supergoga Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Dzięki wielkie. Ja oczami wyobraźni widzę go w schroniskowej klatce i martwieję. Quote
Cudak Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Może jakiś hotelik? DT ciężko znaleźć.. Quote
supergoga Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Niestety na hotelik juz brak kasy. Mam jednak nadzieję, że uda się coś znaleźć. Jutro zadzwonię i dopytam jeszcze. Quote
mamanabank Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A ja się upieram, że taki jamniorek długo nie będzie czekał, przynajmniej DT się znajdzie szybko, musi się znaleźć Quote
Lilmo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Supergoga czy mam się zabrać za ogłoszenia na stronach, na których zawsze robię? Pytam, bo wiem, że w pierwszym poście była mowa o obawach co do tego. Jeżeli tak, to co robimy z tą kastracją? Napisać, że jest warunkiem adopcji czy blefujemy, że już kastrowany? Quote
supergoga Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Jeśli możesz, to upieraj się mocno, może się spełni. Oby. Quote
supergoga Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Lilmo napisał(a):Supergoga czy mam się zabrać za ogłoszenia na stronach, na których zawsze robię? Pytam, bo wiem, że w pierwszym poście była mowa o obawach co do tego. Jeżeli tak, to co robimy z tą kastracją? Napisać, że jest warunkiem adopcji czy blefujemy, że już kastrowany? Ogłoszenia robić trzeba. Wezme się jutro, jak wrócę ze szpitala. Obejrzyj zgjęcia, bo ja już po prostu padam całkiem - czy widać jajeczka. Jeśli nie można pisać, że kastrowany. Jeśli widać - napiszmy, że przed adopcją zostanie wykastrowany. Quote
Lilmo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 O matko, ja na jajeczkach to się zupełnie nie znam :oops: Już kiedyś u Pirata pisałam, że w męskich tematach jestem kiepska :oops: :evil_lol: Ciotki pomóżcie... To ja zabieram się za ogłoszenia, póki co napiszę dużymi literami, że jest warunkiem adopcji. Wykorzystam tekst z pierwszej strony, a gdy pojawi się jakiś ładniejszy to zmodyfikuję. Wybaczcie, ale do pisania tekstów to ja nie mam talentu. Quote
taxelina Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 wrzuce jutro na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
Lilmo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pluto ma ode mnie ogłoszenia na: poznan.gumtree.pl hodowcy.com.pl kokosy.pl adopcjepsow.org kupiepsa.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl poznan.oxl.pl oglosze.pl aukcjezwierzat.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Trzymamy! Isadora, a może uchylisz rąbka tajemnicy? Quote
Isadora7 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Lilmo napisał(a):Trzymamy! Isadora, a może uchylisz rąbka tajemnicy? Sprawa jest w trakcie, jak będa konkrety to na tychmiast sie dowiecie i chyba zostawiam to supergodze :) to jej watek Quote
supergoga Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Jestem na moment, między pracą a szpitalem. Zaraz znikam. Dzięki Isadora. Jeśli wszystko dobrze pójdzie Pluciak jutro pojedzie do nowego domu. Będzie psiakiem towarzyszem dla głuchego dalmata. A że głosno jamnik czasem potrafi zaszczekać to może sie porozumieją. Mam tylko jeden problem. Domek jest ok. 50 km od Pabianic. Jutro ok. 16.00 mój TZ jedzie do Pabianic. Niestety Pani Jola, która chce dac dom Pluciowi - nie może jutro akurat po niego jechać, bo mąż w pracy i autka niet. A wiem czy mój Darek da radę jeszcze jechac dalej z psem i wracać - jego rodzice nie są w formie, wcześnie się kłąda - w musi jeszcze uzgodnić sporo spraw i nie wiem - obawiam się że może być problem czasowy. Z kolei nie chcemy przekazywać Plutka w kolejne ręce do soboty, żeby nie zwariował. Czy znalazłby się ktos, kto mógłby wieczorem jutro podwieźć Pluta z Pabianic do Miejscowości Rusiec. To dla niego wielka okazja - już taka duża część drogi zrobiona. Proszę!!! Quote
