Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basiunia jest w schronisku od lipca tego roku. Wyrzucona z auta biegała na ruchliwej ulicy między samochodami rozpaczliwie poszukując tego, który ją tam zostawił. Biegała w dól i góre ulicy, aż zwróciła na siebie uwagę, zadzwoniono do schroniska i tym sposobem suńka jest teraz u nas.

Basieńka to starsza sunieczka. Miała guza na podbrzuszu. Guz został usunięty. Basia jest b. żywotna i energiczna jak na swój wiek.

Sunieczka jest urocza i kochana. Czy musi na starość błąkać się i siedzieć w schronisku:( Czy może znajdzie się ktoś, kto podaruje starszemu pieskowi spokój i ciepły kąt na stare lata?

Tel: (0) 785 132 983

Posted

Basiunia to cudna sunia. Jest mądrutka i kochaniutka:)

Ostatnio poszłam z nią na spacer i zdarzyło mi się ( nie zdarza mi się to nigdy:cool3::evil_lol:) podyskutować z kimś na terenie schroniska. Starałam się zachować spokój i myślę, że udało mi się, ale Baśka jak to pies wyczuła prawdziwe emocje. I kiedy ja zakończyłam dyskusję, Baśka przejęła pałeczkę:evil_lol::loveu:. Trzeba było widzieć jakie kazanie wygłosiła hahahahahah:evil_lol:

Pociągnęłam smycz i odeszłam, a ona odwracając się co kilka kroków kontynuowała dyskusję. Otwarcie stanęła po mojej stronie, za co ją jeszcze bardziej pokochałam:loveu::lol:

Posted

dokładnie tak:) To nie jest taka biedna nieszczęśliwa psinka na jaką być może wygląda i jaką z racji marnych szans na adopcję powinna może być:roll:
Baśka wie kim jest, wie czego chce i potrafi się odnaleść w każdej sytuacji. Taka koleżanka na dobre i na złe. Jednak nie jest już najmłodsza i dlatego pilnie szuka domku, gdzie w ciepełku spędzi jesień swojego życia.

Posted

Basia awansowala na psa biurowego, co oznacza, że łazi za nami krok w krok, czuje się coraz pewniej i marudzi, jeśli nie może wejść za nami do toalety:lol:

Może teraz ktoś szybciej ją zobaczy. Tak jak Przecinka czy maleńką Aleksię:)

Posted

biedny zmęczony piesek biurowy. Łazi krok w krok za czlowiekiem, nie spocznie na swoim poslanku, nie chce sama w biurze siedziec..Zmęczona oczki zamyka, chodzi wolniutko ale chodzi. Tak mi jej żal. pOwinna leżeć na swoim posłanku w ciepełku, a nie ze strachu przed samotnością cały czas być w ruchu.

Basia jest cudowna. Gdyby ktos spokojny i starszy ją zechciał bylby duet wyśmienity. Baśka jest mądra, odważna, lojalna.

zrobię jej jutro allegro.

Posted

A nie macie kacika dla tej ślicznej znjadki? W końcu trafi na łańcuch :shake:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zobaczcie-co-znalazlam-4-mies-czarna-aksa-mitka-147313/#post13029651[/URL]

Posted

Jutro więcej napiszę. dzis nawet nie wiem co. nie bylam w schronisku. Tylko telefonicznie dowiedzialam się, że mała wymiotuje, nie je. Weterynarz był u niej. jutro znowu. Nie wiem co z nią, ale ona jak pisałam jest po operacji guza.....Prawda jest taka, że pewnie szukamy domku na ostatni już czas. Oby się znalazł.

Nie zrobilam allegro, bo nie wiem jaka jest jej sytuacja dziś....i jak to się rozwinie.