Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
latus w gore!!reniu powiedz nam co u naszego pieknisia?

Clo Kochana,a co może byc słychać...jest to samo od wielu miesięcy.Łatus jest fajnym,pogodnym,posłusznym psiakiem,lubi sie tylko z dzerusiem i to tez nie zawsze,ale jakis większych spięć między nimi juz nie ma na całe szczescie:)obiecałam filmik i słowa dotrzymam,ale mam takie problematyczne starowinki u siebie na górze,ze głowa mała:shake: i troszke zaniedbałam Łatusia.ale sie poprawię:)Narobie mu fotek i zrobie filmidło.Juz w tym tygodniu.Słowo:)

Posted

[quote name='fizia']ah no w sumie łatuś ma już tyle fajnych zdjęć, że wydawało by się, że powinny wystarczyć - a tu lipa...
No ale troszku sie podpasł i jest taki kluseczkowaty:roll:,ale i tak śliczny:)

Posted

Lidan napisał(a):
Ruszaj się psiaku bo grubasy nie są teraz w modzie :p

Pogoda okropna,nawet Łatus co bardzo lubi dworek,nie chce sie ruszać przy takiej pogodzie:shake:.Upały gorsze niz na Saharze:roll:

Posted

fizia napisał(a):
Podobno właśnie znad Sachary to powietrze do nas przyszło...

a ja na 4 piętrze w bloku, bez balkonu - czuje się jak na patelni

Współczuje:-(
ale u nas tez nie lepiej,okna pootwierane,a tu wiaterku ani hu hu,nic,zero nawet firanka się nie ruszy.A psy leżą na płytkach i zieją:shake:

Posted

Myślę, że to najbardziej dało popalić to, ze zamiast się stopniowo przyzwyczajać do ciepła - tak, jak było dawniej, że po zimie wiosna i pomalutku coraz cieplej - to z zimna zrobiło się gorąco i jesteśmy w szoku :)
Jeszcze w piątek na grillu u przyjaciół siedziałam pod kocem bo było mi zimno, a w sobotę na spacerze prawie się ugotowałam

Posted

My tu sobie narzekamy, że jest za gorąco - a moja Śrubi ma chyba zupełnie odmienne zdanie na temat panujących temperatur...:)

musiała się porządnie zakopać w kocyk, bo tak zimno :)

Posted

wtatara napisał(a):
Łatku, Łatku

Oj Wtatara,masz rację....dzerus siedzi juz ponad rok,a łatus niedługo tez przekroczy ten czas:roll:czemu u jednych psiaki "idą jak woda",a moi chłopcy siedzą i siedzą i siedzą:shake:.Przeciez nie sa ani gorsi,ani brzydsi:-(I są tacy grzeczni,dobrze wychowani,a chętnych domków brak:sad:

Posted

Ja też nie mam pojęcia o co chodzi

Co chwilę odnawiam ogłoszenia - więc nie jest tak, że nie można Go znaleźć

Przecież jest taki słodki i ten uśmiechnięty pychol