Lidan Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jeszcze nie doszło :niewiem: Jestem już załamana tym brakiem zainteresowania Łatkiem. Normalnie mam wrażenie jakbym mu odnawiała te ogłoszenia już z rok :hmmmm: Quote
dorcass Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 o kurcze to tak u naszego Dzerego, tez zero zainteresowania, moze powinnysmy oddac ich w dwupaku tak promocyjnie:) Quote
Lidan Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 fizia- pieniążki doszły. Dziękuję. Wznawiać to samo allegro :???: A może ktoś ma pomysł na jakiś fajny albo chwytający za serce tekst? Pomyślcie dobrzy ludzie jak zachęcić do zainteresowania tym łaciatym stworem :p Quote
fizia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Kurcze ale właśnie ten tekst jest moim zdaniem fajny i chwytający za serce - mnie chwycił, tylko co z tego :( Quote
Lidan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No to odnowię to samo, a jeśli ktoś wymyśli coś ciekawszego to zmienię. Quote
Zuza i Noddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zaznaczam sobie watek Łatka, bo gdzieś mi umknął. Quote
fizia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No to teraz tylko chuchnąć na szczęście - może wreszcie się uda Lidan - dzięki!!! Quote
Lidan Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Łatku, błagam, idź już do swojego domku bo mam wątpliwości co do świetności moich allegrowych ogłoszeń :niewiem: Quote
Lionees Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Renata5']Ja teraz do chłopaków na dół rzadko schodzę,bo Antoś(psiak) jest bardzo,bardzo chory i dodatkowo awaryjnie przywieziono mi Tadzika,który miał byc już uśpiony,bo jest niewidomy.Także mam 9 psiaków na górze i generalnie wszystkie są specjalnej troski Antoś już za TM ,boszsze.... http://www.dogomania.pl/threads/1286...enata5/page209 Quote
Lidan Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Cześć Łatusiu. Jak zdrówko i samopoczucie prawie Reksia :???: Quote
Szamanka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Punkt 13 Regulaminu działu PwP mówi: "W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego. c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy. d. W WYPADKU GDY ROZLICZENIA NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE" W związku z powyższym proszę w ciągu 7 dni uzupełnić WSZYSTKIE zaległe i bieżące rozliczenia. Traktujmy Darczyńców poważnie. Quote
fizia Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Szamanko - Łatek i Lilu są opłacani z pieniążków, które wcześniej udało się zgromadzić na bazarkach, z deklaracji - o tych wpłatach nawięcej wie Clo, nie wiem szczerze mówiąc czy obecnie na tym wątku są osoby, które wpłacają na Łatka, Clo - napisz proszę ****************************************************** Przepraszam bardzo za offa, ale poważna sprawa, chodzi o życie dziecka...malutkiej, czteromiesięcznej Hani, potrzeba pieniążków na operację serca, Hania jest z rodziny mojej Przyjaciółki Zerknijcie proszę... http://www.dogomania.pl/threads/1807...CJAE-SERDUSZKA Quote
fizia Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Mam takie wiadomości od Clo odnośnie comiesięcznych deklaracji Majuska 20zl Zuziam 50zl Agaibodzio 50zl Zabusia 50zl Aik 30zl Kinga 100zł w sumie 300 zł koszt hoteliku 300 zł Quote
Lidan Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Allegro Łatka skończyło się dzisiaj. Znowu nikt go nie chciał :hmmmm: Quote
Lionees Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dzisiejsza sesja zdjęciowa Łatusia:) Niestety mój aparat w telefonie nie nadąża za wygłupiającym się Łatusiem,dlatego tez niektóre zdjęcia są jakie są;) Smakołyki bierze z ręki delikatnie jak francuski piesek:mdrmed: Quote
Recommended Posts