Jump to content
Dogomania

JUŻ MAM DOM! :-))) Miły, czarny piesek z okolic Warszawy

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
CZARNY W PIĄTEK 09.10 JEDZIE DO NOWEGO DOMKU :)
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało :)

Jak to dobrze, że zime oraz resztę życia spędzi wśród kochającyh Go ludzi :) :loveu:

Trzymam zatem z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Czarny w piątek popołudniu trafił do Nowego domku :) takiego super i w ogóle :)

z tego co wiem, to wczoraj nie chciał za bardzo pić... ale myslę, że to ze stresu, bo jeść - jadł ładnie :)

Czarny - bądź szczęsliwy :) :) :)

Posted

Cieszę się niezmiernie, że Czarny znalazł własny dom! Choć jednocześnie przyznam, że żal mi było rozstawać się z nim, bo już zdążyłam się do niego przywiązać. Trudno, ale rozum musiał zwyciężyć. Mam nadzieję, że psiaczek będzie szczęśliwy - wszystko na to wskazuje. Dziękuję wszystkim, którzy mu pomogli!

Posted

[quote name='Barbara Kaliszewska']Cieszę się niezmiernie, że Czarny znalazł własny dom! Choć jednocześnie przyznam, że żal mi było rozstawać się z nim, bo już zdążyłam się do niego przywiązać. Trudno, ale rozum musiał zwyciężyć. Mam nadzieję, że psiaczek będzie szczęśliwy - wszystko na to wskazuje. Dziękuję wszystkim, którzy mu pomogli!

Pierwszą osobą, która pomogła Czarnemu :loveu:, jest Pani i to Pani przede wszystkim należą się podziękowania :Rose::Rose::Rose:

Czarny bądź szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: