Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']super! Dzięki! (od wszystkich leci prosto do Wiosny ;) ).

Anna - czy Twoje 40 zł wpłacałaś razem z tymi za czerwiec i w opisie wpisałaś, że to deklaracja za czerwiec i lipiec? Jeśli tak, to to już jest ujęte w rozliczeniu...[/QUOTE]
tak wpisałam w opisie , bo nie wiedziałam jeszcze , że Nadi pojedzie do domu...i wpisałam te 40 zł jako deklaracje. Mam nadzieję , że w lipcu już nie będzie jej u Wiosny. Jeżeli będzie to wpłacę deklarację na lipiec. Te wpłacone 40 niech idzie na dług.

Posted

ok - wszystko jasne :) Czyli to 40 już jest ujęte w rozpisce od Wiosny.

Co do cierpliwości... ja wiem, że trzeba czekać, ale wiecie jak to jest ;) Łatwo powiedzieć, trudno wykonać :)

Posted

Ja też czekam ciągle i czekam i drżę na sygnał telefonu, bo jest dokładnie tak, jak napisała Gosia - czekamy, aż kojec zostanie przeniesiony w inne miejsce. I w zasadzie to dobrze, bo byłoby głupio gdyby psiaki teraz pojechały i były tam gdy kojec będzie przenoszony, miałyby niepotrzebną rewolucję, lepiej niech tu sobie czekają i idą już na gotową, stabilną sytuację.

Obiecuję Wam, że jak się coś zmieni to przybędę i Wam napiszę ;)
Zrobiłam póki co kilka zdjęć Nadince, muszę je pozmniejszać i Wam ją pokażę.

Posted

Ehh, też czekam już bardzo pilnie na telefon, miało to trwać krócej.. Zaczynam mieć obawy, czy gdzieś coś panu nie wypadło i nie zmienił zdania w międzyczasie. Postaram się podjechać tam w najbliższych dniach, może czegoś konkretnego sdię dowiem. Nie chcę nawet myśleć o wycofaniu się, tyle nadzieji i..? Nie, oby nie!

Posted

Ehh, wiem już co i jak, i niestety nasze obawy się sprawdziły - domek nieaktualny ;( Pan przygarnął do zakładu jakiegoś biedaka, który żył na półmetrowym łańcuchu, w błocie i gnoju, chudy jak patyk.. W gruncie rzeczy dobrze, że temu psiakowi się udało a nie kupiony został jakiś psiak od rozmnażaczy na targowisku.
Za jakiś czas pan chce do psiaka znaleźć jakiegoś drugiego, więc jeśli się odezwie, oczywiście wrócimy do tematu Nadinki, póki co - ogłoszenia pilnie potrzebne.

Szkoda bardzo, że tak wyszło ;(

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wielka szkoda. I szkoda, że Pan o niczym od razu nie powiadomił.
Zmieniam tytuł.[/QUOTE]

Dobrze, że uratował tamtego psa. Mimo to pozostaje niesmak utraconych nadziei....