Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tak jak mówiłam, gdyby był mniejszy.
Tak do 15 kg. to tak.bardzo żałują.
Oni chcą pieska,który będzie w domku i spał w łóżku . Mąż zaczął że przecież kolega nie jest facetem 2m. ale nie pomogło to.
Szukamy więc pieska , nie suczki do 5 lat do domu - jest ogród.
Przykro mi- łatek niestety nadal bez domku.
Domek najlepiej Małopolska, Śląsk, mazowieckie.
Gdybyscie znalazły fajnego, grzecznego psiaka.
Ja wyjeżdżam - wracam w sobotę wieczór.
Mój tel.694 48 15 20

Posted

A może Dżeruś? Jest na zdjęciu z Łatusiem.Tylko,że on jest czarny...ale ma też około 5 latek i też jest bardzo,bardzo grzeczny.Ma około 45cm wzrostu i waży pewnie z 15kg...

Posted

Reniu dzięki, teraz będę zbierać pieski i mu przekazywać.
Tak bardzo załują łatka, tak się im podoba ale....A mnie tak przykro, tak sie cieszyłam
Szkoda miałby domek ,łóżko, ogród.

Posted

ehh kurcze jaka szkoda:((przeciez to naprawde nie ejst gigant:((widzialam go a sama jestem niska164cm..i jak dla mnie to naprawde sredniak i nawet na lozko w sam raz;)ehh...tak by mial dobrze..kto wie moze by jeszcze zmienili zdanie...

Posted

[quote name='clo']ehh kurcze jaka szkoda:((przeciez to naprawde nie ejst gigant:((widzialam go a sama jestem niska164cm..i jak dla mnie to naprawde sredniak i nawet na lozko w sam raz;)ehh...tak by mial dobrze..kto wie moze by jeszcze zmienili zdanie...

Wiesz, że różnym ludziom pieski potrzebne są w różnych celeach i rozmiary czasem też są ważne. Była już taka pani, która miała zaadoptować niewielką suczkę ale jak ją zobaczyła na własne oczy to powiedziała, że suczka jest za duża...do wożenia na rowerze. Inni chcą tak małego pieska, do 6 kg, żeby mógł z nimi latać samolotem. Poza tym rozmiar psa jest też pojęciem względnym. 20 lat temu owczarek niemiecki był uważany za dużego psa, a teraz jest już chyba psem średnim ;)

[quote name='ala'][SIZE="6"]UWAGA[SIZE="6"]!!!
NIE ODDAWAJCIE DO ADOPCJI ŻADNYCH PSÓW PANU Z KRAKOWA,KTÓRY PODAJE RÓŻNE ADRESY ZAMIESZKANIA,MIĘDZY INNYMI RĘKAWKA,ul.WĘGIERSKA .CZŁOWIEK TEN WYADOPTOWAŁ JUŻ WIELE PSÓW,RÓWNIEŻ Z KRAKOWSKIEGO SCHRONISKA I LOS ICH POZOSTAJE NIEZNANY.:angryy::angryy::angryy:
Dokładne dane podam zainteresowanym na PW

A ja dodam od siebie, że nr tel. pana zaczyna się od 508676***

Posted

[quote name='Lidan']Wiesz, że różnym ludziom pieski potrzebne są w różnych celeach i rozmiary czasem też są ważne. Była już taka pani, która miała zaadoptować niewielką suczkę ale jak ją zobaczyła na własne oczy to powiedziała, że suczka jest za duża...do wożenia na rowerze. Inni chcą tak małego pieska, do 6 kg, żeby mógł z nimi latać samolotem. Poza tym rozmiar psa jest też pojęciem względnym. 20 lat temu owczarek niemiecki był uważany za dużego psa, a teraz jest już chyba psem średnim ;)

Dobrze piszesz Lidan.Według mnie Łatek zalicza się do psów średnio-dużych.I wagowo i wzrostowo.Zresztą popatrzcie po cenach w hotelikach.Psy takie jak Łatek nie są zaliczane do psów średnich.Średni to jest dżery.
Przypominam,że nie dostałam zaświadczenia o szczepieniu p/wściekliźnie!

Clo
jak będziecie wysyłać pieniążki we wrześniu to doliczcie koszty szczepienia na wirusówki-35zł,bo muszę mu wyrobić książeczkę zdrowia

Posted

ok reniu to wyslij mi na pw dokladna kwote:)bo latek przyjechal chyba 5 wrzesnia wiec wyslij mi ile to bedzie razem wszystko i jutro wysylam kaske:)

Posted

clo napisał(a):
ok reniu to wyslij mi na pw dokladna kwote:)bo latek przyjechal chyba 5 wrzesnia wiec wyslij mi ile to bedzie razem wszystko i jutro wysylam kaske:)

Wysłałam pw,ale napisze i tutaj,bo to żadna tajemnica;)
Piki pojechał do domku:loveu: 5 wrzesnia,a Łatuś przyjechał 6 wrzesnia,więc jest ciągłość,czyli 300zł + 35zł szczepienie.I wsio;)

Posted

hehe ale wiesz, Babcia mojej przyjaciółki - wspaniała, kochana osoba - miała tez coś takiego, że wszyscy wydawali się Jej zbyt chudzi :)
swoją Tinkę - taką małą sunię na cienkich nóżkach - karmiła z widelca, kiedy ta nie chciała już jeść...
cała rodzina po kryjomu odchudzała Tinkę, bo te cienkie nóżki mogłyby mieć kłopot z utrzymaniem grubasa :)

Łatuś pewnie zachwycony, że wreszcie ktoś Go tak rozpieszcza :)

Posted

Wydrukowali Łatka w Metrze!!:multi:

[URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL]

Co prawda nie wiem dlaczego napisali, że w polowie lipca trafił do hoteliku, ale w sumie to nic.

Tam była też opcja do zaznaczenia - szczepienie, odrobaczenie, sterylizacja - zaznaczyłam odrobaczenie i szczepienie ze względy na wściekliznę...no nic, najwyzej sie doszczepi albo wytłumaczy, że tylko wścieklizna i że sobie trzeba doszczepic

Posted

[quote name='fizia'][B]Wydrukowali Łatka w Metrze!![/B]:multi:

[url=http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx]PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata[/url]

Co prawda nie wiem dlaczego napisali, że w polowie lipca trafił do hoteliku, ale w sumie to nic.

Tam była też opcja do zaznaczenia - szczepienie, odrobaczenie, sterylizacja - zaznaczyłam odrobaczenie i szczepienie ze względy na wściekliznę...no nic, najwyzej sie doszczepi albo wytłumaczy, że tylko wścieklizna i że sobie trzeba doszczepic[/quote]
Super:multi:.
Ważne,żeby ktoś Go zauważył i pokochał,wszystko inne da sie wyprostować;)
A mi się zechlał aparat:mad::shake:

Posted

Clo pewnie wszystko dokładnie napisze, ale Pani podobno zakochana w Łatku. Mieszkałby w Domu.
Jednak super by było znaleźć kogoś, kto sprawdzi ten domek