Hope2 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='agusiazet']W dniu dzisiejszym poszła moja deklaracja dla Nadinki:)[/QUOTE] super! Ja na chwilę obecną nie mogę nic dla ślicznotki przelać:placz: Quote
szyszunia557 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) [quote name='Hope2']super! Ja na chwilę obecną nie mogę nic dla ślicznotki przelać:placz:[/QUOTE] Hope2, Ty już zapsiona kompletnie jesteś i jeszcze o Naduni myślisz :buzi: Edited December 21, 2012 by szyszunia557 Quote
Hope2 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='szyszunia557']Hope2, Ty już zapsipna kompletnie jesteś i jeszcze o Naduni myślisz :buzi:[/QUOTE] bo ja ją kocham bardzo i gdybym tylko miała warunki,to już dawno by doopkę u mnie grzała Quote
agusiazet Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Matko kochana jak dawno nie było żadnego wpisu o Nadince. Może ona już dom znalazła, a ja kasę wpłacam na darmo??? Quote
Hope2 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Nie jestem pewna na 100%-ale wydaje mi się,że Nadia nadal jest u Wiosny. Gdyby była adoptowana na pewno byłoby to gdzieś odnotowane-tutaj, na fb-albo na stronie fundacyjnej. Link do Nadinki [URL]http://www.greyanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=220%3Anadia&catid=41%3Apsy&Itemid=97&lang=pl[/URL] Quote
agata51 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Rozmawiałam dziś z wiosną. Nadinka wciąż u niej. Wysłałam zaległości. agusiazet, na jakie konto wpłacasz kasę? Teraz najlepiej na konto Fundacji Grey Animals. Quote
AgusiaP Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ja też mam zaległości i na pewno nie uda mi się ich jednorazowo wpłacić...ale postaram się wpłacać więcej co miesiąc, większą sumę niż wynosi moja deklaracja Dzięki Agata, że zadzwoniłaś do Wiosny Mogę prosić ten numer konta:) Quote
agusiazet Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 [quote name='agata51']Rozmawiałam dziś z wiosną. Nadinka wciąż u niej. Wysłałam zaległości. agusiazet, na jakie konto wpłacasz kasę? Teraz najlepiej na konto Fundacji Grey Animals.[/QUOTE] Wysyłam na konto Patryka Grunt! Jakie jest konto Fundacji? Quote
Hope2 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 konto Grey Animals skopiowane z tej strony[URL]http://www.greyanimals.org/[/URL] [CENTER][COLOR=#605D6F][FONT=Tahoma][IMG]http://www.greyanimals.org/logo_tlo.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR][/CENTER][COLOR=#605D6F][FONT=Tahoma][B]Fundacja Grey Animals[/B] Sierosławice 18 46-220 Byczyna woj. opolskie KRS: 0000375270 REGON: 160379053 NIP: 751-176-25-59 54 1050 1504 1000 0023 5398 5498 Dla przelewów z zagranicy: IBAN: PL54 1050 1504 1000 0023 5398 5498 Kod BIC Swift INGBPLPW[/FONT][/COLOR] Quote
agata51 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Taka śliczna i nikt jej nie chce! Bo czarna? Black is beautiful! Quote
Hope2 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 A czy ona ma ogłoszenia? Przez to,że jest strachulcem nie będzie łatwo domku szukać :( Quote
agata51 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Hope2']A czy ona ma ogłoszenia? Przez to,że jest strachulcem nie będzie łatwo domku szukać :([/QUOTE] I strachulce czasem znajdują dom. Wiem coś o tym. Ogłoszenia na wagę złota. Quote
Hope2 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='agata51']I strachulce czasem znajdują dom. Wiem coś o tym. Ogłoszenia na wagę złota.[/QUOTE] kupię jej pakiecik-są chyba z 2 bazarki ogłoszeniowe-tylko potrzebne fotki i tekst Quote
