Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

robert zapomniał zaszepić Biszkopcika
może mały miał trochę szczęścia...on jako jeden z nielicznych psów pozostały na kwarantannie

w boksie małych psów są akurat zupelnie nieagresywne psy, ale dziadek jest zbyt delikatny żeby trafić na boksy ogólne
dopóki mamy miejsce na kwarantannie będziemy go trzymać tam

powinien szybko trafić do domku

Posted

mam niestety złe wieści, dziś zawiozłam Ząbka i zaraz musiałam go zabrać z powrotem :( sunia która tam mieszka strasznie go atakowała i w końcu mało nie doszło do tragedii. tak mi przykro :( ząbek wrócił do mnie i teraz musze szukać mu domku a oprócze tego stracił na tym beżowy. nie wiem co mam powiedzieć głupio mi że narobiłam nadzieji :( jeżeli znajdziecie mu hotelik cokolwiek pomogę finansowo. strasznie mi przykro - dam ze swojej strony ogłoszenia o Beżku na gumtree, mogę zrobić allegro - zaraz poczytam co się wydarzyło bo nie było mnie tu sto lat. kurde jestem wściekła że nie mogę pomóc im obu

Posted

A&S napisał(a):
justyna niestety nie wiem o której... ja mam do 17 juz dzien zaplanawoany i nie wyrwe sie niestety ;)

Aduś nic nie szkodzi , przy okazji jak zobaczysz daj znac :)
trudno żebyś cały dzień przed TV spędziłą , to neizdrowe ;):evil_lol:

Posted

Dziewczyny Kochane - ogloszenie Biszkopcika rusza od jutra. Dzisiaj rano zawiozlam pieniadze a popoludniu przeslalam zdjecia i krotki opis. Wpierw musza obrobic pieknie graficy telewizyjni, zeby nie bylo lipy ;)

Ogloszenie ukaze sie dzieki wielkiemu serduchowi Justynyvege :loveu:

Ogloszenie bedzie sie ukazywac codziennie przez miesiac!

Posted

sprostowanko

ogłoszenie ukaże sie dzięki Giselce która mi o tym wspomniała i fiorsteinbock która wprowadziła je w życie
jeszcze raz serdecznie dziękuję

fiorsteinbock czy mogę sie jeszcze uśmiechnąć do Ciebie o ogłoszenie dla Granda? ( kiepsko z nim cos , zajrzyj jak mozesz na wątek)
pieniążki bym przekazała Grazi ( hehe ona jeszcze o tym nie wie ale mam fajne wypasione kozaki od mojej siostry - nówki na bazarek i parę innych takich tam i zamierzam zwabić do siebie Grazię ; moze razem wpadniecie ?

Posted

Justynko, zaden problem - dla Grandzia moge dopiero w srode zalatwiac, bom jutro pedze na caaaly dzien do pracy :diabloti:
I chetnie spotkam sie z Toba przy okazji zwabienia Grazki! ucieszy sie jak sie dowie o fancikach :multi:

W takim razie do zobaczenia, dogadamy sie - moze sroda wstepnie?

Posted

[quote name='justynavege']środa mi pasuje jak ulał :evil_lol:

czekam na Was :loveu:

Justynko, przekaze Grazce info ;)
Mam prosbe, Ty z DDZ - znasz kociarzy? Szukam domku dla wspanialego, wykastrowanego kota:

http://www.dogomania.pl/forum/f1206/porzucony-badz-zagubiony-4-letni-kastrat-szukamy-domu-dla-amosa-dzierzoniow-147019/

Przepraszam Biszkopciku, juz nie bede wrzucac kociakow - Ty jestes najwazniejszy :loveu: