fizia Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 O to super, może odwiedziny przyniosą Łatkowi szczęście? :) Quote
Lidan Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 A Łatuś nadal u Renatki :???: Boje się, że on tam już korzenie zapuścił na dobre ;-) POTRZEBNA POMOC W UTRZYMANIU I OGŁASZANIU 11 PSÓW!!! Quote
fizia Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 No strasznie to juz długo trwa.... Co prawda przypuszczam, że Łatek jest bardzo zadowolony z tej sytuacji, no ale.. W dodatku ostatnio nawet jakos te adocje ze schroniska Łatka idą Te pakiety ogłoszen kupiłam dla 5 psiaków - 2 z nich znalazły dzięki nim domy, 1 poszedł co prawda nie z ogloszen ale jednak, a o Łatka nawet nikt nie zapytał... Quote
Lionees Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Za miesiąc będzie ROK jak Łatuś u mnie siedzi.Chyba troszku za długo:shake: Quote
Lidan Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Coś pechowy ten nasz Łatuś, że do tej pory nikomu nie wpadł w oko :hmmmm: Quote
fizia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 O rany to już rok? Nie wiem co się dzieje, że nikt nie zwraca na Niego uwagi... Ostatnio było kilka adopcji psiaków z tego schroniska, poszły prosto z bosków... Quote
clo Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ja poznalam latusia wreszcie osobiscie...to jest naprawde tak piekny pies,ze az szok...nie rozumiem...zupelnie nie rozumiem...moze trzeba by mu zrobic allegro o jakims chwytajacym za serce tytule..moze wlasnie takim czemu nikt mnie nie chce???:( Quote
fizia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Ok, spróbuję zrobić ogłoszenia o takim tytule Quote
Lionees Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziewczynki wyjeżdżam na tydzień,ale łatusiowi to i tak nie robi różnicy,bo on na dole z dzerusiem jest u mojej teściowej.Jak przyjadę,to porobię nowe fotki.Buziaczki:loveu: Quote
fizia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 http://warszawa.szerlok.pl/oferta/dlaczego-nikt-mnie-nie-chce--ID2W0f.html Quote
Lidan Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cały czas odnawiam allegro ale nie wyróżniam bo mnie na to nie stać, a głupio mi się upominać o pieniądze tym bardziej, że jak widać ogłoszenie nie przynosi efektów. [FONT=Georgia]allegro Łatka[/FONT] ---------------------------------------------------- [FONT=Impact]Kup cegiełkę i pomnóż Marsowi[/FONT] Quote
clo Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 fiziu a czy mamy jeszcze cos u ciebie na psim koncie zeby latkowi wykupic allegro wyroznione? Quote
fizia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Lidan - dzięki, że pamiętasz o Łatku Ja tez w najbliższych dniach postaram się zrobić Mu jakieś ogłoszenia Kurcze widzę, że na allegro weszło tylko 19 osób, a tu jeszcze tylko 1 dzień....:( Może faktycznie spróbujmy znowu z tym wyróznionym U mnie teraz dość krucho z psią skarbonką, bo została zakupiona maszynka do strzyżenia psiaków dla schroniska. Ale dla Łatka musi się znaleźć Poszukam ile to było i wpłacę Lidan Clo - a może umiałabyś zrobić jakiś prosty plakacik dla Łatka i np. może można by było go porozwieszać w Warszawie? często takie plakaty pomagają a skoro nikt się nie zgłasza z internetu to trzeba spróbowac jakoś inaczej Ja szczerze mówiąc jestem bardzo kiepska w robieniu takich plakatów, kiedyś robiłam dla Kiary, ale taki byle jaki, w Wordzie Może ktoś umie jakiś ładniejszy? Ps. Clo - możesz do swojego podpisu wkleić jakieś inne psiaki, nawet Łatka Molly szczęściara już w swoim domu od dawna A Gufiaczek [*] Quote
wtatara Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 z plakatem dobry pomysł, a jakaś lokalna gazzeta Quote
Lidan Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Fiziu, pieniążki dotarły. Dziękuję. Allegro już odnowione, odrobinkę zmienione, wyróżnione itd => [url=http://allegro.pl/adoptuj-latka-lagodnego-pieszczocha-i1218249548.html][U][COLOR=Magenta][B]allegro Łatka[/B][/COLOR][/U][/url] Z gazetą i plakatami byłaby większa szansa na znalezienie domku. Nie wszyscy maja allegro i nie wszyscy korzystają z internetu. Quote
fizia Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Super Lidan, serdeczne dzięki No właśnie też mi się wydaje, że trzeba spróbować innych sposobów Poszukam kogoś, kto potrafi robić plakaty Tylko jeszcze ktoś musiałby je rozwiesić Quote
clo Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 fiziu nie ma mnie teraz w polsce ale jak wroce po 19 wrzesnia to postaram sie plakat dla latka przygotowac..dziewczyny i trzeba dozbierac dla latusia deklaracje..niestety nie ma powoli z czego oplacac hoteliku:(((..gosia sie nic nie odzywa poprosilam by wplacila do reni i mam nadzieje,ze to zrobila...ale niesetty nie wiem jeszcze..deklaracje beda potrzebne Quote
Lionees Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Pieniążki doszły za Miłka tez.Dzięki:) U nas po staremu,czyli wszystko ok:) 5 wrzesnia minął rok pobytu Łatusia u nas...:roll: Quote
clo Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ufff tzn ze jeszcze jakas kasa jest:))boze Reniu bo juz sie balam ,ze bedzie problem i bedziesz sie tu na mnie zloscic;p przez to ze mi ta gosia nie odp;///ehhh latus moj latus takie to boskie psisko...reniu ja teraz jestem na wakacjach do 19 jak wroce to sie odezwe co i jak z tym ds milka...a jak tam wlasnie moj lobuz sie miewa???;p a i reniu ja tak jeszcze cie nie smialo zapytam....czy sie u ciebie znajdzie miejsce jak milek pojedzie...dla nie duzego badzo dziadunia...mily kochany..nie to co milek;p Quote
Lionees Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Miłek też jest słodki i kochany,ale bardzo zazdrosny,chciałby mieć człowieka na wyłączność,a u mnie to niestety nie możliwe i dlatego jest jaki jest.Ale jak będzie miał swojego właściciela,to będzie najwierniejszym i najkochańszym psiakiem pod słońcem:)w domu z miłkiem jest generalnie znośnie,ale musze go pilnować,bo nie toleruje Opalika i już.Dlatego czekam niecierpliwie,kiedy właściciele będą mogli już go odebrac. a jeżeli chodzi o miejsce,to obiecałam już APSIE,że wezmę jakąś sierotkę z koszyczka(z tego wątku staruszków w koszyczku),także sorki klauduś,ale już nie mogę więcej psiaków wziąć,bo nie dam rady:shake:.Chyba,żeby coś się jakoś zmieniło,to dam znać Quote
Recommended Posts