Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ cudne ramki Fizia porobiła naszemu Łatusiowi:-o:loveu:,
A łatuś grzeczny nadal,tylko jeszcze ciągnie na smyczy,ale lada dzień zobaczę,czy da się go puścić luzem,żeby kur nie pozagryzał i przez siatkę nie wyskoczył:roll:
Jak mnie Dżeruś nie widzi to koledzy są z nich fajni,znaczy się to już nie będzie taka przyjaźń jak z Pikim,ale się tolerują.Natomiast jak
dżery mnie zobaczy,to jest potwornie zazdrosny i leci z zębami do Latusia,który w takiej sytuacji też sobie nie da w kaszę dmuchać.Ale na szczęście do zęboczynów nie dochodzi.No i co tu zrobić?Muszę jakoś temu zaradzić,bo przecież nie da się,żebym się z nimi nie spotykała:shake:.A z teściową jest ok.Przy niej jest spokój

Posted

[quote name='fizia']O jakie cudne allegro!!!

Lidan!!! Wielkie, wielkie dzięki:loveu::multi:

Podaj numer konta, to wpłacę z bazarkowych pieniążków te 14 zł - może szanse się zwiększą.

Pozwoliłam sobie skopiować tekst

Cudny *ŁATEK* szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Ma inne, wpisałam je na poprzedniej stronie, ale jeszcze przydałoby się więcej...

Przed chwilą odnowiłam gumtree

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Cudny-ATEK-szuka-Domu-W0QQAdIdZ156251264

Posted

Fizia fajniaste masz te bajery:loveu:

Dziewczynki zmieńcie w ogłoszeniach,że On ma spory apetyt,bo ludziska pomyślą,że wiadro żarcia pewnie zjada i na dzień dobry go zdyskwalifikują:roll:.
Apetyt wprawdzie ma,ale już mniejszy.Zobaczył,że się najada,nikt mu do miski nie zagląda,posiłki są syte i regularne,to i trochę pofolgował w jedzeniu:cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Fizia fajniaste masz te bajery:loveu:

Dziewczynki zmieńcie w ogłoszeniach,że On ma spory apetyt,bo ludziska pomyślą,że wiadro żarcia pewnie zjada i na dzień dobry go zdyskwalifikują:roll:.
Apetyt wprawdzie ma,ale już mniejszy.Zobaczył,że się najada,nikt mu do miski nie zagląda,posiłki są syte i regularne,to i trochę pofolgował w jedzeniu:cool3:

No masz rację, zaraz zmienię :)

Posted

reniu dzwonila dzis do mnie Pani ktorej kolega zainteresowal sie latusiem;)podalm twoj numer bo chcieliby wiedziec ile dokladnie mierzy latus:)bede trzymac kciuki;)

Posted

no to ja dzwoniłam.łatuś zrobił furorę dzisiaj w pracy u meża. Facetowi sie podoba , reszta rodziny musi zobaczyć. Tylko niech zaakceptują jego wielkość. Boje sie aby nie był za duży. Pisałam SMS do Reni ale nie odpisała.

Posted

[quote name='wtatara']no to ja dzwoniłam.łatuś zrobił furorę dzisiaj w pracy u meża. Facetowi sie podoba , reszta rodziny musi zobaczyć. Tylko niech zaakceptują jego wielkość. Boje sie aby nie był za duży. Pisałam SMS do Reni ale nie odpisała.
Przepraszam,ale dopiero rano odczytałam...
Łatuś ma coś około 56-60 cm od ziemi do tułowia i jest średniej budowy ciała,raczej ze wskazaniem,że będzie masywniejszy po "odkarmieniu" przez moją teściową:shake::roll:
Teraz muszę wyjść,ale jak przyjdę to go zmierzę i zważę"na oko";)

Ale jakby Łatusia wzięli,to byli by bardzo zadowoleni,bo to na prawdę nie kłopotliwy psiak,mimo że do maleńkich nie należy.Powiem więcej-nieraz te mniejsze są bardziej "upierdliwe" niż On:smile:

Posted

wtatara napisał(a):
fizia- zostały jeszcze nogi

Fizia pewnie i u nóg też trzyma:evil_lol:
Za 5 minut,będę wiedziała ile mierzy wzdłuż i wszerz:diabloti:
Lecę zmierzyć:cool3:

Jestem:p
Łatuś od czubka nosa do ogona(ogona nie liczyłam;)),ma 100cm,a od ziemi do grzbietu-58cm.Waży gdzieś 25kg,może ciut więcej