Absolultely Spotless Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Co tam słychać ? Wpadnijcie do naszej galerii , nowe fotki są . :razz: Quote
Absolultely Spotless Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ej , co tu już nikt nie zagląda ? :placz: Jak tak , to zabije :mad:(:eviltong:) Zaglądnijcie do nas !!! Pozdrawiamy :) Quote
Izabela124. Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 http://img687.imageshack.us/img687/8884/p1012903.jpg jeju jaki słodziak :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Przepraszam ze dawno nie pisałam ale jakoś mam mało czasu na dogomanię... :oops: W ramach przeprosin mam filmik sztuczkowy z łaciatym :) http://www.youtube.com/watch?v=wP1-sMtzLrc&feature=recentlik Quote
Ewa&Duffel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Haha, 'zrób minkę' i 'przytul' najlepsze :D :lol: Obraz także piękny ! :cool3: A jak tam Ci idzie studiowanie ? ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Haha, 'zrób minkę' i 'przytul' najlepsze :D :lol: Obraz także piękny ! :cool3: A jak tam Ci idzie studiowanie ? ;) Hehe dzięki :) Właśnie minka się wszystkim najbardziej podoba a jest bardzo prosta do nauczenia :) Jeśli chodzi o studiowanie, to mam strasznie dużo pracy (więcej niż w klasie maturalnej:crazyeye:) i mało czasu na różne psie rzeczy:shake: No ale mam nadzieję że drugi rok będzie trochę lepszy (oczywiście jak mi się uda zdac wszystkie egzaminy, zaliczyc przedmioty itp.:diabloti:) A jak tam u Ciebie z maturą? Pisaliście jakieś próbne egzaminy? :) Quote
kajkoowa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jesteście zaczepiści! Wszystkie sztuczki świetne, ale najbardziej podoba mi się minka - czegoś takiego jeszcze nie widziałam :) Quote
Ewa&Duffel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Hehe dzięki :) Właśnie minka się wszystkim najbardziej podoba a jest bardzo prosta do nauczenia :) Jeśli chodzi o studiowanie, to mam strasznie dużo pracy (więcej niż w klasie maturalnej:crazyeye:) i mało czasu na różne psie rzeczy:shake: No ale mam nadzieję że drugi rok będzie trochę lepszy (oczywiście jak mi się uda zdac wszystkie egzaminy, zaliczyc przedmioty itp.:diabloti:) A jak tam u Ciebie z maturą? Pisaliście jakieś próbne egzaminy? :) Tylko szyba na tym trochę cierpi :evil_lol: Na razie miałam próbną matmę (3 listopada), w sumie poszła mi całkiem nieźle. W przyszłym tygodniu zaś szykują mi się aż 4 próbne matury, z Operonu. W sumie aż tak się już tą maturą nie stresuję, jedyne, co spędza mi sen z powiek to prezentacja z polskiego, której jeszcze w ogóle nie zaczęłam...:roll: Quote
Daga&Maks Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 filmik jak zawsze super :) skąd wy bierzecie te pomysły na tyle fajnych sztuczek :D Quote
YxNinaxY Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Świetny psiak! Nie dość, że piękny to jeszcze baardzo inteligentny i chętnie się uczy. No ideał :lol: Zakochałam się w nim:loveu: Quote
taxelina Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 jest tu jeszcze ktos? :razz: na dogo jestes ale tu pustki od dawna.. Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='deer_1987']jest tu jeszcze ktos? :razz: na dogo jestes ale tu pustki od dawna.. Podniosłaś naszą galerię, więc sobie o niej przypomniałam :evil_lol: Na dogo to chyba jest mój duch :diabloti: Prawda, wpadam raz na parę dni ale pisuję głównie w temacie obróżkowym:evil_lol: Gdzie pisuję i tak bardzo rzadko [quote name='wiki4']Zrób minkę wymiata :lol::lol: [quote name='Kaja10014']Jesteście zaczepiści! Wszystkie sztuczki świetne, ale najbardziej podoba mi się minka - czegoś takiego jeszcze nie widziałam :) [quote name='Absolultely Spotless']Minka rządzi ^^ Dzięki :oops: Cieszę się ze minka się podoba :D [quote name='Ewa&Duffel']Tylko szyba na tym trochę cierpi :evil_lol: Na razie miałam próbną matmę (3 listopada), w sumie poszła mi całkiem nieźle. W przyszłym tygodniu zaś szykują mi się aż 4 próbne matury, z Operonu. W sumie aż tak się już tą maturą nie stresuję, jedyne, co spędza mi sen z powiek to prezentacja z polskiego, której jeszcze w ogóle nie zaczęłam...:roll: Racja, szyba cierpi najbardziej :evil_lol: ojojoj 3 listopada, kiedy to było :hmmmm: :evil_lol: No to super, pisz koniecznie jak Ci poszła operonowska ;) Ja też tak miałam, a prezentacją nie ma się co przejmowac! Ja zaczęłam swoją niby w ferie zimowe ale tak na prawdę zaczęłąm się za nią ostro brac jakoś miesiąc przed maturą ;) [quote name='dagaa111']filmik jak zawsze super :) skąd wy bierzecie te pomysły na tyle fajnych sztuczek :D Dzięki :) Czasem wymyślam sama, czasem podkradnę coś z youtube'a ;) [quote name='YxNinaxY']Świetny psiak! Nie dość, że piękny to jeszcze baardzo inteligentny i chętnie się uczy. No ideał :lol: Zakochałam się w nim:loveu: Dzięki:oops: Ale nie wierz filmikom, to tylko pozory! W rzeczywistości to diabeł wcielony:diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Zapraszamy na bloga ;) Jest nowy wygląd i wpis :D Ostatnio nawet na bloga nie mam czasu...studia to samo zuo! www.laciatysnoopy.blogspot.com Quote
Feigned Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 mam chyba ze dwa jakieś zdj. Snoopciaka z dzisiaj :razz: widziałam go na MP Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Feigned napisał(a):mam chyba ze dwa jakieś zdj. Snoopciaka z dzisiaj :razz: widziałam go na MP Ooo superowo! dawaj tą porażkę :D Może ładnie wyszedł chociaż :evil_lol: Quote
Feigned Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 niestety, tak średnio miałam go na widoku :evil_lol: puchary mi go zasłaniały :diabloti: ale wrzucę czemu porażkę, źle było? :cool3: z tego co widziałam to nieźle sobie radzili :) Quote
Aga&Ganja Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witam ;) Świetny filmik. Przy przytulaniu trochę podgryza... Świetnie to wygląda! :cool3: Pozdrowionka. Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Feigned napisał(a):niestety, tak średnio miałam go na widoku :evil_lol: puchary mi go zasłaniały :diabloti: ale wrzucę czemu porażkę, źle było? :cool3: z tego co widziałam to nieźle sobie radzili :) Dzięki, dzięki, dzięki!:multi: Za grubasa :diabloti: Ogólnie było spoko, tylko moja siostra jak zwykle zestresowana, więc go trochę źle ustawiała i za wolno biegła, bo wiadomo że beagle najładniej prezentują się w ruchu :) Aga&Ganja napisał(a):Witam ;) Świetny filmik. Przy przytulaniu trochę podgryza... Świetnie to wygląda! :cool3: Pozdrowionka. Hej! Dzięki :) Coś Ty, on nie obgryza. On całuje:evil_lol: Quote
KT Arts Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Przepraszam ze dawno nie pisałam ale jakoś mam mało czasu na dogomanię... :oops: W ramach przeprosin mam filmik sztuczkowy z łaciatym :) http://www.youtube.com/watch?v=wP1-sMtzLrc&feature=recentlik Naoglądałam sie wszystkich waszych filmików na youtube i jestem pełna podziwu:loveu: Najbardziej ciekawi mnie w jaki sposób nauczyłaś Snoopiego bąbelków??:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='Niufciak']Naoglądałam sie wszystkich waszych filmików na youtube i jestem pełna podziwu:loveu: Najbardziej ciekawi mnie w jaki sposób nauczyłaś Snoopiego bąbelków??:) Dzięki:oops::oops::oops: A w taki: http://www.youtube.com/watch?v=7oydGyqTYhw ;) Tylko ja na samym początku wrzucałam smakołyki do miski i kiedy Snoopy zjadał smakołyk dotykając nosem dna klikałam i dawałam drugi smakołyk ;) Dawno zdjęc nie było :siara: Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Shel napisał(a):To szalik? Super wygląda :) Tak to szalik :evil_lol: Dzięki :) Quote
Recommended Posts