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 W takim razie nie przestaję trzymać kciuków i (nie)cierpliwie czekam na szczegóły! edycja-> widzę, że długo czekać nie musiałam ;) Zaraz postaram się poszukać użytkowników z Pabianic na dogo i zaproszę na wątek. edycja2-> Nie działa mi wyszukiwarka użytkowników. Czy tylko ja mam ten problem? Quote
Isadora7 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Trzeba sie wpisać na pabianickim wątku. tutaj z mapy dogo W. lodzkie - auto [Pabianice] modliszka84 [Łódź] Moriaaa [Łódź] nata od jadzi (woj. łódzkie) [Łódź] Reno2001 [Kutno] Alik1977 [Pabianice] piechcia15 (niestety brak auta :() [Zgierz] kari [Łódź] nika28 (Po terenie Łodzi) [Łódź] Niewiasta_21 (Narazie po woj. łódzkim) Quote
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Porozsyłałam kilka PW i pospamowałam(:oops:) na wątkach pabianickich. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie pomóc w transporcie. To wielka szansa dla Plucia. Quote
supergoga Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Dzięki, bo mnie nie było jakiś czas. Nie zdążyłam. teraz znów na moment i juz za chwile jade do kliniki po maleńką koteczkę Rysię, która od 2 dni jest pod naszą opieką (takie 15 cm chucherko) i musze ją odstawic do DT. Wieczorem szpital i jeszcze do księgowego dokumenty Funfacyjne zawieźć, bo już krzyczy. Kiedy ja usiądę spokojnie... A telefony w sprawie Pluta właśnie się rozdzwoniły. Możemy myślę powoli zdejmować z ogłoszeń. Quote
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ok, to ja zaczynam zdejmować. Supergoga, gdyby jednak, któryś z telefonów był bardzo sensowny, to proszę zachowaj namiary. Jamników w potrzebie jest mnóstwo, a dobrych domów zawsze za mało. Quote
supergoga Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Niestety na teraz nie brzmiały zbyt zachęcająco, ale zobaczymy. Oczywiście pamiętam o parówach. Quote
Isadora7 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Lilmo napisał(a):Ok, to ja zaczynam zdejmować. Supergoga, gdyby jednak, któryś z telefonów był bardzo sensowny, to proszę zachowaj namiary. Jamników w potrzebie jest mnóstwo, a dobrych domów zawsze za mało. Dokłądnie właśnie mam zgłoszenie o błąkającym się jamniku w Wawrze (W-wa) w typie Pluto nawet. Quote
supergoga Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Jesli ktoś przejdzie sito nasze - skontaktuje z Wami. Ponieważ musiałam już cos zaplanować - właśnie wróciłam ze szpitala i z odstawienia kici Rysi na tymczas - a nic nie znalazłam - mój TZ postanowił odwieźć jutro Pluta na samo miejsce do Ruśca. Stwierdził, że weźmie 4 godz. urlopu, wyjedzie wcześniej i pojedzie po Pluciastego i do nowego domku. Kochany z Niego stworek jest. Quote
Isadora7 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 supergoga napisał(a):Jesli ktoś przejdzie sito nasze - skontaktuje z Wami. Ponieważ musiałam już cos zaplanować - właśnie wróciłam ze szpitala i z odstawienia kici Rysi na tymczas - a nic nie znalazłam - mój TZ postanowił odwieźć jutro Pluta na samo miejsce do Ruśca. Stwierdził, że weźmie 4 godz. urlopu, wyjedzie wcześniej i pojedzie po Pluciastego i do nowego domku. Kochany z Niego stworek jest. O mateńko aż mi łezka w oku się zakręciła Quote
GeBa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Supergoga - wielkie dzieki to tylko dzieki Tobie i Twojemu męzowi Pluto jutro pozna swoj nowy dom i nowego kumpla -Głuchego Romana Quote
supergoga Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 :shake: To Wy poszukałyście domek dla parówki. A TZ-cik kochany nie mógł znieść moich łez bezradności - ja przez ten szpital i przez wszystko co mi się wali - nie wytrzymałam dzisiaj. I kochany chłopak po prostu chciał mnie odciążyć i uspokoic, że Plutek zajedzie do domku. Dzięki dziewczyny! Quote
Recommended Posts