Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Omnomnomnom, jakie ciastka :cool3: Powiedz mi, czy te tuńczykowe bardzo wydzielają zapaszek? Bo są mi takowe potrzebne i szperam w necie aby coś takowego znaleźć.

I my też z Fifką rozciąganie ćwiczymy, nawet żabka nam wychodzi :multi: A kiedyś o tym w ogóle nie było mowy.

Posted

[quote name='Molowe']http://img860.imageshack.us/img860/595/img7547ay.jpg języczek :D

dziwna twarz raczej :diabloti:

[quote name='Kashdog']Omnomnomnom, jakie ciastka :cool3: Powiedz mi, czy te tuńczykowe bardzo wydzielają zapaszek? Bo są mi takowe potrzebne i szperam w necie aby coś takowego znaleźć.

I my też z Fifką rozciąganie ćwiczymy, nawet żabka nam wychodzi :multi: A kiedyś o tym w ogóle nie było mowy.

No kurcze muszę wziąc się za to pieczenie, bo nie dośc że w zamrażalniku pustki powoli to ten blog też jakiś taki niemrawy :diabloti: a ostatnio ugotowałam serca a później wysuszyłam w piekarniku, Snoop kocha i poleca :)
Te tuńczykowe pachną ładnie, tuńczykiem, aczkolwiek najbardziej pachną pasztetowe :)

No rozciąganie jakieś się modne ostatnio zrobiło :) ale Snoop miał przez parę dni problem z łapką (chyba za bardzo go wymęczyłam na rowerze i albo sobie coś naciągnął, albo miał zakwasy) i musiałam wrócic do różnego rozciągania. To wciąga, szczególnie takie wymyślanie co tu zrobic żeby podziałac na jego różne mięśnie :) A co Snoop wymyśla to głowa boli...wolę mu nie pozwalac samemu kombinowac, bo jeszcze przekombinuje

[quote name='Silky123']Jaki jęzor. :loveu:
Nie przesadzaj. Chyba coś upieke w najbliższym czasie...:D

taaa aż trzy wpisy :evil_lol: ale serio będę się starac coś upiec i zamieścic tam :)

[quote name='madziulik_13']A żabka to nie jest to że tylne łapy na ziemi? :cool3:
Rozciąganie wciąga:D my już z 2 mies codziennie wałkujemy:)

Tak, dokładnie, a nie tak napisałam :hmmmm:
bo ja czasem nie mogę się wysłowic :) napisałam że robiliśmy żabę na poduszce w ramach nauki, teraz jest git normalnie :) a to zdjęcie to z normalnego rozciągania na dworze było
No Snoop już 1,5 roku temu przynajmniej rozciągał tylne nóżki, ale teraz powróciliśmy bo tak jak Kasi pisałam, miał problem z łapką jedną. Teraz jest ok, przed każdym treningiem, przed wyjściem z domu rozciągamy się na różne sposoby :)

Posted

Jak dobrze, że mój pies nie chodzi w obrożach :diabloti: Choć z drugiej strony jest też mnóstwo różnych szelek, unikam stron z nimi jak ognia, bo jeszcze coś mi się spodoba :diabloti:

Posted

[quote name='Kaja10014']Jak dobrze, że mój pies nie chodzi w obrożach :diabloti: Choć z drugiej strony jest też mnóstwo różnych szelek, unikam stron z nimi jak ognia, bo jeszcze coś mi się spodoba :diabloti:

haha, nie no na szelki chyba też da się zachorować :evil_lol: nie wiem czy na minus czy na plus jest w tej sytuacji ich droższa cena:diabloti:
ja zawsze też unikam ale te strony później wyskakują z fejsbuka, z bardzo niepozornych linków i innych takich :placz:

[quote name='sator_k_']Ja też kupiłam. Ale tanią i na aukcji charytatywnej to się nie liczy:evil_lol:

jaką? :cool3:
ech...ja nie mam szczęścia do aukcji a miałabym ładne usprawiedliwienie, bo że przecież charytatywna, na biedne pieski...:roll:

[quote name='Victoria']Jaką?? ;>
pochwal się, to może obie będziemy chorować xD

Obrożoholizm :hmmmm: , choroba cywilizacyjna w każdym razie :evil_lol:

Co sądzicie?

