jotpeg Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 tutaj clo szuka: http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwane-2-psiaki-do-mieszkania-w-duzym-ogrodzie-147145/ wklejcie go, ja pisze chylkiem z pracy :shake: Quote
clo Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 juz wyslalam czarnego panstwu sluchajcie mysle,ze nie ma co sie ludzic niestety ,ze znajdzie sie dt bezplatny dla czarnego..trzeba pisac do astaroth..czy by go nei przygarnela..ona prowadzi hotelik..moze zgodzi sie za mniejsza cene go wziac jak on taki malutki..a sie kase na niego uzbiera..tylko trzeba jej zaznaczyc ze kase sie dozbiera..a maluch musi znalezc schronienie...wiec prosze napiszcie do niej pw i ktos pewnie bedzie musial go zawiezc do niej ale hotelik przynajmniej tez ma w okolicach warszawy Quote
obraczus87 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witam Czarnuszku :loveu: Clo dziękuję, już napisałam do Ataroth... ale tydzień temu jak z Nia pisałam to nie było miejsca... a ja jestem na dogo bardzo krótko, żeby miec jakieś inne kontakty, któe np pozwolła zarezerwować miejsce w hoteliku :shake: Quote
mtf zalesie Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 szkoda ze szukacie domu w ostatniej chwili-normalnie trzeba nieraz czekac miesiacami Quote
obraczus87 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Na wątek zapisałam się wczoraj..a ogłoszenie było z początku września.. szkoda, że o Czarnym nikt nie napisał na wiosne...wtedy byłyby wieksze szanse na domek.. :shake: ale.. nie ma co marudzic, trzeba zacząc działać! w związku z tym bardzo proszę o pomoc wszystkich! Quote
karolina_g_k Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ja moge spytac tylko o kojec zewnetrzny w hoteliku pod Warszawa, ale poki co nie moge sie dodzwonic. Lepsze to niz ulica albo schron :roll: Quote
obraczus87 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Karolina bardzo proszę. Z tego co rozmawiałam z Pania, to Czarny najlepiej by sie czuł dworze własnie :lol: Quote
karolina_g_k Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Tak... Tylko, ze to taki hmm hotelik gdzie nie ma osoby socjalizujacej psiaki. Hotelik prowadzi starsze malzenstwo. Bardzo sie staraja ale nie maja za duzego doswiadczenia. I boje sie ze pieska bedzie pozniej ciezko wyadoptowac jesli taki troche z niego dzikusek. No ale o tym będziemy mysleć jesli uda sie zalatwic malemu tam miejsce. Quote
jotpeg Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 zawsze to lepsze niz nic. w miedzyczasie intensywnie szukac domu, wzglednie DT. Quote
obraczus87 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wszędzie brak miejsc .... :shake: Tej zimy Czarny nie przeżyje...podczas poprzedniej działkowicz udostępnił mu jakies pomiesczenie...ale teraz nie da rady... Quote
clo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 obraczus a u astaroth?spytaj jeszcze u morii ona jest z elblaga ale transport sie najwyzej zalatwi moria mysle,ze go przyjmie bo on malutki.hotelikow jest duzo nie mozna sie poddac i u wiosny mozna spytac Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='clo']obraczus a u astaroth?spytaj jeszcze u morii ona jest z elblaga ale transport sie najwyzej zalatwi moria mysle,ze go przyjmie bo on malutki.hotelikow jest duzo nie mozna sie poddac i u wiosny mozna spytac[/quote] Clo napisałam do Wiosny...ale nie mogę nigdzioe znaleźc hoteliku u Morii..prosze podaj mi namiary.. Quote
karolina_g_k Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jest dla malego miejsce w hotelu. Doba 10zl. Hotelik pod Warszawa, miejsce od juz i im szybciej tym lepiej. Zeby jakis inny psiak nie zajal miejsca. Obraczus mi ciezko wiec moze Tobie uda sie zadzwonic do Pani i przekazac co udalo sie zalatwic.. Pieska pod swoje skrzydla moze przyjac fudnacja "Przytul Psa". Ale tak czy inaczej potrzebna jak zawsze sa fundusze. Ja bede robic zbiorke na moje podopieczne psiaki z watku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/w-wa-suka-czworka-szczeniat-potrzebne-stale-deklaracje-na-hotel-pomoz-146761/[/URL] Piesek pojechalby do tego samego hoteliku i jesli uda mi sie zebrac wiecej kasy niz bedzie potrzeba to pojda na tego malucha. Nic innego finansowo niestety zaoferowac nie moge. Jesli Pani dzis wraca to moze udaloby sie jej zawiezc pieska wprost do hotelu? Czekam na decyzje Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 KAorlina super. Zaraz dzwonic do Pani i się pytam. TYlko mi powiedz - czy to byłby kojec?? Czy koszt z wyżywieniem? I gdzie dokładnie jest ten DT?? Quote
karolina_g_k Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [B]Obraczus87 [/B]poszedl prw ;) Quote
Marinka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dawno mnie nie było :oops:, ale widzę, że szykuje się hotelik - super :multi: Odnowiłam [B]Czarnemu :loveu: cafeanimal.pl: [/B][URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Czarny-czy-znajdzie-dom-przed-zimaDom-albo-smierc,1978[/URL] Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No więc tak - Pani (autorka wątku) weźmie w niedzielę Czarnego do siebie na DT. Ale podkreślam na DT. Nie może sobie pozwolic na jeszcze jednego psa, ponieważ nie da rady. Ale dzięki temu Czarny nauczy się życia chmmm.... w bloku :razz: i nie będzie żył jak w dżungli :cool1: Tak więc jak tylko Czarny zrobi postępy ,musimy intesywnie poszukać DS. Myślę, że wtedy ma dużo większą szansę na DS. Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Tez sie ciesze bardzo :) BO Czarny zna Ta Pania i bedzie mu latwiej sie socjalizowac :razz: Quote
jotpeg Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 to podnosze, proszac o ogloszenia dla malego/czarnego... Quote
Barbara Kaliszewska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Czarny piesek z Ponurzycy jest od wczoraj u mnie w Warszawie (tymczasowo) i przyuczam go do życia w mieście i kamienicy. Podróż samochodem (ok. godziny) zakończyła się znowu wymiotowaniem, ale być może było to też spowodowane stresem. W mieszkaniu zachowuje się bez zarzutu - wszystkie potrzeby fizjologiczne załatwia na spacerach. Wciąż jeszcze przeraża go klatka schodowa i winda, ale z każdym wyjściem co raz mniej, więc chyba mu to niebawem minie. Kontakty z innymi psami bezkonfliktowe. Wobec ludzi pełen ufności i sympatii. Kota w mieszkaniu stara się ignorować, ale kot wyraźnie go prowokuje i ostentacyjnie okazuje mu swą niechęć, więc raz zdarzyło się Czarnemu na niego szczeknąć. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za dotychczasowa pomoc i, nie ukrywam, że liczę na dalszą! Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czarny do góry :) Jest szansa na domeczek dla Czarnego :) :D Dzisiaj Pani Basia ma spotkanie z być może nową Właścicielką Czarnego. Jestem cały czas w kontakcie z Panią Monika - zaintersowana adopcją Czarnego :) TRZYMAM KCIUKI ! :) Quote
Marinka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Właśnie miałam robić nowe ogłoszenia dla Czarnego :loveu:, a tu takie wieści :crazyeye:...będę się w pełni cieszyła, jak psiak będzie już w swoim domu...póki co trzymam mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Marinka']Właśnie miałam robić nowe ogłoszenia dla Czarnego :loveu:, a tu takie wieści :crazyeye:...będę się w pełni cieszyła, jak psiak będzie już w swoim domu...póki co trzymam mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: ja tez trzymam mocno kciuki :D będę na bieżaco informowac jak dostanę jakies info :) Quote
Recommended Posts