Negri_2008 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Oto sunieczki.:placz::loveu: Każda jest inna ale maja wiele wspólnego. Wszystkie zostały znalezione jednego dnia w dramatycznych okolicznościach. Oto Emma :loveu: Jak to możliwe, aby takie maleństwo ktoś zawiózł do lasu, przywiązał do drzewa i pozostawił na pewną śmierć? Taki los spotkał Emmę, bezbronnego szczeniaczka. A potem wszystko działo się tak jak zwykle; rodzina poszła do lasu na grzyby, znalazła konające szczenię, odwiązała od drzewa i zawiozła do schroniska. Tam już było bezpiecznie. Ale schronisko nie jest miejscem dla maleńkich piesków, dla żadnych piesków.... Bardzo prosimy o dom dla tej suni. Jest malutka i nie wyrośnie na dużego psa. Jest mieszańcem sznaucera i teriera o czym świadczy jej szorstka sierść. Ma bystre, żywe oczka i jest wesolutka. Lubi pieszczoty. Ma około dwóch miesięcy. Została odrobaczona i otrzymała pierwsze szczepienia. A to Emily :loveu: Emily ma około 3 miesięcy. Jest mieszańcem sznaucera i teriera o szorstkiej sierści. To typowy szczeniaczek; jest wesolutka chętnie się bawi. Ona również została przywiązana do drzewa. Nie będzie dużych rozmiarów. pozostanie średnim pieskiem. To sunia bardzo energiczna, jest cały czas w ruchu i trudno jej było zrobić fajne zdjęcie. Jest odrobaczona i dostała pierwsze szczepienia. Bardzo, ale to bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu tych piesków. Może ktoś zrobi im wspólne allegro? :sadCyber: Wszystkie zdjęcia maleństw wstawiam w kolejnych postach. Numer telefonu do kontaktu podam na pm. Quote
Negri_2008 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [SIZE=2]..... tu był trzeci szczeniaczek, ale poszedł już sobie do domku :loveu: Quote
Laura1108 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No cioteczki a co tu tak cicho ?? :mad: Quote
rita60 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jakie sliczne szorstkie dziewczynki:lol:no ludzie,brac i kochac takie pieknoty... Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Negri, a jaki kontakt??? ten sam co przy Bernim??? Allegro: Emma i Emily, szorstkowłose szczeniaki, pies, psy (735819947) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Negri_2008 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='__Lara']Negri, a jaki kontakt??? ten sam co przy Bernim??? Allegro: Emma i Emily, szorstkowłose szczeniaki, pies, psy (735819947) - Aukcje internetowe Allegro tak, taki sam Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Negri_2008 napisał(a):tak, taki sam Ok, to wszystko gra! :) takie piękne szczeniory, napewno szybko znajdą dom :) Quote
Selenga Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 wyróżnione allegro dla suniek Szorstkowłose szczeniaki szukają dobrego domu (744979433) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Selenga Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ups, widzę, że robiłyśmy równolegle z Larą mam nadzieję, że się nie dopatrzą :) Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Selenga napisał(a):ups, widzę, że robiłyśmy równolegle z Larą mam nadzieję, że się nie dopatrzą :) Ja też mam taką nadzieję ;) Quote
Negri_2008 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Ja też nie :evil_lol: Aukcja Lary potrwa już tylko chwilkę. To już trzecie pieski na tej samej aukcji, tak na podmiankę. Dziękuje Wam cioteczki :loveu: Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dwie sliczne psie dziewczynki czekaja na domki... Quote
Negri_2008 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 __Lara napisał(a):Były jakieś telefony? Tak :multi: W poniedziałek Emma pójdzie do domku, jak go sprawdzimy ;) Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Negri_2008 napisał(a):Tak :multi: W poniedziałek Emma pójdzie do domku, jak go sprawdzimy ;) Super! :loveu: to jeszcze Emily :loveu: Quote
rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Co u drugiej dziewczynki,jakis odzew na ogłoszenia ? Quote
Negri_2008 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Kurcze, nie jest dobrze. Emma jest w lecznicy, ponieważ ma parwo :placz: Ten domek, który chciał ją zabrać to fajny domek. Przez kilknaście lat Państwo mieli pieska, który odszedł na raka. Pani wczoraj pojechała do Klembowa i zabrała Emily, tę drugą sunię. Pani Celina ze schroniska zapewniła, że Emily jest zdrowa, co potwierdziły testy, ale ja i tak martwię się jak nie wiem co. :shake: Będę dzwonić do tego domku. Dziewczyny, serdecznie Wam dziękuję za allegro dla suniek. Wykorzystajcie je dla innych psiaków, których na pewno macie bez liku. I proszę, trzymajcie kciuki za te szczeniorki.:-( Quote
rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 O matko,trzymajcie sie psie dzieciaczki:-( Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :-( biedactwo... trzymaj się dzielnie! Quote
Negri_2008 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Obie żyją, są zdrowe i są w dobrych domkach. Emma, w lecznicy wyzdrowiała. Przedwczoraj pojechała do super domku w Warszawie. We wtorek byłam u nich na wizycie a we środę Państwo pojechali po Emmę do schronu. To młode małżeństwo, miłośnicy psów, wspomagający schroniska ze zdrowym podejściem do sterylizacji. Sunia od razu została pokazana wetowi i jest pod dobra opieką.:multi: Emmili - zdrowiutka jak rybka bryka w domku też W Warszawie. Martwiłam się o nią, bo nie mogłam się dodzwonić do Pańci, ale dziś wiem, że miała awarię telefonu. Mała bryka, rozrabia i leje równo gdzie popadnie :evil_lol: Uffffff, wykończy mnie ta robota. Dzięki dziewczyny jeszcze raz. :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts