Ra_dunia Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Wiadomo, że Nadince krzywda się nie dzieje ale z każdym miesiącem jej dług będzie rosnąć :( Nie mamy pełnych deklaracji a ja, szczerze mówiąc, nie mam już za bardzo siły ani czasu na chodzenie po prośbie. Nadinka nie jest łatwym psiakiem, nie będzie prosto znaleźć dla niej dom. Ludzie nawet teraz szczeniaków nie adoptują, a nawet jak zaadoptują jakiegoś psiaka to zwroty są coraz częstsze :( Dziękuję, że nie opuszczacie Nadii i wpłacacie na jej utrzymanie w hoteliku. Quote
wiosna Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dodałam Nadinkę na naszą fundacyjną stronę, może tam ktoś ją wypatrzy. [url]www.greyanimals.org[/url] Quote
__Lara Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Ra_dunia']Wiadomo, że Nadince krzywda się nie dzieje ale z każdym miesiącem jej dług będzie rosnąć :( Nie mamy pełnych deklaracji a ja, szczerze mówiąc, nie mam już za bardzo siły ani czasu na chodzenie po prośbie. Nadinka nie jest łatwym psiakiem, nie będzie prosto znaleźć dla niej dom. Ludzie nawet teraz szczeniaków nie adoptują, a nawet jak zaadoptują jakiegoś psiaka to zwroty są coraz częstsze :( Dziękuję, że nie opuszczacie Nadii i wpłacacie na jej utrzymanie w hoteliku.[/QUOTE] Kurcze, mi też się już konczą pomału pomysły kogo prosić o deklaracje... za dużo tego psiego cierpienia... Quote
agata51 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Wysłałam za VI i VII. Przepraszan za nieregularne wpłaty. Tak mi jakoś czasem wychodzi. Tzn. [B]nie[/B] wychodzi. A ciebie, czarna piękności, w końcu ktoś wypatrzy. Musi! Quote
Ra_dunia Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Agata - dzięki wielkie :) Najważniejsze, że wpłacasz :) Quote
agusiazet Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nikt nie chce czarnych piesków, moja tymczaska czarna Bisia też nie ma brania:( Quote
obraczus87 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='agusiazet']Nikt nie chce czarnych piesków, moja tymczaska czarna Bisia też nie ma brania:([/QUOTE] O moją Tusię też nikt nie pyta.... ale ja wierzę, że w koncu wszystkie czarnuszki znajdą wspaniałe DOMY!! Zapraszam jednocześnie na bazarek z domowymi psimi ciasteczkami :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/211697-Domowe-ciasteczka-dla-psow-dla-basseta-Fado-oraz-Kundelkowej-Skarbonki-do-31.07[/url] Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Czarne jest piękne ;) Ludzie są bez gustu. Quote
__Lara Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Ra_dunia'][B]Czarne jest piękne ;) Ludzie są bez gustu.[/B][/QUOTE] Podoba mi się to stwierdzenie :) Quote
__Lara Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='agusiazet']Nadinka zyskała obserwatora na allegro:)[/QUOTE] Żeby coś z tego było :) Quote
agusiazet Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Allegro się skończyło i chyba nikt nie zadzwonił, bo chyba by wiosna coś napisała! Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 ludzie tak mają, obserwują ale nie adoptują :( Quote
agusiazet Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Ra_dunia']ludzie tak mają, obserwują ale nie adoptują :([/QUOTE] Zgadza się, robią tylko złudne nadzieje:( Quote
agusiazet Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 To smutne, pies czeka i czeka, nawet tutaj na dogo nie wzbudzając specjalnego zainteresowania!:( Quote
__Lara Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='agusiazet']To smutne, pies czeka i czeka, nawet tutaj na dogo nie wzbudzając specjalnego zainteresowania!:([/QUOTE] :( Odwiedzam Nadinkę... Quote
malicja Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 witajcie! wskakuje na watek czasami, widze ze nadine sie zasiedziala u wiosny.. moze potrzebujecie jednorazowego zastrzyku gotowki? ile brakuje miesiecznych deklaracji? Quote
Recommended Posts