bahlsa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 napisz na pw jaka kwota jest potrzebna na allegro dla Belli i nr konta na jaki przesłać pieniądze. Quote
Asior Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 czekaj czekaj :) najpierw uśmiechnę się do Marysieńki o tekscik :diabloti: Quote
marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asior napisał(a):czekaj czekaj :) najpierw uśmiechnę się do Marysieńki o tekscik :diabloti: oczywiście sie usmiechnęła:diabloti: najładniej jak umiała :diabloti: co widać. Na tekścik musi Asiorek chwilke poczekać bo muszę skończyć najpierw ten, który właśnie piszę, też niestety bardzo pilny. Quote
bahlsa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pokażę Bellę na górze, co by Marysia o niej nie zapomniała ;) Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 bahlsa napisał(a):Pokażę Bellę na górze, co by Marysia o niej nie zapomniała ;) Marysia nie zapomniała, napisała i zaraz wkleja :lol:. Tylko mam prośbę ponieważ na wątku jest trochę mało danych (nawet nie znlazłam informacji odnosnie wieku) to proszę o ewentualne poprawki, będę nanosiła lub same pozmieniajcie według uznania :p Asiorek :loveu: jest taki jaki lubisz, czyli dłuuuugiiii :eviltong::evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Asior napisał(a):piękne Maryś !!!! :loveu: chyba muszę jednak iść z Tobą na piwo, jakoś powiało mi chłodem :cool3: to nie mój Asior :loveu: Quote
Asior Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 marysia55 napisał(a):chyba muszę jednak iść z Tobą na piwo, jakoś powiało mi chłodem :cool3: to nie mój Asior :loveu: aaa, mam po prostu masę problemów.... Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Asior napisał(a):aaa, mam po prostu masę problemów.... czuję to :cool3: , mogę zostać Twoim terapeutą :roll: (mam doświadczenie i stosowne kwalifikacje) Quote
Asior Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 dziś się dowiedziałam,że idziemy na piwko końcem tygodnia, więc pewnie wtedy sobie pogadamy... jednak nie wiem, czy to dobry pomysł Was zanudzać moimi problemami.... coraz wiecej tego i chyba coraz trudniej się z tego wykaraskać :roll: Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 bahlsa siedzi na dogo , ale tutaj nie chce zaglądnąć :shake: Quote
Asior Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 pewno ma tysiące wątków :) tak jak ja... jak wróciłam ze szpitala to miałam TYLKO setkę wątków w subskrypcji do odczytania :) Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 bahlsa :loveu: chodź no do Belli, dziewczyna Cie potrzebuje, plisssss Ogloszonka czas zacząć :p:p Quote
bahlsa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jestem, melduję się :D Wątek Belli jest zawsze pierwszym od którego zaczynam, dlatego wieczorem (późnym zresztą bo wpisywałyście się ok 24) nie było mnie już. Niewiele więcej wiem o Belli, po prostu wpadła mi w oko :loveu: jak Frotka załozyła jej wątek. Frotka dopisze na pewno więcej info (mam taką nadzieję) jak tylko wpadnie na dogo. Tekst mmmmm...... świetny, masz talent Marysiu :). Teraz tylko Asiorek poda konto na które wysłać kasę za allegro i zaczynamy Bellę pokazywać wielkiemu światu. Ogłoszenia inne już ma, teraz wszystko w rękach Asiorka :) Quote
Asior Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 PODSTAWOWA SPRAWA!!! ZDJĘCIA!!! MUSZĄ być w większej ilości bo z trzema to się nawet nie ma co wygłupiać.. szkoda 12 zł.... tak więc FROTKO.... potrzeba więcej zdjęć belli.... Quote
bahlsa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ojej... zdjęcia... Frotko, prosimy :modla:, pilnie zdjęcia Belli potrzebne :). Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bahlsa :p każdy ma talent do czegoś innego, Ty ogłoszenia, Asiorek allegro, ja tekst. Najważniejsze to się uzupełniać i zgodnie współpracować :loveu:. Już się przekonałam, że wtedy wiele mozna :cool3: Quote
Frotka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Więcej zdjęć wkleje w piątek. Bella jest coraz odważniejsza. Zapowiada sie na bardzo towarzyskiego psa. Ludzie dzwonia, ale nie ci, na ktorych czekamy. :shake: Quote
bahlsa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No tak, duży pies to tylko na łańcuch i do budy :mad:. czekamy do piątku a tymczasem.......... lecimy na pierwszą stronę... Quote
Frotka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Na razie zdjęć nie będzie. Bella walczy o życie. :-( Miała wczoraj zabieg sterylizacji po którym dostała zapaści. Jest z nią bardzo, bardzo źle. Nie wiadomo do końca co jest przyczyną jej stanu. Jest ciągle badana i konsultowana. Siedzi pod kroplówką. Joasia, która pracuje w hotelu wzięła Bellę do domu, na nieodpłatne przechowanie. Dzięki temu będzie miała domową opiekę. Jutro znów Bellę czeka dzień w lecznicy. Trzymajcie mocno kciuki. Quote
zuzlikowa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Frotka napisał(a):Na razie zdjęć nie będzie. Bella walczy o życie. :-( Miała wczoraj zabieg sterylizacji po którym dostała zapaści. Jest z nią bardzo, bardzo źle. Nie wiadomo do końca co jest przyczyną jej stanu. Jest ciągle badana i konsultowana. Siedzi pod kroplówką. Joasia, która pracuje w hotelu wzięła Bellę do domu, na nieodpłatne przechowanie. Dzięki temu będzie miała domową opiekę. Jutro znów Bellę czeka dzień w lecznicy. Trzymajcie mocno kciuki. Mocno trzymam kciuki...bardzo mocno! Quote
bahlsa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Frotko, ale zaskoczenie :-( Biedactwo, musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki, zbieraj się śliczna... Quote
Asior Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Frotka, zmień tytuł, napisz, ze WALCZY O ŻYCIE!!! W której lecznicy była operowana???? Quote
marysia55 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o matko, pełne zaskoczenie. Nie przypuszczałam, że z Bellą jest aż tak źle :-( . Bella, dziewczyno :loveu: wyszłaś z nory, zobaczyłaś normalny świat, proszę zostań z nami . Quote
Recommended Posts