supergoga Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Plutek w ostatnim okresie siedział chyba większość dnia sam w domu. Ale juz szukam numeru tel do jego Pani, która się z nami kontaktowała. Napisze na PM - może najlepiej żeby Jola sama się wywiedziała. Quote
PaulinaT Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ja rozmawiałam przy okazji robienia zdjęć - nic nie było mowy o szczekaniu... mnie chwilke obszczekał jak przyszłam a potem był już spokój... Jeśli to szczekanie takie uporczywe może warto przemyśleć obrożę antyszczekową??? Bo jeśli to szczekanie miałoby być jakąś przeszkodą... tfutfu! Quote
mamanabank Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 może on tak reaguje na nadmiar wrażeń...? Quote
GeBa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Poczekajmy chlopaki ponoc dzis grzeczne wiec niech z kazdym dniem bedzie tylko lepiej Obiecalam foty link juz byl do albumu na forum ale wiem ze nie wszyscy otwieraja z linka Roman kołami do góry lodzik to jest to co wielokropki lubią najbardziej zawoja mnie zawolaj - te miny mnie zawsze rozczulaja Romana wzrok mowi wszystko czemu to rude sie ciagle pruje?? mysli ze ja gluchy jestem niech ten nowy nie mysli ze dam mu ten skarb on jest MÓJ no moze mi nie da skarbu ale jak co i tak bedzie zabawa julek wpatrzony w Romusia stojka karmienie synchroniczne no i po takim dniu zasypiam Romuś tez juz spi A tak wygladamy razem Quote
supergoga Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Ale pieknie wyglądają. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Julek (stale mi ten Pluto w głowie) musi mieć czas. Quote
Lilmo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Zdjęcia są wspaniałe :loveu: A jak tam zachowanie Pluta-Julka? Nadal tawy "szczekacz"? Quote
GeBa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Relacje chlopakow coraz bardziej poprawne. Julek i Romek usypiaja przytuleni do siebie czasem jeszcze Julek jeszcze z jakas taka drobna zloscia drze pyszczydlo na Romana ale ten go totalnie zlewa i maly za chwile odpuszcza. Jego wlascicielka Jola smiala sie ze po raz pierwszy widziala jak psiak z pasja oddaje sie tropieniu. Aha jedyne nad czym obecnie pracuja to to ze Julus jak wychodzi z domu to obszczkuje wszystko w zasadzie nei wiadomo co on obszczekuje moze to jego taki urok ale mam nadzieje ze uda sie to opanowac Quote
GeBa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Trochę statycznie bo w domu ale tak chłopaki polegują po dwóch tygodniach pobytu Julka w naszym domu. To na kocu to kawałek Romka a pod kocem - wiadomo już kto... Dobrze,że mam dwa fotele w domu ale TYLKO dwa. Pod taki fotel czasami chowa się Julek przed Romkiem bo duży nie lubi się tam wciskać a mały wlezie wszędzie. To dzisiejsze zdjęcia w trakcie sobotniego sprzątania.Chłopaki jednakowo kochają słońce i korzystają z jesiennego ciepełka. Tu bardzo nostalgiczny Roman. Zadowolony i lekko śpiący Julek. Quote
PaulinaT Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja nie mogę jakie kanapowce podkołderniki :lol: :lol: :lol: Super! Quote
Lilmo Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zdjęcia fotelowe mnie rozbroiły! :lol: Bardzo się cieszę, że wzajemne kontakty między chłopakami już lepsze. Pozdrawiam Julka i Romka oraz ich rodzinę! :) Quote
GeBa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mineły 2 miechy od adopcji Julka vel pluta chlopaki juz super sie dogaduja ostatnio julek napedzil Joli stracha bo zjadl piasek pozniej byly pawiki i jakis luzny zrzucik ale wszystko sie unormowalo i obecnie jest oki. Jola zmarzluchowi zakupila fajne ubranko i jak co chlopaczki oba chodza w ciuszkach jak tylko beda zdjecia to sie nimi podziele Quote
Lilmo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 To już 2 miesiące? :o Ale ten czas ucieka! Bardzo się cieszę, że chłopaki dobrze się dogadują :) Czekam na zdjęcia, bo chętnie zobaczyłabym tych facecików w swoich ubrankach :) Pozdrowienia dla Plucia-Julka i jego rodziny! Quote
Recommended Posts