Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ależ cudne ramki Fizia porobiła naszemu Łatusiowi:-o:loveu:, A łatuś grzeczny nadal,tylko jeszcze ciągnie na smyczy,ale lada dzień zobaczę,czy da się go puścić luzem,żeby kur nie pozagryzał i przez siatkę nie wyskoczył:roll: Jak mnie Dżeruś nie widzi to koledzy są z nich fajni,znaczy się to już nie będzie taka przyjaźń jak z Pikim,ale się tolerują.Natomiast jak dżery mnie zobaczy,to jest potwornie zazdrosny i leci z zębami do Latusia,który w takiej sytuacji też sobie nie da w kaszę dmuchać.Ale na szczęście do zęboczynów nie dochodzi.No i co tu zrobić?Muszę jakoś temu zaradzić,bo przecież nie da się,żebym się z nimi nie spotykała:shake:.A z teściową jest ok.Przy niej jest spokój Quote
fizia Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Z ramkami testuję czy bardziej przyciągną uwagę w ogłoszeniach :) A Dżeruś taki zazdrośnik - to proszę... Quote
clo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ja mam pytanie czy allegro latusia zostalo zmienione?i czy maly ma jakies inne ogloszenia? Quote
fizia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='fizia']O jakie cudne allegro!!! Lidan!!! Wielkie, wielkie dzięki:loveu::multi: Podaj numer konta, to wpłacę z bazarkowych pieniążków te 14 zł - może szanse się zwiększą. Pozwoliłam sobie skopiować tekst Cudny *ŁATEK* szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Ma inne, wpisałam je na poprzedniej stronie, ale jeszcze przydałoby się więcej... Przed chwilą odnowiłam gumtree http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Cudny-ATEK-szuka-Domu-W0QQAdIdZ156251264 Quote
fizia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Cudny *ŁATEK* szuka Domu! - alegratka Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fizia fajniaste masz te bajery:loveu: Dziewczynki zmieńcie w ogłoszeniach,że On ma spory apetyt,bo ludziska pomyślą,że wiadro żarcia pewnie zjada i na dzień dobry go zdyskwalifikują:roll:. Apetyt wprawdzie ma,ale już mniejszy.Zobaczył,że się najada,nikt mu do miski nie zagląda,posiłki są syte i regularne,to i trochę pofolgował w jedzeniu:cool3: Quote
fizia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Renata5 napisał(a):Fizia fajniaste masz te bajery:loveu: Dziewczynki zmieńcie w ogłoszeniach,że On ma spory apetyt,bo ludziska pomyślą,że wiadro żarcia pewnie zjada i na dzień dobry go zdyskwalifikują:roll:. Apetyt wprawdzie ma,ale już mniejszy.Zobaczył,że się najada,nikt mu do miski nie zagląda,posiłki są syte i regularne,to i trochę pofolgował w jedzeniu:cool3: No masz rację, zaraz zmienię :) Quote
Lionees Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wtatara napisał(a):jest śliczny I bardzo grzeczny.Mimo,że do małych nie należy,to jest łagodny jak baranek.Taka psitka z niego -nie chłop:diabloti: Quote
clo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 reniu dzwonila dzis do mnie Pani ktorej kolega zainteresowal sie latusiem;)podalm twoj numer bo chcieliby wiedziec ile dokladnie mierzy latus:)bede trzymac kciuki;) Quote
wtatara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 no to ja dzwoniłam.łatuś zrobił furorę dzisiaj w pracy u meża. Facetowi sie podoba , reszta rodziny musi zobaczyć. Tylko niech zaakceptują jego wielkość. Boje sie aby nie był za duży. Pisałam SMS do Reni ale nie odpisała. Quote
fizia Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 O rany, to trzymam kciuki, żeby nie okazał sie za duży Quote
Lionees Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='wtatara']no to ja dzwoniłam.łatuś zrobił furorę dzisiaj w pracy u meża. Facetowi sie podoba , reszta rodziny musi zobaczyć. Tylko niech zaakceptują jego wielkość. Boje sie aby nie był za duży. Pisałam SMS do Reni ale nie odpisała. Przepraszam,ale dopiero rano odczytałam... Łatuś ma coś około 56-60 cm od ziemi do tułowia i jest średniej budowy ciała,raczej ze wskazaniem,że będzie masywniejszy po "odkarmieniu" przez moją teściową:shake::roll: Teraz muszę wyjść,ale jak przyjdę to go zmierzę i zważę"na oko";) Ale jakby Łatusia wzięli,to byli by bardzo zadowoleni,bo to na prawdę nie kłopotliwy psiak,mimo że do maleńkich nie należy.Powiem więcej-nieraz te mniejsze są bardziej "upierdliwe" niż On:smile: Quote
fizia Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Ja już mocniej nie potrafię :) Quote
Lionees Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 wtatara napisał(a):fizia- zostały jeszcze nogi Fizia pewnie i u nóg też trzyma:evil_lol: Za 5 minut,będę wiedziała ile mierzy wzdłuż i wszerz:diabloti: Lecę zmierzyć:cool3: Jestem:p Łatuś od czubka nosa do ogona(ogona nie liczyłam;)),ma 100cm,a od ziemi do grzbietu-58cm.Waży gdzieś 25kg,może ciut więcej Quote
wtatara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 boje sie że za duzy mąż bedzie dzwonił do kolegi . Quote
Recommended Posts