Lionees Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='wtatara']boje sie że za duzy mąż bedzie dzwonił do kolegi . Kurcze:roll:...ale On taki grzeczny jest:loveu: Quote
wtatara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 tak jak mówiłam, gdyby był mniejszy. Tak do 15 kg. to tak.bardzo żałują. Oni chcą pieska,który będzie w domku i spał w łóżku . Mąż zaczął że przecież kolega nie jest facetem 2m. ale nie pomogło to. Szukamy więc pieska , nie suczki do 5 lat do domu - jest ogród. Przykro mi- łatek niestety nadal bez domku. Domek najlepiej Małopolska, Śląsk, mazowieckie. Gdybyscie znalazły fajnego, grzecznego psiaka. Ja wyjeżdżam - wracam w sobotę wieczór. Mój tel.694 48 15 20 Quote
Lionees Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A może Dżeruś? Jest na zdjęciu z Łatusiem.Tylko,że on jest czarny...ale ma też około 5 latek i też jest bardzo,bardzo grzeczny.Ma około 45cm wzrostu i waży pewnie z 15kg... Quote
wtatara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Reniu dzięki, teraz będę zbierać pieski i mu przekazywać. Tak bardzo załują łatka, tak się im podoba ale....A mnie tak przykro, tak sie cieszyłam Szkoda miałby domek ,łóżko, ogród. Quote
fizia Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Oj to szkoda...:-( ale dzięki serdeczne za chęć pomocy!!:loveu: Quote
clo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ehh kurcze jaka szkoda:((przeciez to naprawde nie ejst gigant:((widzialam go a sama jestem niska164cm..i jak dla mnie to naprawde sredniak i nawet na lozko w sam raz;)ehh...tak by mial dobrze..kto wie moze by jeszcze zmienili zdanie... Quote
Lidan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='clo']ehh kurcze jaka szkoda:((przeciez to naprawde nie ejst gigant:((widzialam go a sama jestem niska164cm..i jak dla mnie to naprawde sredniak i nawet na lozko w sam raz;)ehh...tak by mial dobrze..kto wie moze by jeszcze zmienili zdanie... Wiesz, że różnym ludziom pieski potrzebne są w różnych celeach i rozmiary czasem też są ważne. Była już taka pani, która miała zaadoptować niewielką suczkę ale jak ją zobaczyła na własne oczy to powiedziała, że suczka jest za duża...do wożenia na rowerze. Inni chcą tak małego pieska, do 6 kg, żeby mógł z nimi latać samolotem. Poza tym rozmiar psa jest też pojęciem względnym. 20 lat temu owczarek niemiecki był uważany za dużego psa, a teraz jest już chyba psem średnim ;) [quote name='ala'][SIZE="6"]UWAGA[SIZE="6"]!!! NIE ODDAWAJCIE DO ADOPCJI ŻADNYCH PSÓW PANU Z KRAKOWA,KTÓRY PODAJE RÓŻNE ADRESY ZAMIESZKANIA,MIĘDZY INNYMI RĘKAWKA,ul.WĘGIERSKA .CZŁOWIEK TEN WYADOPTOWAŁ JUŻ WIELE PSÓW,RÓWNIEŻ Z KRAKOWSKIEGO SCHRONISKA I LOS ICH POZOSTAJE NIEZNANY.:angryy::angryy::angryy: Dokładne dane podam zainteresowanym na PW A ja dodam od siebie, że nr tel. pana zaczyna się od 508676*** Quote
Lionees Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Lidan']Wiesz, że różnym ludziom pieski potrzebne są w różnych celeach i rozmiary czasem też są ważne. Była już taka pani, która miała zaadoptować niewielką suczkę ale jak ją zobaczyła na własne oczy to powiedziała, że suczka jest za duża...do wożenia na rowerze. Inni chcą tak małego pieska, do 6 kg, żeby mógł z nimi latać samolotem. Poza tym rozmiar psa jest też pojęciem względnym. 20 lat temu owczarek niemiecki był uważany za dużego psa, a teraz jest już chyba psem średnim ;) Dobrze piszesz Lidan.Według mnie Łatek zalicza się do psów średnio-dużych.I wagowo i wzrostowo.Zresztą popatrzcie po cenach w hotelikach.Psy takie jak Łatek nie są zaliczane do psów średnich.Średni to jest dżery. Przypominam,że nie dostałam zaświadczenia o szczepieniu p/wściekliźnie! Clo jak będziecie wysyłać pieniążki we wrześniu to doliczcie koszty szczepienia na wirusówki-35zł,bo muszę mu wyrobić książeczkę zdrowia Quote
