Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

szukamy transportu do Krakowa z Jamrozowizny koło Częstochowy- z tego samego schroniska, w którym był Łatek

Jakby ktoś coś słyszał o kimś, kto jedzie na takiej trasie, to proszę o wiadomość

To jest Wiwa

Posted

Wszystko wskazuje na to, że tak, że pojedzie.
Domek wygląda na fajny, ja jeszcze postaram sie osobiście sprawdzić
Dostałam bardzo wyczerpujące i zadowalające odpowiedzi na pytania przedadopcyjne
Dałam na transportowy, jeszcze założe tam wątek
Coś musi się udać wykombinować

Posted

Łatus wreszcie jest w swoim żywiole,jak nie pada deszcz,to prawie całe dnie spędza z Dzerusiem na dworku.Do domu przychodzi zmęczony,ale i zadowolony i od razu kładzie sie spać:)Dzisiaj jest deszczowo i pochmurno,ale jak będzie ładniejszy dzień,to nakręcę filmik jak Łatuś szaleje na dworku:)

Posted

Ooo super Reniu - taki filmik pewnie lepiej niż zdjęcia pokaże, jaki to fajny psiak i mozna by go wrzucic do ogłoszeń

Oby tylko tych ładnych dni było więcej, w Krakowie dzisiaj pogoda taka, że bleh...

Posted

Szukam jakiegoś bazarku z ogłoszeniami
Trzeba taki zafundować Łatkowi, może to coś da.
Tesi się udało.
Tylko Bounty widziałam, że narazie ma komplet zamówień.

Posted

ja wciaz pamietam o moim kochanym latusiu...tylko tyle spraw na glowie ehhh koszmar:((a zadnego tel w sprawie latusia:((boze jak to dobrze ze on nic nie wie i jest szczesliwy u reni....dzikeuje ciotecki ze jestescie z latusiem.