Posted

Więc upiekłam niedawno te otrębowe. Nie dość, że smakowały mojemu psu, że aż piszczał w kuchni i spać nie dawał(trzeba było je schować do szafy:diabloti:)to jeszcze zasmakowały mojej mamie i zrobiła sobie takie, ale bez sera. Wczoraj upiekłam jabłkowe bułeczki dla Codasowego. :)
A apropo obróż...ja w ciągu tego tyg. zamówiłam dwie. :diabloti:
Świetny ten banerek zrobiłaś. :loveu:
Skąd Wy bierzecie te textury? :loveu:

Posted

[quote name='westie_justa']Jeej Zuzia, ja kocham twoją grafikę :loveu:
a tło to robisz na podstawie textur :grins:?

:crazyeye: dziękuję, szok, ale bardzo mi miło
tak, czasem łącze kilka różnych

[quote name='Silky123']Więc upiekłam niedawno te otrębowe. Nie dość, że smakowały mojemu psu, że aż piszczał w kuchni i spać nie dawał(trzeba było je schować do szafy:diabloti:)to jeszcze zasmakowały mojej mamie i zrobiła sobie takie, ale bez sera. Wczoraj upiekłam jabłkowe bułeczki dla Codasowego. :)
A apropo obróż...ja w ciągu tego tyg. zamówiłam dwie. :diabloti:
Świetny ten banerek zrobiłaś. :loveu:
Skąd Wy bierzecie te textury? :loveu:

hahaha, padłam po tej historii! Cieszę się że smakowały!
Ooo a jakie to jabłkowe bułeczki?
Koszmar z tymi obrożami, w ogóle mój terapeuta zabronił mi używac tego słowa:evil_lol: moja sobie czeka na odprawę celną...:roll:
Dziękuję, tekstury biorę przeważnie z deviantart ale również wujek google czasem zapożyczy mi jakieś :)

[quote name='Demowata']Świetny jest ten bannerek. :)

Dziękuję! :)

Posted

O, to fajnie. Muszę sobie jakieś teksturki pościągać. ;)
A te ciastka naprawdę są dobre! Mi też z resztą smakowały.:diabloti:
A przepis na te jabłkowe bułeczki mogę Ci wysłać na PW jak chcesz?
Ale z tymi obrożami to chyba trzeba iść na jakiś odwyk na teren zamknięty?:diabloti:

Posted

westie_justa napisał(a):
ja glownie z google biore, z da jakos nie lubie;) ale nie ogarniam jescze dobrego poloczenia itd:P

na da trzeba się trochę naszukać i nie wszystkie rzeczy da się pobrac ale znajduję dużo tekstur w moim stylu :)

Molowe napisał(a):
super ten nowy banerek :D

dzięki :)

Silky123 napisał(a):
O, to fajnie. Muszę sobie jakieś teksturki pościągać. ;)
A te ciastka naprawdę są dobre! Mi też z resztą smakowały.:diabloti:
A przepis na te jabłkowe bułeczki mogę Ci wysłać na PW jak chcesz?
Ale z tymi obrożami to chyba trzeba iść na jakiś odwyk na teren zamknięty?:diabloti:

haha ja ich nie próbowałam, może następnym razem :diabloti:
o bardzo chętnie!
chyba tak ale po powrocie pewnie w ramach odstresowania, kupiłabym sobie 5 kolejnych :diabloti:

Posted

Demowata napisał(a):
z Da wszystko da się pobrać. Wystarczy kliknąć na obrazku prawym przyciskiem myszki i kliknąć na "zapisz jako..". :D

noo ale jesli chodzi o czcionki o już nie ;) albo pędzle, chociaz masa czcionek jest na dafoncie :)

Posted

westie_justa napisał(a):
noo ale jesli chodzi o czcionki o już nie ;) albo pędzle, chociaz masa czcionek jest na dafoncie :)

Czcionki i pedzle tez sie z DA da ściągnąć....