agata51 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Hope2']kupię jej pakiecik-są chyba z 2 bazarki ogłoszeniowe-tylko potrzebne fotki i tekst[/QUOTE] Po prostu zadzwoń do wiosny. Quote
agusiazet Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Przelałam moją sierpniową deklarację na konto Fundacji Grey Animals. Ale uważam, że na wątku Nadinki powinny być rozliczenia i bieżące informacje o suni, a tego nigdy tu nie było w nadmiarze:( Ostatnie z 2011. A ja wpłacam przez cały 2012 i na bieżąco 2013. Nie wiem, czy pieniądze docierają do Nnadinki i kto to jest Patryk Grunt, na którego konto do tej pory wpłacałam pieniążki. Kwota symboliczna, ale przez latra trochę się uzbierała. Stąd byłoby miło ujrzeć jakieś rozliczenie finansowe. I od niego uzależniam moje dalsze wpłaty na sunię. Będę płacić do końca tego roku, a jeśli rozliczenie się nie pojawi to koniec. Trzeba szanować i innych, i siebie! Quote
agata51 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 agusiu, rozumiem, skoro ty nie chcesz porozmawiać z wiosną, ja to zrobię. Poproszę, żeby wyjaśniła, co i jak. Chociaż uważam, że każdy może. wiosna odbiera telefony, nie gryzie. ciotki, zapomniałyście, że wszystko zaczęło się od Negrii? wiosna jeszcze długo była na wątku. Dziwicie się, że przestała? Ja nie. Obawiam się, że o rozliczenie będzie trudno. Przez ostatnie lata wpłaty były sporadyczne, a dług po Negri pozostał spory. Albo ufamy wiośnie i płacimy, albo nie. Ja ufam. Quote
agusiazet Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ja Iwę na którą ludzi płacą już 3-ci rok, cały czas rozliczam, bo tego się podjęłam i uważam, ze tak powinno się postępować w stosunku do darczyńców. Murka z hoteliku też tak robi, dla mnie to jest oczywiste! Rozumiem wiosna nie ma czasu, bo ma sporo psów, miała problemy, ale raz np na miesiąc mogłaby zajrzeć i coś skrobnąć. Brak jakichkolwiek informacji ludzi zniechęca, a o zdobycie darczyńców tak ciężko, więc trzeba o nich dbać:) To moje zdanie i będę się go trzymać! Quote
agata51 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 agusia, jesteś na wątku od początku? Wiesz, od czego się zaczęło? Quote
agusiazet Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='agata51']agusia, jesteś na wątku od początku? Wiesz, od czego się zaczęło?[/QUOTE] Wiem, od wpłacania pieniążków na czyjeś konto, kto się z nich nie rozliczył, niestety:( Ale to nie zmienia faktu, że domagam się aktualnego rozliczenia i informacji o psie, choć raz w miesiącu! I od tego uzależniam moje wpłaty na Nadinkę! Quote
agusiazet Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='agata51']agusiu, rozumiem, skoro ty nie chcesz porozmawiać z wiosną, ja to zrobię. Poproszę, żeby wyjaśniła, co i jak. Chociaż uważam, że każdy może. wiosna odbiera telefony, nie gryzie. ciotki, zapomniałyście, że wszystko zaczęło się od Negrii? wiosna jeszcze długo była na wątku. Dziwicie się, że przestała? Ja nie. Obawiam się, że o rozliczenie będzie trudno. Przez ostatnie lata wpłaty były sporadyczne, a dług po Negri pozostał spory. Albo ufamy wiośnie i płacimy, albo nie. Ja ufam.[/QUOTE] Nie będę nigdzie dzwonić, od informacji mam ten wątek. Wiosny nie znam i nic do niej nie mam, ale rozliczenia się domagam! Quote
agata51 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Wysłałam za X, XI i XII. Z ciepłymi myślami dla Nadiny i wiosny. Quote
Recommended Posts