fizia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Odnawiam co kilka dni te ogłoszenia łatka głównie na gumtree i kupiepsa Może zmasowany atak ogłoszeniowy od Bounty pomoze... Renia już była, ale zapraszam pozostałych do Tulinki :) http://www.dogomania.pl/threads/187081-MINI-CUDO-do-pokochania-prześliczna-*TULINKA* Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 clo napisał(a):latus w gore!!reniu powiedz nam co u naszego pieknisia? Clo Kochana,a co może byc słychać...jest to samo od wielu miesięcy.Łatus jest fajnym,pogodnym,posłusznym psiakiem,lubi sie tylko z dzerusiem i to tez nie zawsze,ale jakis większych spięć między nimi juz nie ma na całe szczescie:)obiecałam filmik i słowa dotrzymam,ale mam takie problematyczne starowinki u siebie na górze,ze głowa mała:shake: i troszke zaniedbałam Łatusia.ale sie poprawię:)Narobie mu fotek i zrobie filmidło.Juz w tym tygodniu.Słowo:) Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ah no w sumie łatuś ma już tyle fajnych zdjęć, że wydawało by się, że powinny wystarczyć - a tu lipa... Quote
Lionees Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='fizia']ah no w sumie łatuś ma już tyle fajnych zdjęć, że wydawało by się, że powinny wystarczyć - a tu lipa... No ale troszku sie podpasł i jest taki kluseczkowaty:roll:,ale i tak śliczny:) Quote
fizia Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 ah no nie tylko Łatek po zimie musi dojść do formy :) Quote
Lidan Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Łatuś kluchowaty :???: Nie za dobrze mu u Renaty :-) Ruszaj się psiaku bo grubasy nie są teraz w modzie :p Quote
fizia Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 http://warszawa.szerlok.pl/oferta/latek-prawie-jak-reksio-z-dobranocki-szuka-domku-ID28At.html Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Lidan napisał(a):Ruszaj się psiaku bo grubasy nie są teraz w modzie :p Pogoda okropna,nawet Łatus co bardzo lubi dworek,nie chce sie ruszać przy takiej pogodzie:shake:.Upały gorsze niz na Saharze:roll: Quote
fizia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Podobno właśnie znad Sachary to powietrze do nas przyszło... a ja na 4 piętrze w bloku, bez balkonu - czuje się jak na patelni Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 fizia napisał(a):Podobno właśnie znad Sachary to powietrze do nas przyszło... a ja na 4 piętrze w bloku, bez balkonu - czuje się jak na patelni Współczuje:-( ale u nas tez nie lepiej,okna pootwierane,a tu wiaterku ani hu hu,nic,zero nawet firanka się nie ruszy.A psy leżą na płytkach i zieją:shake: Quote
fizia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Myślę, że to najbardziej dało popalić to, ze zamiast się stopniowo przyzwyczajać do ciepła - tak, jak było dawniej, że po zimie wiosna i pomalutku coraz cieplej - to z zimna zrobiło się gorąco i jesteśmy w szoku :) Jeszcze w piątek na grillu u przyjaciół siedziałam pod kocem bo było mi zimno, a w sobotę na spacerze prawie się ugotowałam Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oj tak,ta nagła zmiana pogód jest koszmarna.Ale jak to mówią starzy górale-co nas nie zabije,to nas wzmocni:diabloti: Quote
fizia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 My tu sobie narzekamy, że jest za gorąco - a moja Śrubi ma chyba zupełnie odmienne zdanie na temat panujących temperatur...:) musiała się porządnie zakopać w kocyk, bo tak zimno :) Quote
fizia Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 zapraszam do Fuksa - ma złamaną łapkę, musi miec operację, na którą nie ma pieniążków...:( http://www.dogomania.pl/threads/1873...-prosi-o-pomoc! Quote
clo Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Reniu a ty dostalas mojego smsa?kilka dni temu?;) Quote
Lionees Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 clo napisał(a):Reniu a ty dostalas mojego smsa?kilka dni temu?;) Clo kochana,nic nie dostałam,może na zły nr wysłałaś.Mój nr 793-505-809 Quote
Lionees Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 wtatara napisał(a):Łatku, Łatku Oj Wtatara,masz rację....dzerus siedzi juz ponad rok,a łatus niedługo tez przekroczy ten czas:roll:czemu u jednych psiaki "idą jak woda",a moi chłopcy siedzą i siedzą i siedzą:shake:.Przeciez nie sa ani gorsi,ani brzydsi:-(I są tacy grzeczni,dobrze wychowani,a chętnych domków brak:sad: Quote
fizia Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Ja też nie mam pojęcia o co chodzi Co chwilę odnawiam ogłoszenia - więc nie jest tak, że nie można Go znaleźć Przecież jest taki słodki i ten uśmiechnięty pychol Quote
Lidan Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Przepraszam za offa, ale to pilne: BRUTAL-łagodny buldożek francuski-uciekł z domu Quote
Lidan Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Brutal już się znalazł :-) Zrobiłam Łatkowi nowe allegro: >>nowe allegro Łatka<< Quote
Recommended Posts