Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie doszło :niewiem:
Jestem już załamana tym brakiem zainteresowania Łatkiem. Normalnie mam wrażenie jakbym mu odnawiała te ogłoszenia już z rok :hmmmm:

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

fizia- pieniążki doszły. Dziękuję.
Wznawiać to samo allegro :???: A może ktoś ma pomysł na jakiś fajny albo chwytający za serce tekst? Pomyślcie dobrzy ludzie jak zachęcić do zainteresowania tym łaciatym stworem :p

Posted

Punkt 13 Regulaminu działu PwP mówi:
"W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.
c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy.
d. W WYPADKU GDY ROZLICZENIA NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE"

W związku z powyższym proszę w ciągu 7 dni uzupełnić WSZYSTKIE zaległe i bieżące rozliczenia.
Traktujmy Darczyńców poważnie.

Posted

Szamanko - Łatek i Lilu są opłacani z pieniążków, które wcześniej udało się zgromadzić na bazarkach, z deklaracji - o tych wpłatach nawięcej wie Clo, nie wiem szczerze mówiąc czy obecnie na tym wątku są osoby, które wpłacają na Łatka,
Clo - napisz proszę

Przepraszam bardzo za offa, ale poważna sprawa, chodzi o życie dziecka...malutkiej, czteromiesięcznej Hani, potrzeba pieniążków na operację serca, Hania jest z rodziny mojej Przyjaciółki
Zerknijcie proszę...

http://www.dogomania.pl/threads/1807...CJAE-SERDUSZKA

Posted

Mam takie wiadomości od Clo odnośnie comiesięcznych deklaracji

Majuska 20zl
Zuziam 50zl
Agaibodzio 50zl
Zabusia 50zl
Aik 30zl
Kinga 100zł

w sumie 300 zł

koszt hoteliku 300 zł

Posted

Dzisiejsza sesja zdjęciowa Łatusia:)
Niestety mój aparat w telefonie nie nadąża za wygłupiającym się Łatusiem,dlatego tez niektóre zdjęcia są jakie są;)

Smakołyki bierze z ręki delikatnie jak francuski piesek:mdrmed: