczko, to dostaniecie nowe zdjecia, te stare trzeba bedzie wymienic na ogłoszeniach. pies dostał kierownice od autosana. teraz uszy stoją, ogon w górze i morda usmiechnieta. wróciła mu chec do zycia :multi:[/quote] Super:multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :loveu: no proszę! To czekamy na nowe zdjęcia! Quote
jamor Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 słonca nie było, ale cos tam porobiłem [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/7443/dsc0485z.jpg[/IMG] Quote
jamor Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/5140/dsc0490yhu.jpg[/IMG] pozostałe w jego albumie Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Alke sie kawaler rozkrelcil :):) to juz chyba po psich smuteczkach :):) Quote
Recommended Posts