fizia Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Napisałam do Truskawy z prośbą o to zaświadczenie Quote
clo Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ok reniu to wyslij mi na pw dokladna kwote:)bo latek przyjechal chyba 5 wrzesnia wiec wyslij mi ile to bedzie razem wszystko i jutro wysylam kaske:) Quote
Lionees Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 clo napisał(a):ok reniu to wyslij mi na pw dokladna kwote:)bo latek przyjechal chyba 5 wrzesnia wiec wyslij mi ile to bedzie razem wszystko i jutro wysylam kaske:) Wysłałam pw,ale napisze i tutaj,bo to żadna tajemnica;) Piki pojechał do domku:loveu: 5 wrzesnia,a Łatuś przyjechał 6 wrzesnia,więc jest ciągłość,czyli 300zł + 35zł szczepienie.I wsio;) Quote
Lionees Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Łatuś nam się zaokrągla:mad:.Już nakrzyczałam na teściową:x,żeby trochu mniej mu dawała jedzenia,bo go utuczy,ale to jakby grochem o ścianę:wallbash: :shake: Quote
fizia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 hehe ale wiesz, Babcia mojej przyjaciółki - wspaniała, kochana osoba - miała tez coś takiego, że wszyscy wydawali się Jej zbyt chudzi :) swoją Tinkę - taką małą sunię na cienkich nóżkach - karmiła z widelca, kiedy ta nie chciała już jeść... cała rodzina po kryjomu odchudzała Tinkę, bo te cienkie nóżki mogłyby mieć kłopot z utrzymaniem grubasa :) Łatuś pewnie zachwycony, że wreszcie ktoś Go tak rozpieszcza :) Quote
fizia Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Cudny-*LATEK*-szuka-Domu!!,1960[/URL] Quote
fizia Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Wydrukowali Łatka w Metrze!!:multi: [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] Co prawda nie wiem dlaczego napisali, że w polowie lipca trafił do hoteliku, ale w sumie to nic. Tam była też opcja do zaznaczenia - szczepienie, odrobaczenie, sterylizacja - zaznaczyłam odrobaczenie i szczepienie ze względy na wściekliznę...no nic, najwyzej sie doszczepi albo wytłumaczy, że tylko wścieklizna i że sobie trzeba doszczepic Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='fizia'][B]Wydrukowali Łatka w Metrze!![/B]:multi: [url=http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx]PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata[/url] Co prawda nie wiem dlaczego napisali, że w polowie lipca trafił do hoteliku, ale w sumie to nic. Tam była też opcja do zaznaczenia - szczepienie, odrobaczenie, sterylizacja - zaznaczyłam odrobaczenie i szczepienie ze względy na wściekliznę...no nic, najwyzej sie doszczepi albo wytłumaczy, że tylko wścieklizna i że sobie trzeba doszczepic[/quote] Super:multi:. Ważne,żeby ktoś Go zauważył i pokochał,wszystko inne da sie wyprostować;) A mi się zechlał aparat:mad::shake: Quote
clo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 dzownila Pani z Bialegostoku chce latusia!!szukamy transportu!:)) Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='clo']dzownila Pani z Bialegostoku chce latusia!!szukamy transportu!:))[/quote] Ale jaja!Super:multi: Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A czy wiadomo coś więcej o tej Pani,gdzie łatuś będzie mieszkał(dom/buda:roll:)? Łatuś umie juz podać łapkę:loveu: Quote
fizia Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Clo pewnie wszystko dokładnie napisze, ale Pani podobno zakochana w Łatku. Mieszkałby w Domu. Jednak super by było znaleźć kogoś, kto sprawdzi ten domek Quote
Recommended Posts