fizia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 szukamy transportu do Krakowa z Jamrozowizny koło Częstochowy- z tego samego schroniska, w którym był Łatek Jakby ktoś coś słyszał o kimś, kto jedzie na takiej trasie, to proszę o wiadomość To jest Wiwa Quote
Lidan Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ładna Wiwa :happy1: Jedzie do domku :???: Dałaś ogłoszenie na wątku transportowym? Quote
fizia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Wszystko wskazuje na to, że tak, że pojedzie. Domek wygląda na fajny, ja jeszcze postaram sie osobiście sprawdzić Dostałam bardzo wyczerpujące i zadowalające odpowiedzi na pytania przedadopcyjne Dałam na transportowy, jeszcze założe tam wątek Coś musi się udać wykombinować Quote
fizia Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Mam nadzieję, ze Łatek mi wybaczy to spamowanie... Ale bardzo proszę, zaglądnijcie do suni z tego samego schroniska - amstafowatej Lenki Kocha ludzi, a ma problemy zdrowotne - nie może utrzymać równowagi Wszelka pomoc na wagę złota... http://www.dogomania.pl/threads/1854...7#post14662197 Lenka Quote
Lionees Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Łatus wreszcie jest w swoim żywiole,jak nie pada deszcz,to prawie całe dnie spędza z Dzerusiem na dworku.Do domu przychodzi zmęczony,ale i zadowolony i od razu kładzie sie spać:)Dzisiaj jest deszczowo i pochmurno,ale jak będzie ładniejszy dzień,to nakręcę filmik jak Łatuś szaleje na dworku:) Quote
fizia Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Ooo super Reniu - taki filmik pewnie lepiej niż zdjęcia pokaże, jaki to fajny psiak i mozna by go wrzucic do ogłoszeń Oby tylko tych ładnych dni było więcej, w Krakowie dzisiaj pogoda taka, że bleh... Quote
Lidan Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dobry wieczór Łatusiu :-) Oby ten deszcz przestał już padać ;-) Quote
Lidan Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Chyba długo przyjdzie nam czekać na filmik bo pogoda nie sprzyja zabawom na zewnątrz. Zajrzyjcie, proszę do => Jamniczka w schronie :( Quote
fizia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Szukam jakiegoś bazarku z ogłoszeniami Trzeba taki zafundować Łatkowi, może to coś da. Tesi się udało. Tylko Bounty widziałam, że narazie ma komplet zamówień. Quote
clo Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ja wciaz pamietam o moim kochanym latusiu...tylko tyle spraw na glowie ehhh koszmar:((a zadnego tel w sprawie latusia:((boze jak to dobrze ze on nic nie wie i jest szczesliwy u reni....dzikeuje ciotecki ze jestescie z latusiem. Quote
fizia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Napisałam do Bounty w sprawie pakietu ogłoszeń Ostatnio miała szczęśliwą rękę do Tesi, która jest już w domku Quote
fizia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tak, bardzo proszę. A ja dodałam na stronkę, z której dom znalazla Tesia http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,16388,Lw==.html Quote
clo Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 latus w gore!!reniu powiedz nam co u naszego pieknisia? Quote
Recommended Posts