Lidan Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [SIZE="5"]wznowione allegro Łatka Jeszcze nie jest wyróżnione. Quote
Lionees Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Lidan']wznowione allegro Łatka Jeszcze nie jest wyróżnione. Wyrózniaj Kochana,dziewczyny zapłacą:cool3::loveu: Quote
fizia Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Serdeczne dzięki!!! Jasne, ze zapłacimy - jakby się dało wyróżnic też Nel, to odrazu zapłacę za oba ok? Allegro cudne!! Quote
Lidan Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jasne. Wyróżnienie, podświetlenie i pogrubienie kosztuje 20 zł Quote
Lionees Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 W poniedziałek,albo we wtorek idę chłopaka zaszczepić:eek:;) Quote
Lidan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 No to życzę powodzenia. Czy ktoś wie czy trzeba zachować jakiś odstęp pomiędzy szczepieniem na wściekliznę i na wirusówki? Nie wiem czy moja znajdka była kiedykolwiek szczepiona na cjoroby zakaźne :hmmmm: Quote
Lionees Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Lidan napisał(a):No to życzę powodzenia. Czy ktoś wie czy trzeba zachować jakiś odstęp pomiędzy szczepieniem na wściekliznę i na wirusówki? Nie wiem czy moja znajdka była kiedykolwiek szczepiona na cjoroby zakaźne :hmmmm: Moja wetka jest zdania,że co najmniej 2 tygodnie odstępu Quote
Lionees Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Idziemy dzisiaj na szczepionko:nerwy::diabloti: Quote
clo Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 oo to trzymam kciuki;) lidan a czy moglabys usunac z allegro informacje o wieku latusia oraz dopisac ze umie trzymac czystosc w domu nie niszczy itd dogaduje sie z psami umie chodzic na smyczy wszystkie takie potrzebne informacje:) Quote
Lionees Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 clo napisał(a):oo to trzymam kciuki;) lidan a czy moglabys usunac z allegro informacje o wieku latusia oraz dopisac ze umie trzymac czystosc w domu nie niszczy itd dogaduje sie z psami umie chodzic na smyczy wszystkie takie potrzebne informacje:) Trzymaj,trzymaj,za godzinkę juz będziemy po i zdam relację;) Quote
fizia Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 To ja też trzymam kciuki! Swoje sunie też musze w tym miesiącu zaszczepić na wirusówki Quote
Lionees Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Przepraszam,nie byłam,ale pójdę... Muszę ochłonąć po śmierci Satki:-( http://www.dogomania.pl/forum/f78/sati-juz-za-tm-116566/index150.html Quote
Lionees Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A czy nasz Łatuś to ma jakiś banerek,bo chciałam sobie wstawić do podpisu... Quote
Lidan Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='clo'] lidan a czy moglabys usunac z allegro informacje o wieku latusia oraz dopisac ze umie trzymac czystosc w domu nie niszczy itd dogaduje sie z psami umie chodzic na smyczy wszystkie takie potrzebne informacje:) Zrobione. Łatek, ŚLICZNY PSIACZEK, szuka DOBREGO domu. (761245919) - Aukcje internetowe Allegro Przepraszam, że tak późno ale jakoś nie mogę ostatnio nadążyć z czytanim wszystkich wątków :oops: Nie pamiętam czy Łatek miał banerek, ale teraz już napewno ma: Quote
Lionees Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dzięki Lidan-śliczny:loveu:,już sobie wkleiłam;) Quote
Lidan Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Fiziu, wykorzystałam Twoje przerobione zdjęcie do tego banerku. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu :oops: Quote
fizia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Lidan no pewnie że nie mam!:loveu: Bardzo się cieszę!! Quote
Lionees Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Lidan napisał(a):Fiziu, wykorzystałam Twoje przerobione zdjęcie do tego banerku. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu :oops: Lidan Kochana,a nie mogłabyś z pół cm zmniejszyć banerek,bo muszę jeszcze jeden wstawić a nie mieści mi się.Łatuś jest największy z tego towarzystwa(w realu też:cool3:),bo mierzyłam.Ma 3 cm,a inne tak w okolicach 2,5cm.Muszę wstawić jeszcze Perełkę,która do mnie wraca po pół roku adopcji:shake:.Wszystkie psiaki(łącznie z przyszłą Perełką) u mnie w podpisie są u mnie na dt i musze je reklamować;) Quote
Recommended Posts