Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Haha, 'zrób minkę' i 'przytul' najlepsze :D :lol: Obraz także piękny ! :cool3:

A jak tam Ci idzie studiowanie ? ;)

Hehe dzięki :) Właśnie minka się wszystkim najbardziej podoba a jest bardzo prosta do nauczenia :)

Jeśli chodzi o studiowanie, to mam strasznie dużo pracy (więcej niż w klasie maturalnej:crazyeye:) i mało czasu na różne psie rzeczy:shake: No ale mam nadzieję że drugi rok będzie trochę lepszy (oczywiście jak mi się uda zdac wszystkie egzaminy, zaliczyc przedmioty itp.:diabloti:)

A jak tam u Ciebie z maturą? Pisaliście jakieś próbne egzaminy? :)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Hehe dzięki :) Właśnie minka się wszystkim najbardziej podoba a jest bardzo prosta do nauczenia :)

Jeśli chodzi o studiowanie, to mam strasznie dużo pracy (więcej niż w klasie maturalnej:crazyeye:) i mało czasu na różne psie rzeczy:shake: No ale mam nadzieję że drugi rok będzie trochę lepszy (oczywiście jak mi się uda zdac wszystkie egzaminy, zaliczyc przedmioty itp.:diabloti:)

A jak tam u Ciebie z maturą? Pisaliście jakieś próbne egzaminy? :)

Tylko szyba na tym trochę cierpi :evil_lol:
Na razie miałam próbną matmę (3 listopada), w sumie poszła mi całkiem nieźle.
W przyszłym tygodniu zaś szykują mi się aż 4 próbne matury, z Operonu.
W sumie aż tak się już tą maturą nie stresuję, jedyne, co spędza mi sen z powiek to prezentacja z polskiego, której jeszcze w ogóle nie zaczęłam...:roll:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='deer_1987']jest tu jeszcze ktos? :razz:

na dogo jestes ale tu pustki od dawna..

Podniosłaś naszą galerię, więc sobie o niej przypomniałam :evil_lol:
Na dogo to chyba jest mój duch :diabloti: Prawda, wpadam raz na parę dni ale pisuję głównie w temacie obróżkowym:evil_lol: Gdzie pisuję i tak bardzo rzadko

[quote name='wiki4']Zrób minkę wymiata :lol::lol:

[quote name='Kaja10014']Jesteście zaczepiści! Wszystkie sztuczki świetne, ale najbardziej podoba mi się minka - czegoś takiego jeszcze nie widziałam :)

[quote name='Absolultely Spotless']Minka rządzi ^^

Dzięki :oops: Cieszę się ze minka się podoba :D

[quote name='Ewa&Duffel']Tylko szyba na tym trochę cierpi :evil_lol:
Na razie miałam próbną matmę (3 listopada), w sumie poszła mi całkiem nieźle.
W przyszłym tygodniu zaś szykują mi się aż 4 próbne matury, z Operonu.
W sumie aż tak się już tą maturą nie stresuję, jedyne, co spędza mi sen z powiek to prezentacja z polskiego, której jeszcze w ogóle nie zaczęłam...:roll:

Racja, szyba cierpi najbardziej :evil_lol:
ojojoj 3 listopada, kiedy to było :hmmmm: :evil_lol: No to super, pisz koniecznie jak Ci poszła operonowska ;)
Ja też tak miałam, a prezentacją nie ma się co przejmowac! Ja zaczęłam swoją niby w ferie zimowe ale tak na prawdę zaczęłąm się za nią ostro brac jakoś miesiąc przed maturą ;)

[quote name='dagaa111']filmik jak zawsze super :)
skąd wy bierzecie te pomysły na tyle fajnych sztuczek :D

Dzięki :) Czasem wymyślam sama, czasem podkradnę coś z youtube'a ;)

[quote name='YxNinaxY']Świetny psiak! Nie dość, że piękny to jeszcze baardzo inteligentny i chętnie się uczy. No ideał :lol: Zakochałam się w nim:loveu:

Dzięki:oops:
Ale nie wierz filmikom, to tylko pozory! W rzeczywistości to diabeł wcielony:diabloti:

Posted

niestety, tak średnio miałam go na widoku :evil_lol: puchary mi go zasłaniały :diabloti:
ale wrzucę

czemu porażkę, źle było? :cool3: z tego co widziałam to nieźle sobie radzili :)

Posted

Feigned napisał(a):
niestety, tak średnio miałam go na widoku :evil_lol: puchary mi go zasłaniały :diabloti:
ale wrzucę
czemu porażkę, źle było? :cool3: z tego co widziałam to nieźle sobie radzili :)

Dzięki, dzięki, dzięki!:multi: Za grubasa :diabloti:
Ogólnie było spoko, tylko moja siostra jak zwykle zestresowana, więc go trochę źle ustawiała i za wolno biegła, bo wiadomo że beagle najładniej prezentują się w ruchu :)

Aga&Ganja napisał(a):
Witam ;)

Świetny filmik. Przy przytulaniu trochę podgryza... Świetnie to wygląda! :cool3:

Pozdrowionka.

Hej!
Dzięki :) Coś Ty, on nie obgryza. On całuje:evil_lol:

Posted

[quote name='Niufciak']Naoglądałam sie wszystkich waszych filmików na youtube i jestem pełna podziwu:loveu:
Najbardziej ciekawi mnie w jaki sposób nauczyłaś Snoopiego bąbelków??:)

Dzięki:oops::oops::oops:
A w taki: http://www.youtube.com/watch?v=7oydGyqTYhw ;) Tylko ja na samym początku wrzucałam smakołyki do miski i kiedy Snoopy zjadał smakołyk dotykając nosem dna klikałam i dawałam drugi smakołyk ;)

Dawno zdjęc nie było :siara: